Foto: Bildbyrån

Alexander Faltsetas tvingades gå av med en skadad fotled och fick se cup-semifinalen från omklädningsrummet. 
– De pressar oss bra och gör så att vi inte får det spelet vi ville, säger mittfältaren till GP

Det blev en tidig sorti för Häckens nya mittfältare Alexander Faltsetas i gårdagens semifinal i Svenska cupen. Efter en tackling på foten tvingades han kliva av och fick följa matchen från omklädningsrummet samtidigt som han fick behandling.
– Benet gick liksom över fotleden. Jag kan inte stödja riktigt på det. Men de tror att inget är brutet, ingen fraktur eller så, vi får kolla mer imorgon, sa han igår efter matchen.

Östersund var för starka på Bravida Arena och vann med 3-1. Därmed är förra årets vinnare ute ur turneringen.
– Vi får fortsätta köra. Vi tog oss till semifinal den här gången och det är ny match nästa vecka. Det är jävligt svårt och jobbigt just nu, men vi kommer igen och fokuserar på nästa match och inledningen av allsvenskan.

Förra årets allsvenska nykomlingar Östersund fortsätter att ta stora skalper inför årets allsvenska säsong. Tidigare besegrade laget regerande svenska mästarna Malmö FF med 2-0, och nu var det regerande cupmästaren som fick se sig besegrade.
– De är effektiva och de spelar ju lite annorlunda jämfört med andra lag. De är väldigt rörliga, de pressar oss bra och gör så att vi inte får det spelet vi ville. Så de gör det bra, säger Faltsetas om Östersund.