Bröt med Bajen – nu uppges ”Sheriffen” nära ny klubb

Foto: Bildbyrån

Johan Persson lämnar Hammarby – nu uppges mittfältaren nära ny klubb. Persson sägs slutförhandla med Helsingborgs IF.
– I nuläget kan jag inte kommentera något kring detta, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till Helsinborgs Dagblad.

I slutet på förra veckan stod det klart att Johan Persson lämnar Hammarby. Den 33-årige mittfältaren hade ett halvår kvar på kontraktet men kom överens med klubben om att bryta. Avståndet hem till familjen i Skåne var huvudskälet till uppbrottet.

Nu uppges Persson nära ny klubb, betydligt närmare familjen i Skåne. Helsingborgs IF uppges slutförhandla med ”Sheriffen”, detta enligt Helsingborgs Dagblad.

– I nuläget kan jag inte kommentera något kring detta, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till tidningen.

Persson berättade för tidningen i dagarna om att det finns intresse från flera klubbar.

– Sen det kom ut lite smått förra fredagen att jag var på väg att bryta har det varit en del klubbar som hört av sig. Sen vill jag inte kommentera vilka utan jag funderar över min framtid. Jag ska landa lite och sen ska jag ta ett beslut ganska snabbt ändå för jag vill igång så tidigt som möjligt.

 

Idag 21:42

JUST NU - PÅ FD: Känsligt i Bajen - "Det är vad det är"

En av allsvenskans bästa målvakter missar resten av säsongen. Johan Wilands skadefrånvaro kommer i ett läge där Hammarby ska försöka behålla sin Europaplats och ersättaren Davor Blazevic känner av pressen. - Det är vad det är. Det är s

12 oktober

Bajen tar hjälp av Kinnaman - nya videon

I somras släppte Bajen en film där Joel Kinnaman poserade i Hammarbytröja och sågs bland annat tillsammans med Jiloan Hamad på Tele2 Arenas matta. Nu under fredagen tog Stockholmsklubben hjälp av Hollywoodstjärnan för att sprida ett budskap o

12 oktober

MFF gjorde jobbet - pressen på Djurgården och Hammarby

Malmö FF är klart för final i nationella U16-serien, detta efter semifinalseger med 3-2 mot Häcken under fredagskvällen. Den andra semin spelas mellan Djurgården och Hammarby under lördagen. Det vankades semifinal i nationella U16-serien un

12 oktober

Härliga beskedet inför Bajen - stjärnan nära comeback

Nästa lördag tar Malmö emot Hammarby. Då öppnar skåningarna för att Carlos Strandberg kan göra comeback efter skada. - Ser allt bra ut går han i full träning på måndag, säger MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson till Sydsvenskan. C

12 oktober

PÅ FD: Bajenstjärnan vill hjälpa familjer som inte har råd

Ett fint initiativ från Hammarby handbolls Rickard Lönn har spridit sig till fotbollen. Hammarbyförsvararen David Fällman lottar just nu ut matchbiljetter till barnfamiljer som av ekonomiska skäl inte kan se lagets matcher. – Klubbarna behö

12 oktober

Nyopererade Wilands tack till fansen: "Mycket kvar att uträtta"

I veckan kommunicerade Hammarby att förstemålvakten Johan Wiland tvingats till en akut operation av sin axel. Något som gör att han missar resten av säsongen. Nu uttalar sig veteranen för första gången. En infektion i axeln fick Wiland att