Bröt med Bajen – nu uppges ”Sheriffen” nära ny klubb

Foto: Bildbyrån

Johan Persson lämnar Hammarby – nu uppges mittfältaren nära ny klubb. Persson sägs slutförhandla med Helsingborgs IF.
– I nuläget kan jag inte kommentera något kring detta, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till Helsinborgs Dagblad.

I slutet på förra veckan stod det klart att Johan Persson lämnar Hammarby. Den 33-årige mittfältaren hade ett halvår kvar på kontraktet men kom överens med klubben om att bryta. Avståndet hem till familjen i Skåne var huvudskälet till uppbrottet.

Nu uppges Persson nära ny klubb, betydligt närmare familjen i Skåne. Helsingborgs IF uppges slutförhandla med ”Sheriffen”, detta enligt Helsingborgs Dagblad.

– I nuläget kan jag inte kommentera något kring detta, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till tidningen.

Persson berättade för tidningen i dagarna om att det finns intresse från flera klubbar.

– Sen det kom ut lite smått förra fredagen att jag var på väg att bryta har det varit en del klubbar som hört av sig. Sen vill jag inte kommentera vilka utan jag funderar över min framtid. Jag ska landa lite och sen ska jag ta ett beslut ganska snabbt ändå för jag vill igång så tidigt som möjligt.

 

Idag 10:46

JUST NU - PÅ FD: Avslöjar nya detaljerna i Bajens jätteaffär

I somras sålde Hammarby sin mittbacksjuvel Joseph Aidoo till belgiska Genk. Bajen cashade då in hela 15 miljoner kronor för 22-åringen, en jätteaffär för en klubb som tidigare haft svårt att ta bra betalt för sina spelare. I podcasten FD 6

Idag 09:14

FD:s krönikör: "Det här blir MFF:s största utmaning 2018"

FD BLOGG - MED KRÖNIKÖR MAGNUS ÖSTERBERG Det lider utan tvivel mot jul och med det blir det lite närmare till den allsvenska omstarten. Innan vi är där ska det värvas och säljas spelare, träningsläger på varmare breddgrader ska genomfö

15 december

08 Fotboll i kväll - Bajenprofilens magiska julhälsning

Uppesittarkväll på FanTV i kväll - sex timmars livesändning med bland annat ett extra långt 08 Fotboll.  Säsongen ska sammanfattas - 08 Fotboll kör uppesittarkväll på FanTV i kväll. Ett batteri med kända panelmedlemmar från samtliga t

14 december

PÅ FD: Förre Bajentalangen kan bli historisk - i Jordanien!

Jonathan Tamimi kan lämna Jönköpings Södra. Nu befinner sig ytterbacken i Jordanien - Tamimi har valt spel för Jordaniens landslag.  – Det stämmer, vi har läger nu och spelar landskamp den 25 december mot Libyen, säger Tamimi till Fotboll

14 december

PÅ FD: Bajen kommenterar - då kan scoutade brassar landa

Hammarby har varit i Brasilien och tittat på nyförvärv. Nu står det klart att första nya namnet troligen anländer direkt till träningslägret i Portugal i slutet av januari. Intensiva förhandlingar pågår. – Vi räknar med vi kommer att