Foto: Bildbyrån

En av de mest överraskande allsvenska transfers på senare år – Stefan Silva lämnade Gif Sundsvall för Serie A-klubben Palermo i vintras. Nu kan han Silva vara på väg bort. Enligt italiensk media vill Palermo släppa svensken.

Stefan Silva gjorde en stark allsvensk debutsäsong i fjol med Gif Sundsvall, och flera klubbar visade intresse för anfallaren efter sju mål 2016. I januari sålde Giffarna honom till Palermo i Serie A.

Silva har under vårsäsongen bara fått ett kortare inhopp i Palermo, som till sist åkte ur Serie A. Detta efter man hunnit sparka fyra tränare bara under säsongen 2016/2017.

Nu uppger Corriere dello Sport att Palermo vill göra sig av med Stefan Silva. Palermo uppges av tidningen ha satsat 800 000 euro på Silva, som har fyra år kvar på kontraktet. Klubben har stora ekonomiska problem och ska alltså börja om i Serie B.