• Publicerat 7 mars, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Martin Olsson har fått en flygande start i Swansea och står redan noterad för två mål i sina nya klubb. Nu hyllas landslagsbacken stort i engelsk media.
– Jag tycker att det finns ett argument för att han är den bästa värvningen under januarifönstret, säger Jim Campbell i podcasten The Football Ramble.

Det såg mörkt ut för Swansea när Martin Olsson anslöt till klubben i januari. Klubben låg sist i Premier League och hade nyligen sparkat Bob Bradley, som tog över klubben i oktober. Under nye tränaren Paul Clement har det dock gått bättre och Martin Olsson har med fina insatser och två mål haft en stor del i klubbens uppryckning.

– Jag tycker att det finns ett argument för att han är den bästa värvningen under januarifönstret sett till vad han har betytt för laget, säger Jim Campbell, som har hand om podcasten The Football Ramble.

Campbell får även medhåll av kollegan Luke More i podden.

– Jag tycker att han är bra, han är bättre än vad hans nedflyttningsstatistik säger. Målet han gjorde i helgen var riktigt vackert, säger han.

Martin Olsson blev av ESPN uttagen i veckans lag efter sitt mål i Swanseas seger mot Burnley, där han även där omnämndes som en av Premier Leagues bästa värvningar.

NIKLAS SVENSSON