Bröt med Bajen – nu uppges ”Sheriffen” nära ny klubb

Foto: Bildbyrån

Johan Persson lämnar Hammarby – nu uppges mittfältaren nära ny klubb. Persson sägs slutförhandla med Helsingborgs IF.
– I nuläget kan jag inte kommentera något kring detta, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till Helsinborgs Dagblad.

I slutet på förra veckan stod det klart att Johan Persson lämnar Hammarby. Den 33-årige mittfältaren hade ett halvår kvar på kontraktet men kom överens med klubben om att bryta. Avståndet hem till familjen i Skåne var huvudskälet till uppbrottet.

Nu uppges Persson nära ny klubb, betydligt närmare familjen i Skåne. Helsingborgs IF uppges slutförhandla med ”Sheriffen”, detta enligt Helsingborgs Dagblad.

– I nuläget kan jag inte kommentera något kring detta, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till tidningen.

Persson berättade för tidningen i dagarna om att det finns intresse från flera klubbar.

– Sen det kom ut lite smått förra fredagen att jag var på väg att bryta har det varit en del klubbar som hört av sig. Sen vill jag inte kommentera vilka utan jag funderar över min framtid. Jag ska landa lite och sen ska jag ta ett beslut ganska snabbt ändå för jag vill igång så tidigt som möjligt.

 

Igår 16:23

PÅ FD: Bajens beslut om stjärnan - grönt ljus direkt

Erkan Zengin är tillbaka i Hammarby och han får spela direkt. Enligt uppgifter till FD, trots att han inte spelat en match på närmare två månader, så släpps han direkt fram av Stefan Billborn i söndagens genrep mot IFK Norrköping. Från

Igår 13:45

Här är Hammarbys nya tröjsponsor - i fem år framöver

Nu står det klart vilka som blir Hammarbys nya tröjsponsor - i hela fem år framöver. Jobman Workwear som tillverkar arbetskläder kliver in och pryder den grönvita tröjan. – I samråd med klubben har vi även valt att integrera vår logotyp

19 mars

Hammarbys chefscout om dagens bästa Bajen-namn

Hammarby spelar i dag i allsvenska U21-serien igen. För en vecka seger mot BP med 3-1. I dag fortsatte Bajen med en 7-2-seger mot Sirius på Tele2 arena. - Vi ska vara och vi visar till sist att vi är det klart bättre laget, kommenterar Hammarby

18 mars

Hammarby vann stort - Djurdjic debuterade

Hammarby spelade träningsmatch mot IFK Mariehamn i Södertälje under söndagseftermiddagen. Erkan Zengin fanns inte med i truppen, men Nikola Djurdjic hoppade in med kvarten kvar. Bajen vann med 3-0.  I skuggan av Stockholmsderbyt i cupsemin me

17 mars

PÅ FD: Bajen nära beslut - kan skicka iväg talangen

Hammarby har startat samarbete med IK Frej. Unge Bajenmittfältaren Dusan Jajic var på lån till superettanklubben förra säsongen. Enligt uppgifter till FD så blir det nu en repris: Jajic kommer lånas ut på nytt. – Vi är inte där än. Utan

16 mars

PÅ FD: Jesper Jansson om Dibba - ''Inget vi tänkt på''

FotbollDirekt kunde i onsdags avslöja att IFK Göteborg vill värva Pa Dibba och att Hammarby är beredda att sälja. Stockholmsklubbens sportchef Jesper Jansson hävdar dock inte att det finns några planer på att göra sig av med anfallaren. - F