Bröt med Bajen – nu uppges ”Sheriffen” nära ny klubb

Foto: Bildbyrån

Johan Persson lämnar Hammarby – nu uppges mittfältaren nära ny klubb. Persson sägs slutförhandla med Helsingborgs IF.
– I nuläget kan jag inte kommentera något kring detta, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till Helsinborgs Dagblad.

I slutet på förra veckan stod det klart att Johan Persson lämnar Hammarby. Den 33-årige mittfältaren hade ett halvår kvar på kontraktet men kom överens med klubben om att bryta. Avståndet hem till familjen i Skåne var huvudskälet till uppbrottet.

Nu uppges Persson nära ny klubb, betydligt närmare familjen i Skåne. Helsingborgs IF uppges slutförhandla med ”Sheriffen”, detta enligt Helsingborgs Dagblad.

– I nuläget kan jag inte kommentera något kring detta, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till tidningen.

Persson berättade för tidningen i dagarna om att det finns intresse från flera klubbar.

– Sen det kom ut lite smått förra fredagen att jag var på väg att bryta har det varit en del klubbar som hört av sig. Sen vill jag inte kommentera vilka utan jag funderar över min framtid. Jag ska landa lite och sen ska jag ta ett beslut ganska snabbt ändå för jag vill igång så tidigt som möjligt.

 

Idag 10:51

Presenterad i fredags - kan debutera för Hammarby i dag

Junes Barny presenterades som nyförvärv i Hammarby i fredags. I kväll mot Elfsborg kan han debutera i Bajen-tröjan. Hammarby möter Elfsborg borta i kväll. Bajen har presenterat en 19-mannatrupp (en spelare ska bort till den slutgiltiga match

13 juli

Hammarby värvar - han blir första sommarförstärkningen

Hammarby presenterar sitt första nyförvärv i sommarfönstret. Nu är Junes Barny klar för grönvitt. – Tuff, bollsäker och modig och vi tror att han kan komplettera upp truppen på ett bra sätt inför en tuff höst, säger Hammarbys sportche

12 juli

Hammarbys första sommarvärvning - uppges klar för Bajen

Hammarby har ännu inte gjort något nyförvärv i sommarfönstret. Nu uppges emellertid en spelare vara så gott som klar. Junes Barny uppges göra läkarundersökning med Bajen i dag.  Hammarby sålde nyligen Pa Dibba till kinesiska Shenzhen. I

10 juli

PÅ FD: Piken mot Hammarby - "Tappat mycket efter Dibba"

Östersund besegrade i går Hammarby med 2-1 på Tele2 Arena. Trots kraftigt spelövertag hade Bajen svårt att skapa de riktigt heta lägena och gästernas Dennis Widgren har en teori klar. - De har tappat mycket i djupledsspelet efter att Pa Dibba