• Publicerat 18 maj, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

I en ganska avslagen och chansfattig match mellan Jönköpings Södra och Djurgården gav Dzenis Kozica sitt Jönköping ledningen med 1-0 strax före halvtid. I pausen passade han på att ge en liten pik till Djurgården.

– Poängen för mig har börjat komma och förhoppningsvis släpper det för mig. Vi ska bara fortsätta som i första. Dom har inte haft någon målchans än, säger han till CMore och syftar på Djurgårdens första halvlek.

Djurgården med Gustav Engvall och Magnus Eriksson från start som gjort fem mål vardera hade svårt att komma till bra lägen i den första halvleken. Ett ramstarkt försvarsspel från Jönköpings Södra satte stopp för det.

Det var först mot slutet av den första halvleken som det började skapas lite chanser och det var på ett inlägg från Daryl Smylie som Kozica löpte mellan Djurgårdens backar och mötte bollen med skallen och satte 1-0, vilket också var ställningen i halvtid.
– Han har en bra fot och jag kommer på bortre och möter. Det var skönt att få sätta den. Jag har haft många lägen och känner mig i bra form, fortsätter Kozica.

Matchen pågår.