PROFFSKOLLEN: Zengins starka siffror – Bajens drömvärvning i huvudroll

PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan.  Läs mer i veckans proffskoll.

NORGE

Jakob Orlov, Brann 3/2
Trots den fina starten på serien var Orlov bänkad från start och något inhopp blev det inte i 3-2-segern mot Haugesund.

Conny Månsson, Kristiansund 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken i onsdags när laget förlorade med 0-2 Sandefjord.

Liridon Kalludra, Kristiansund 4/0
Spelade från start och hela matchen i 0-2-förlusten mot Sandefjord.

Martin Falkeborn, Lilleström 0/0
Utlånad till IK Frej i Superettan.

Andreas Linde, Molde, 4/0, 2 hållna nollor
Höll sin andra nolla för säsongen när han vann målvaktsmatchen mot Marcus Sandberg i Vålerengens mål. Molde vann med 4-0.

Isak Ssewankambo, Molde 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Vålerengen (seger 4-0).

Mattias Moström, Molde 0/0
Inte heller Moström fanns med mot Vålerengen (seger 4-0).

Martin Broberg, Odd 3/0
Inte synlig i matchtruppen mot Tromsö (seger 1-0).

William Kurtovic, Sandefjord 4/0
Sandefjord vann med 2-0 mot Kristiansund. Kurtovic från start och spelade hela matchen och fick för tredje matchen i följd titta på domarens gula kort.

Jonas Lindberg, Sarpsborg 08 4/0
Sarpsborg fick ge sig med 0-3 mot Stabaek. Lindberg från start och spelade hela matchen.

Christian Rubio Sivodedov, Strömsgodset 0/0
På bänken senast men helt utanför matchtruppen i helgen mot Sogndal (oavgjort 1-1).

Pontus Engblom, Strömsgodset 2/0
Hans 26 mål i näst högsta serien verkar inte räcka långt när det gäller speltid för Strömsgodset i högsta serien. Återigen bänkad från start utan att få hoppa in.

Marcus Sandberg, Vålerengen 4/0, 1 hållen nolla
Har haft en motig säsongsöppning hos Vålerengen. Fyra nya insläppta mål i helgen mot Molde (förlust 0-4) och har nu släppt in tio mål på dom tre senaste matcherna.

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 1/0
Inte synlig i matchtruppen trots hans spel från start och 90 minuter senast.

Robert Lundström, Vålerengen 4/0
Fanns med från start och spelade hela matchen när Vålerengen förlorade med 0-4 mot Molde.

Valmir Berisha, Ålesund 4/0
Fortsätter vara bänkad från start och få nöja sig med inhopp. I helgen byttes han i den 77:e minuten i 3-1-segern mot Lilleström.

Viktor Lövgren, Arendal 1/0
Satt hela matchen mot Ranheim (förlust 1-2) på avbytarbänken.

Adnan Cirak, Elverum 2/0
Tillbaka i matchtruppen och spelade hela matchen mot Bodö/Glimt (förlust 0-5).

Carlos Gaete Moggia, Elverum 3/0
Fick vara med om en tung 0-5-förlust mot Bödö/Glimt. Spelade från start och hela matchen.

Amor Layouni, Elverum 1/1
Bänkad från start men fick nästan en halvtimme på planen, då han byttes in i den 63:e minuten.

Fredrik Tervaniemi, Elverum 3/0, 0 hållna nollor
Fick släppa in hela fem mål i 0-5-förlusten mot Bodö/Glimt.

Pär Ericsson, Kongsvinger 0/0
Inte synlig i matchtruppen heller mot Tromsdalen (oavgjort 2-2).

Johan Wennberg, Kongsvinger 3/1
Gjorde sitt första mål för säsongen när han gjorde 1-0 redan i den andra minuten i 2-2-matchen mot Tromsdalen. Byttes ut i den 77:e minuten.

Marcus Astvald, Levanger 3/0
Tillbaka i startelvan när Levanger spelade 0-0 borta mot Florö. Utbytt i den 63:e minuten.

Andreas Wrele, Levanger 2/0
Satt hela matchen mot Florö på avbytarbänken.

Joakim Wrele, Levanger 2/0
Spelade från start och hela matchen mot Florö (oavgjort 0-0).

Pontus Silfwer, Mjöndalen 2/0
Mjöndalen möter i skrivande stund Jerv. Vi återkommer med hans medverkan i den matchen i nästa veckas proffskoll.

Andreas Lindberg, Ranheim 0/0, 0 hållna nollor
Tredjemålvakt hos Ranheim.

DANMARK

Johan Larsson, Bröndby 27/1
Bröndby förlorade derbyt hemma mot FCK med 0-1. Larsson från start och hela matchen.

Gustaf Nilsson, Bröndby 4/0
Fortsätter få göra sporadiska inhopp. Fick hoppa in i en 89:e minuten i derbyt mot FCK (förlust 0-1).

Robin Söder, Esbjerg 23/9
För andra matchen i följd gjorde inte Esbjerg något mål framåt. Denna gång förlust med 0-1 mot Horsens. Söder spelade hela matchen.

Martin Holm, Horsens 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Esbjerg (seger 1-0).

Robin Olsen, FC Köpenhamn 26/0, 16 hållna nollor
Höll säsongens 16:e nolla när FCK vann derbyt mot Bröndby med 1-0.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 6/0
Bänkad från start och under större delen av derbyt mot Bröndby (seger 1-0). Fick vara med om ett taktiskt byte på en minuts tilläggstid.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 26/1
Spelade hela matchen när FCK vann med 1-0 mot Bröndby. Fick vara med om att publiken kastade in döda råttor mot honom.

Erik Johansson, FC Köpenhamn 22/1
Tillbaka i matchtruppen och hjälpte sitt lag att hålla nollan i derbyt mot Bröndby (seger 1-0).

Johan Dahlin, Midtjylland 15/0, 5 hållna nollor
Släppte in två mål när Midtjylland spelade 2-2 mot Lyngby.

Simon Kroon, Midtjylland 4/0
Bänkad från start och större delen av matchen mot Lyngby (oavgjort 2-2). Men fick hoppa in i den 87:e minuten.

Patrik Carlgren, Nordsjälland 0/0, 0 hållna nollor
Alltjämt reservmålvakt på avbytarbänken hos Nordsjälland. Så också när Nordsjälland vann med klara 4-1 borta mot SönderjyskE.

Zackarias Faour, Nordsjälland 0/0 (Utlånad från Midtjylland 0/0)
Ingen Faour synlig i matchtruppen mot SönderjyskE (seger 4-1).

Rasmus Jönsson, Odense 26/6
Jönsson gjorde matchens enda mål när Odense vann med 1-0 mot Randers. Jönsson utbytt under matchens sista 20 minuter.

Joel Allansson, Randers 18/0
Satt hela matchen mot Odense (förlust 0-1) på avbytarbänken utan fått hoppa in.

Viktor Lundberg, Randers 21/3
Bänkad från start men fick hoppa in sista halvtimmen mot Odense (förlust 0-1).

Sam Lundholm, Randers 1/0 (utlånad från NEC Nijmegen 4/0)
För femte matchen i följd fick Lundholm sitta en hel match på avbytarbänken.

Marko Mitrovic, SönderjyskE 7/1
Målet senast gjorde att Mitrovic fick spela från start mot Nordsjälland (förlust 1-2) Byttes ut i den 63 minuten. Då hade han dessutom fått titta på domarens gula kort i den 34:e minuten.

Erik Moberg, Viborg 8/0
Hjälpte sitt lag att hålla nollan när Viborg spelade 0-0 mot Silkeborg.

Markus Holgersson, Ålborg 23/2
Spelade sin vana trogen när Ålborg vann med 1-0 mot AGF Århus.

Niklas Backman, Århus 20/1
Ingen Backman synlig i Århus matchtrupp mot Ålborg (förlust 0-1).

William Kvist, AB Köpenhamn 7/0
Inget spel för AB Köpenhamn när laget förlorade med 0-2 mot Hobro.

Alexander Fioretos, Helsingör 7/0
Satt förra söndagen hela matchen mot Roskilde (seger 1-0) på avbytarbänken. På torsdagskvällen mötte Helsingör Köge och vann med 2-0. I skrivande stund har vi ingen uppgift kring Fioretos medverkan i den matchen. Vi hoppas kunna redovisa den i nästa proffskoll.

Lucas Ohlander, Helsingör 0/0
Helt utanför matchtruppen förra helgen mot Roskilde (seger 1-0). På torsdagskvällen mötte Helsingör Köge och vann med 2-0. I skrivande stund har vi ingen uppgift kring Ohlanders medverkan i den matchen. Vi hoppas kunna redovisa den i nästa proffskoll.

Linus Olsson, Nyköbing 6/3
Spelade från start men byttes ut efter en dryg timmes spel förra helgen mot Hobro (förlust 1-3). I torsdags mötte Nyköbing Vejle och spelade 2-2. I skrivande stund har vi ingen uppgift kring Olssons medverkan i den matchen. Vi hoppas kunna redovisa den i nästa proffskoll.

FINLAND

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 2/0
IFK Mariehamn spelade 1-1 hemma mot HJK. Målet gjort av tidigare Djurgårdsspelaren Brian ”Cobi” Span. Friberg da Cruz spelade hela från start och hela matchen.

Robbin Sellin, IFK Mariehamn 2/1
Spelade från start och hela matchen när IFK Mariehamn spelade 1-1 mot HJK Helsingfors. Blev varnad i den 14:e minuten.

Philip Sparrdal-Mantilla, IFK Mariehamn 2/0
70 minuters spel blev det för Sparrdal-Mantilla i matchen mot HJK (oavgjort 1-1).

Gabriel Petrovic, IFK Mariehamn 2/0
Spelade från start och hela matchen mot HJK (oavgjort 1-1). Varnad i den 43:e minuten.

Felix Gustavsson, JJK 1/0
Helt utanför matchtruppen mot Helsingfors IFK (oavgjort 0-0).

BELGIEN

Isaac Kiese Thelin, Anderlecht 9/0 (Utlånad från Bordeaux 6/2)
Anderlecht vann med 1-0 borta mot Oostende. Kiese Thelin bänkad från start men inbytt i den 73:e minuten.

Jacob Rinne, KAA Gent 12/0, 3 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken när Gent vann med 1-0 mot Charleroi på bortaplan.

Emir Kujovic, KAA Gent 1/0
Kujovic alltjämt utanför matchtruppen hos Gent.

Tesfaldet Tekie, KAA Gent 0/0
Tekie får vänta på sin debut i den belgiska ligan.

Erdin Demir, Waasland-Beweren 28/1
Spelade från start och hela matchen när Waasland-Beweren förlorade med 1-2 mot Mechelen.

Carlos Strandberg, KVC Westerlo 8/1 (Utlånad från Club Brugge 0/0)
Säsongen över för Westerlo som redan är klart för nedflyttning.

Marko Nikolic, KVC Westerlo 1/0

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 24/0
Tillbaka i matchtruppen hos AZ men bänkad från start när laget vann med 2-1 borta mot Heracles. Byttes in i den 68:e minuten.

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 12/2
Utanför matchtruppen mot Heracles (seger 2-1).

Ramon-Pascal Lundqvist, PSV Eindhoven 2/0
På väg tillbaka från sin knäskada men utanför matchtruppen mot ADO den Haag (oavgjort 1-1).

Simon Gustafson, Feyenoord 2/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen mot Utrecht (förlust 0-2) på avbytarbänken.

Pär Hansson, Feyenoord 1/0, 0 hållna nollor
Helt utanför matchtruppen mot Utrecht (förlust 0-2).

Simon Tibbling, Groningen 24/1
Groningen vann med 5-1 mot PEC Zwolle. Tibbling bänkad från start och såg ut att bli kvar på avbytarbänken matchtiden ut men byttes in i den 87:e minuten.

Sam Larsson, Heerenveen 27/8
Inget mål men väl en framspelning till lagets enda mål när Heerenveen förlorade med 1-5 mot Ajax. Byttes ut i den 78:e minuten.

Simon Thern, Heerenveen 4/0
Utlånad till AIK i allsvenskan.

Ivan Rako, Heerenveen 0/0
Inte med i matchtruppen varken mot Vitesse (förlust 2-4).

Samuel Armenteros, Heracles 25/16
Höll sig utanför målprotokollet när Heracles förlorade med 1-2 mot AZ Alkamaar.

Kristofer Peterson, Heracles 11/4
Spelade från start och hela matchen mot AZ Alkmaar (förlust 1-2).

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen 17/0
Knäskada stoppar Dyrestam från spel för tillfället.

Jordan Larsson, NEC Nijmegen 6/0
Satt hela matchen mot Twente (förlust 0-3) på avbytarbänken. Har inte spelat på snart två månader. Hans senaste ligamatch var18 februari.

Erik Israelsson, PEC Zwolle 3/1
Tillbaka i matchtruppen men var bänkad från start mot Groningen (förlust 1-5). Fick hoppa in i den 66:e minuten.

Emir Smajic, Achilles’29 14/4
I fredags vann Achilles’29 med 2-1 mot Den Bosch. Smajic från start men utbytt i den 78:e minuten. Helt utanför matchtruppen i söndagens 2-1-seger mot Volendam.

ENGLAND

Zlatan Ibrahimovic, Manchester U 28/18
Till mångas förvåning var ”Ibra” bänkad från start mot Chelsea (seger 2-0). Byttes in i den 83:e minuten.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken när Swansea förlorade med 0-1 mot Watford.

Martin Olsson, Swansea 10/2
Spelade från start och hela matchen när Swansea förlorade med 0-1 mot Watford.

Sebastian Larsson, Sunderland 17/0
Avstängd mot West Ham (oavgjort 2-2) efter det röda kortet senast. Han kommer vara avstängd i ytterligare två matcher.

Joel Asoro, Sunderland 1/0
Ingen Asoro synlig i matchtruppen mot West Ham (oavgjort 2-2).

Gustav Engvall, Bristol City 2/0
Utlånad säsongen ut till Djurgården.

Marcus Olsson, Derby 27/0
Derby förlorade med 0-4 mot Brentford i fredags. Olsson spelade hela matchen. Blev varnad i den 72:a minuten. På måndagen blev det 1-1 mot Huddersfield. Olsson spelade hela matchen även då.

Marcus Antonsson, Leeds 16/1
Utanför matchtruppen för sjätte matchen och sjunde i följd när Leeds spelade 1-1 mot Newcastle i fredags och 0-1 mot Wolverhampton i måndags.

Pontus Jansson, Leeds 31/3 (Utlånad från Torino 0/0)
Spelade från start och hela matchen när Leeds spelade oavgjort, 1-1, mot Newcastle. Blev varnad i den 52:a minuten. På måndagen blev det också spel i 90 minuter när laget förlorade med 0-1 mot Wolverhampton.

Tim Erlandsson, Nottingham 0/0, 0 hållna nollor
Utlånad till AFC Eskilstuna i Allsvenskan.

Anel Amedhodzic, Nottingham 0/0
Utanför matchtruppen både mot Blackburn i fredags och mot Cardiff i måndags.

Joel Ekstrand, Rotherham 1/0
Inte med i matchtruppen mot Birmingham i fredags och mot Reading på måndagen.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 27/0
Celtic som sedan länge redan säkrat ligatiteln i Skottland valde att lufta några av spelarna som inte fått så mycket speltid i 2-2-matchen mot Ross. Det gjorde att Lustig denna gång var utanför matchtruppen.

Viktor Noring, Hearts 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken när Hearts spelade 0-0 mot Kilmarnock.

POLEN

Erik Törnros, Tychy 71 4/0
Tychy vann med 4-1 borta mot Chojniczanka men någon speltid blev det inte för Törnros denna gång.

TYSKLAND

Alexander Milosevic, Darmstadt 17/0 (Utlånad från Besiktas 0/0)
Utanför matchtruppen när Darmstadt vann med 2-1 mot Schalke 04.

Alexander Isak, Borussia Dortmund 0/0
Satt på avbytarbänken mot Eintracht Frankfurt (seger 3-1) men blev kvar på densamma på matchtiden ut.

Branimir Hrgota, Eintracht Frankfurt 24/4
Spelade från start men utbyt under matchens sista tio minuter mot Borussia Dortmund (förlust 1-3).

Albin Ekdal, Hamburger SV 19/1
Saknades i matchtruppen mot Werder Bremen (förlust 1-2).

Nabil Bahoui, Hamburger SV 1/0
Utanför matchtruppen också mot Werder Bremen (förlust 1-2).

Emil Forsberg, RB Leipzig 24/8
Fortsätter spela fram till mål hos Leipzig och är nu den bäste framspelaren av dom stora europeiska ligorna. Spelade hela matchen i 4-0-segern mot Freiburg.

Robin Quaison, Mainz 5/1
Tillbaka i matchtruppen och spelade från start mot Hertha Berlin (seger 1-0). Utbytt i den 78:e minuten.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 26/2
Förlust med 3-5 mot Hoffenheim för Mönchengladbach. Wendt från start och spelade hela matchen.

Raphael York, Bochum 0/0
Får vänta ett tag till på debuten för sin nya klubb.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 12/0
Bänkad utan att få hoppa in när EB förlorade med 0-1 mot Hannover 96.

Christoffer Nyman, Eintracht Braunschweig 25/8
Tillbaka i startelvan men utbytt efter den dryg timmes spel i 0-1-förlusten mot Hannover 96.

Mikael Ishak, Nürnberg 6/0
På avbytarbänken för andra matchen i följd utan att få hoppa in. Denna gång när Nürnberg vann med 2-1 mot Erzgebirge Aue.

Simon Hedlund, Union Berlin 23/3
För andra matchen i följd var Hedlund bänkad från start. Fick hoppa in under matchens sista tio minuter.

FRANKRIKE

Pierre Bengtsson, Bastia 23/1
Matchen mot Lyon blev avbruten på grund av supporterproblem.

Karl-Johan Johnsson, EA Guingamp 31/0, 6 hållna nollor
Det krävdes en straffspark för att Johnsson skulle släppa in mål mot Toulouse (seger 2-1).

Alexander Kacaniklic, Nantes 15/0
Spelade från start också men blev utbytt i den 62:a minuten när Nantes förlorade med 0-1 mot Bordeaux.

Ola Toivonen, Toulouse 29/6
Tillbaka i startelvan för första gången sedan 21 december 2016. Byttes ut i den 72:a minuten i 1-2-förlusten mot Guingamp.

Jimmy Durmaz, Toulouse 22/2
Fick en knapp halvtimme på planen i matchen mot Guingamp (förlust 1-2) efter att ha hoppat in i den 62:a minuten.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 16/3
Spelade från start och gjorde mål i Europa Leauge i veckan men när laget mötte Granada i ligan i helgen var Guidetti (seger 3-0) åter utanför matchtruppen.

André Österholm, Coruxo 10/2
Coruxo förlorade med 0-4 mot Celta Vigos andralag. Österholm satt hela matchen på avbytarbänken.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 28/0
Hjälpte sitt lag att hålla nollan mot Maritimo (seger 3-0).

Robert Åhman Persson, Belenenses 8/0
Från startelvan till avbytarbänken utan speltid. Det blev verkligheten den senaste veckan för Åhman Persson när laget förlorade med 1-3 mot Estoril.

ITALIEN

Filip Helander, Bologna 9/1
Inte synlig i matchtruppen mot Palermo (oavgjort 0-0).

Emil Krafth, Bologna 19/0
Satt större delen av matchen mot Palermo (oavgjort 0-0) på avbytarbänken. Byttes in i den 89:e minuten.

Marcus Rohdén, Crotone 28/0
Spelade från start men byttes ut redan tio minuter in på den andra halvleken i 1-1-matchen mot Torino.

Oscar Hiljemark, Genoa 11/2 (utlånad från Palermo 15/0)
Bänkad större delen av matchen mot Lazio (oavgjort 2-2). Inbytt i den 89:e minuten.

Stefan Silva, Palermo 1/0
Ingen Silva synlig i matchtruppen mot Bologna (oavgjort 0-0).

Samuel Gustafson, Torino 3/0
Fortsätter vara bänkad utan att få hoppa in. Denna gång i 1-1-matchen mot Crotone.

Mathias Ranégie, Udinese 0/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Napoli (förlust 0-3).

SCHWEIZ

Alexander Fransson, Basel 19/0
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen mot Lausanne (seger 4-0).

Emil Bergström, Grasshoppers 10/1 (Utlånad från Rubin Kazan 4/0)
Lånet från Rubin för att få speltid fortsätter att falla väl ut, då Bergström kontinuerligt spelar 90 minutersmatcher. I helgen 90 nya minuter när Young Boys besegrades med 1-0.

Alexander Gerndt, Young Boys 8/0
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen mot Young Boys (förlust 0-1).

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 17/4
Tillbaka i startelvan efter en tid utanför dennsamma och spelade hela matchen när laget förlorade med 0-2 mot Salzburg.

BULGARIEN

Simon Sandberg, Levski Sofia 5/0
Levski spelade 0-0 mot Ludogorets. Sandberg utanför matchtruppen.

CYPERN

Christer Youssef, Aris 21/3
Aris vann med 3-2 mot Karmiotissa. Youssef från start. Utbytt i den 87:e minuten.

Rasmus Sjöstedt, Aris 11/0
Inte synlig i matchtruppen mot Karmiotissa (seger 3-2).

GREKLAND

Astrit Ajdarevic, AEK Aten 13/1
Inget spel i den grekiska superligan senaste helgen.

Jakob Johansson, AEK Aten 26/0

Marcus Berg, Panathinaikos 25/19

Niklas Hult, Panathinaikos 22/0

Guillermo Molins, Panathiniakos 2/0

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 7/0
Inget spel i den turkiska SuperLig senaste helgen.

Daniel Larsson, Akhisar Belediyespor 4/0

Johannes Hopf, Genclerbirligi 27/0, 12 hållna nollor
Dussinet fullt när det gäller hållna nollor nådde Hopf när Gaziantepspor besegrades i onsdags med 1-0.

Abdulrahman Khalili, Genclerbirligi 23/1
Spel från start och hela matchen i 1-0-segern i onsdags mot Gaziantepspor.

Jonathan Ring, Genclerbirligi 5/0
Bänkad från start och blev kvar på avbytarbänken under hela matchen mot Gaziantepspor (seger 1-0).

Samuel Holmén, Istanbul Basaksehir 13/0

Felix Michel, Eskisehirspor 3/0
Mötte Yeni Malatyaspor på tisdagskvällen och vann med 2-1. I skrivande stund har vi inga laguppställningar från matchen. Vi hoppas kunna redovisa Michels eventuella medverkan i nästa proffskoll.

Erkan Zengin, Eskisehirspor 23/9
Zengin spelade 90 minuter i går. Och det i toppmötet i 1.Lig, ettan Yeni Malatyaspor mot tvåan Eskisehirspor. Det blev 2-1-seger för Zengins lag, och Zengin gjorde sitt nionde mål för säsongen när han gjorde 1-0 på straffspark i den 20:e minuten. Starkt målfacit för en mittfältare. Bajens drömvärvning ser ut att hålla mer än väl fortfarande i Turkiet, om än i andradivisionen.

Panajotis Dimitriadis, Giresunspor 22/2
Giresunspor vann med 2-1 borta mot Adana Demirspor på tisdagskvällen. I skrivande stund har vi inget matchfakta från matchen. Vi hoppas kunna redovisa Dimitriadis speltid i nästa veckas proffskoll.

MALTA

Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows 28/10
Spelade från start och hela matchen i 1-1-matchen mot jumbon Pembroke Athleta

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 20/1
CSKA spelade 0-0 mot Rostov. Wernbloom spelade hela matchen.

Andreas Granqvist, Krasnodar 22/0
Krasnodar vann med 1-0 borta mot Rubin Kazan och det var Granqvist som stod för framspelningen till Fjodor Smolovs mål i den 57:e minuten.

Viktor Claesson, Krasnodar 6/0
Spelade från start och hela matchen mot Rubin Kazan (seger 1-0).

Admir Catovic, FK Khimki 7/0
Fanns med från start och spelade hela matchen mot Dynamo (oavgjort 0-0) i onsdags. I söndags spelade Catovic också från start när Khimki vann med 1-0 mot Baltika. Byttes ut i den 89:e minuten.

Samuel Holmén, Dynamo Moskva 27/0
90 minuters spel blev det när Dynamo spelade 0-0 mot Khimki. På söndagen blev det ytterligare 90 minuters spel för Holmén när Dynamo vann med 3-1 borta mot Sibir.

FÖRENADE ARABEMIRATEN

Osman Sow, Emirates Club 8/0
Bänkad från start mot Al Sharjah (förlust 1-2) men fick hoppa in i den 57:e minuten.

KINA

David Fällman. Dalian Transcendence 4/0
Efter att ha missat premiären har han spelat från start och 90 minuter i samtliga matcher. Så också senast mot Shanghai Shenxin (oavgjort 0-0)

SYDKOREA

Marcus Nilsson, Pohang Steelers 0/0
Helt utanför matchtruppen mot Daegu (seger 2-1).

JAPAN

Robin Simovic, Nagoya Grampus 8 8/3
Spelade hela machen men höll sig utanför målprotokollet när Nagoya spelade 2-2 borta mot Tokushima

USA

Mohammed Khalid Saeid, Colorado Rapids, 1/0
Bytte klubb i veckan och var bänkad från start mot Real Salt Lake (förlust 1-2) men fick hoppa in redan efter en dryg halvtimmes spel.

Axel Sjöberg, Colorado Rapids 2/0
Skadekänning stoppar Sjöberg från spel just nu.

John Alvbåge, Minnesota, 3/0, 1 hållen nollor
Fick hoppa in i halvtid mot Houston Dynamo och då var laget i underläge med 2-0. Med Alvbåge mellan stolparna som höll nolla under den halvlek han vaktade målet, kunde Minnesota komma tillbaka och greja ett oavgjort resultat.