Pontus Silfwer, Mjöndalen 0/0

Andreas Lindberg, Ranheim 0/0, 0 hållna nollor

DANMARK

Johan Larsson, Bröndby 20/0
Hjälpte sitt lag hålla nollan när danska ligan startade om säsongen. Spelade hela matchen.

Gustaf Nilsson, Bröndby 0/0
Med i matchtruppen mot FCK men fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken.

Robin Söder, Esbjerg 17/7
Startade om säsongen med en fullträff i den 54:e minuten i mötet med SönderjyskE (seger 3-0). Söder byttes ut under matchens fem sista minuter.

Martin Holm, Horsens 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Silkeborg (oavgjort 0-0).

Robin Olsen, FC Köpenhamn 19/0, 13 hållna nollor
Startade om säsongen med att hålla nollan i derbyt mot Bröndby.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 4/0
Inte synlig i matchtruppen mot Bröndby.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 19/1
Spelade från start och hela matchen när FCK startade om säsongen med ett 0-0-resultat mot Bröndby.

Erik Johansson, FC Köpenhamn 17/1
Utanför matchtruppen i FCK:s omstart mot Bröndby.

Johan Dahlin, Midtjylland 13/0, 5 hållna nollor
Skadekänning stoppade Dahlin från att vara med i omstarten mot Viborg (oavgjort 0-0)

Simon Kroon, Midtjylland 0/0
Fick finna sig i att sitta hela matchen på avbytarbänken i sin första match för sin nya klubb när Midtjylland spelade 0-0 mot Viborg.

Patrik Carlgren, Nordsjälland 0/0, 0 hållna nollor
Fick debutera för sin nya klubb i en numera ovan roll för Carlgren – som reservkeeper på avbytarbänken. Han gjorde det när Nordsjälland förlorade med 0-1 mot Lyngby.

Zackarias Faour, Nordsjälland 0/0 (Utlånad från Midtjylland 0/0)
Ingen Faour synlig i matchtruppen mot Lyngby (förlust 0-1).

Rasmus Jönsson, Odense 19/3
Vilken start på vårsäsongen av Jönsson när danska ligan drog igång igen. Han gjorde både 2-0 och 3-0 i matchen mot Randers som för övrigt slutade just 3-0. Trots tre svenskar på andra sidan planen var det han som glänste mest av alla.

Joel Allansson, Randers 16/0
Spelade från start och hela matchen när det blev förlust med 0-3 mot Odense.

Viktor Lundberg, Randers 15/3
Fanns med från start men byttes ut under matchens sista 5 minuter.

Sam Lundholm, Randers 1/0 (utlånad från NEC Nijmegen 4/0)
Fick spela från start men matchrosten från den holländska ligan gjorde sig påmind och byttes ut under matchens sista 25 minuter.
Marko Mitrovic, SönderjyskE 1/0
Lämnade Randers under uppehållet på grund av sparsmakat med speltid. När danska ligan startade om igen spelade han från start och hela matchen när laget förlorade med 0-3 mot Esbjerg.

Erik Moberg, Viborg 1/0
Debut i sin nya klubb när han fick spela från start mot Midtylland (oavgjort 0-0). Byttes ut i den 78:a minuten. Då hade han hunnit med att titta på domarens gula kort i den 72:a minuten.

Markus Holgersson, Ålborg 16/2
Ålborg vann borta med 2-1 mot Århus. Holgersson spelade från start och hela matchen.

Niklas Backman, Århus 20/1
Ingen Backman synlig i Århus matchtrupp mot Ålborg (förlust 1-2).

William Kvist, AB Köpenhamn 7/0
Uppehåll i den danska andraligan till 5 mars 2017.

Hulusi Dolar, Helsingör 0/0

Alexander Fioretos, Helsingör 3/0

Linus Olsson, Nyköbing 0/0

BELGIEN

Isaac Kiese Thelin, Anderlecht 3/0 (Utlånad från Bordeaux 6/2)
Lämnade Bordeaux för att få mer speltid. Men även hos Anderlecht är Kiese Thelin petad. För tredje matchen i följd blev det 90 minuter på avbytarbänken för Kiese Thelin. Denna gång mot Oostende (seger 4-1).

Jacob Rinne, KAA Gent 12/0, 3 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken mot Standard Liege (oavgjort 1-1).

Emir Kujovic, KAA Gent 1/0
Alltjämt utanför matchtruppen hos Gent. Problemen fortsätter för den förre allsvenske stjärnan som ryktats vara på gång tillbaka till Sverige. Bland annat har Djurgården ryktats vara aktuellt.

Tesfaldet Tekie, KAA Gent 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Standard Liege (oavgjort 1-1).

Erdin Demir, Waasland-Beweren 22/1
Spelade hela matchen mot Royal Mouscron (seger 2-1).

Carlos Strandberg, KVC Westerlo 5/1 (Utlånad från Club Brugge 0/0)
Inte synlig i matchtruppen mot Club Brugge (seger 2-1)

Marko Nikolic, KVC Westerlo 1/0
För tredje matchen i följd satt Nikolic hela matchen på avbytarbänken. Denna gång i 2-1-segern mot Club Brugge.

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 21/0
Spelade sin vana trogen hela matchen för AZ när laget spelade 1-1 mot Willem II.

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 11/2
En dryg timmes spel blev det för Tankovic när Alkmaar spelade 1-1 mot Willem II.

Ramon-Pascal Lundqvist, PSV Eindhoven 2/0
En knäskada håller Lundqvist utanför matchtruppen för tillfället.

Simon Gustafson, Feyenoord 2/0
Avstängd när Feyenoord vann borta med 1-0 mot ADO den Haag.

Pär Hansson, Feyenoord 1/0, 0 hållna nollor
Satt hela matchen mot ADO den Haag (seger 1-0) på avbytarbänken som reservmålvakt.

Simon Tibbling, Groningen 17/1
Byttes ut i den 62:a minuten efter att ha spelat från start mot Sparta Rotterdam (oavgjort 2-2).

Sam Larsson, Heerenveen 19/7
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen mot Twente (förlust 0-1)

Simon Thern, Heerenveen 4/0
Utlånad till AIK i allsvenskan.

Ivan Rako, Heerenveen 0/0
Inte med i matchtruppen mot Twente (förlust 0-1).

Samuel Armenteros, Heracles 16/11
Spelade från start och hela matchen och spelade fram landsmannen Kristofer Peterson till dennes mål till 4-0 mot Excelsior

Kristofer Peterson, Heracles 4/2
Andra målet från den svenske talangen när han fastställde slutresultatet 4-0 mot Excelsior i den 84:e minuten. Armenteros spelade fram till hans mål.

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen 17/0
Knäskadad och missade 1-3-förlusten mot PSV Eindhoven.

Jordan Larsson, NEC Nijmegen 6/0
Spelade från start men byttes ut med 25 minuter kvar i 1-3-förlusten mot PSV Eindhoven.

Erik Israelsson, PEC Zwolle 2/1
En ljumskskada stoppar Israelsson från spel just nu.

Emir Smajic, Achilles’29 6/2
Spelade från start och hela matchen när laget förlorade med 2-3 mot Ajax andralag.

ENGLAND

Zlatan Ibrahimovic, Manchester U 24/15
Inget ligaspel i helgen men däremot spel i FA-cupen, där Manchester United slog ut Blackburn. Zlatan gjorde det avgörande 2-1-målet i den 75:e minuten.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Swansea är utslaget ur FA-cupen och hade därmed en ledig helg.

Martin Olsson, Swansea 4/1

Sebastian Larsson, Sunderland 12/0
Sunderland åkte ur FA-cupen mot Burnley i mitten av januari och var således spelledigt den senaste helgen.

Joel Asoro, Sunderland 1/0
Inget spel för Sunderland i helgen, då laget redan är utslaget ur FA-cupen.

Jonas Olsson,West Bromwich 7/0
Vila även för West Bromwich som sedan tidigare är utslaget ur FA-cupen.

Gustav Engvall, Bristol City 2/0
Bristol City förlorade med 1-2 mot Leeds förra tisdagen. Engvall helt utanför matchtruppen den gången. Ryktades om att vara på väg till Djurgården på lån men ser ut att bli kvar – åtminstone för tillfället.

Marcus Olsson, Derby 18/0
3-3 mot Bristol City följdes i tisdags upp med en 3-4-förlust mot Cardiff. Olsson spelade fram till lagets 3-3-mål i den 74:e minuten men ett straffmål i den sista matchminuten stoppade Derbys möjligheter till att åtminstone få en poäng sig från matchen. På tisdagskvällen blev det 2-0 mot Burton. Olsson satt hela matchen på avbytarbänken.

Marcus Antonsson, Leeds 16/1
Helt utanför matchtruppen mot Bristol (seger 2-1)

Pontus Jansson, Leeds 23/3 (Utlånad från Torino 0/0)
Fortsätter skapa rubriker genom stabilt backspel. Hjälpte Leeds tisdags till 2-0-seger mot Bristol City.

Tim Erlandsson, Nottingham 0/0, 0 hållna nollor
Utlånad till AFC Eskilstuna i Allsvenskan.

Anel Amedhodzic, Nottingham 0/0
Satt hela matchen mot Fulham i tisdags (förlust 2-3). Det gjorde han också i helgen mot Sheffield W (förlust 1-2),

Joel Ekstrand, Rotherham 1/0
Satt hela matchen mot Huddersfield i tisdags (förlust 2-3) på avbytarbänken. I helgen blev det äntligen debut för sin nya klubb men det var ingen upplyftande historia. Det blev en 0-5-förlust mot Cardiff och Ekstrand byttes ut i den 68:e minuten efter att ha spelat från start.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 21/0
Celtic vann med 2-0 mot Motherwell. Lustig från start och spelade hela matchen.

Viktor Noring, Hearts 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken när Hearts spelade 1-1 mot Inverness.

POLEN
Valmir Berisha, Piast Gliwice 0/0

Utanför matchtruppen mot Lech Poznan (förlust 0-3).

Erik Törnros, Tychy 71 0/0
Uppehåll i polska andraligan till 4 mars 2017.

TYSKLAND

Alexander Milosevic, Darmstadt 16/0 (Utlånad från Besiktas 0/0)
Darmstadt fick ge sig med 0-2 mot Hoffenheim. Milosevic från start och hela matchen.

Alexander Isak, Borussia Dortmund 0/0
Alltjämt utanför matchtruppen och får vänta på sin debut.

Branimir Hrgota, Eintracht Frankfurt 16/3
Bänkad från start och blev kvar på densamma utan att få hoppa in när laget förlorade med 0-2 mot Ingolstadt.

Albin Ekdal, Hamburger SV 14/0
Precis som senast fick Ekdal sitta större delen av matchen på avbytarbänken. Denna gång när Hamburg mötte Freiburg (oavgjort 2-2). Hoppade in i den 83:e minuten.

Nabil Bahoui, Hamburger SV 1/0
Blir borta i några veckor, då han ådragit sig en whiplashskada.

Emil Forsberg, RB Leipzig 17/6
Låg i allra högsta grad bakom Leipzig seger med 2-1 på bortaplan mot Borussia Mönchengladbach. Gjorde själv 1-0 i den 31:a minuten och spelade sedan fram till lagets 2-1 i den 55:e. Utbytt med åtta minuter kvar av ordinarie tid.
Robin Quaison, Mainz 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Werder Bremen (förlust 0-2).

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 19/1
Spelade från start men utgick efter en timmes spel i 1-2-förlusten mot Leipzig.

Raphael York, Bochum 0/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Würzberger (seger 2-1)

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 9/0
Helt utanför matchtruppen mot Erzgebirge Aue

Christoffer Nyman, Eintracht Braunschweig 18/6
Spelade från start men byttes ut i den 77:e minuten i 1-1-matchen mot Erzgebirge Aue. Byttes ut i den 85:e minuten.

Mikael Ishak, Nürnberg 1/0
Fick debutera med nästan ett kvartslångt inhopp i Nürnbergs 0-2-förlust mot 1860 München.

Simon Hedlund, Union Berlin 15/2
Andra målet för säsongen för den tidigare Elfsborgstalangen. Målet gjorde han på straffspark redan i den 6:e minuten i 2-1-segern borta mot Karlsruhe. Utbytt i den 88:e minuten.

FRANKRIKE

Pierre Bengtsson, Bastia 18/1
Bastia spelade 1-1 mot Monaco i fredags. Bengtsson spelade sin vana trogen från start och hela matchen.

Karl-Johan Johnsson, EA Guingamp 24/0, 4 hållna nollor
Fick släppa in tre mål när Guingamp förlorade med 0-3 mot Bordeaux.

Alexander Kacaniklic, Nantes 10/0
Inte med i matchtruppen heller mot Metz (oavgjort 1-1).

Ola Toivonen, Toulouse 23/6
Än en gång bänkad från start och med ett mycket blygsamt inhopp på tio minuter när Toulouse spelade 0-0 borta mot Paris SG.

Jimmy Durmaz, Toulouse 18/2
Från att till synes ha haft en ordinarie plats i startelvan har Durmaz efter nyår mest nött bänk. Även mot PSG blev det 90 minuter på avbytarbänken.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 14/3
Det gula kortet senast gjorde att Guidetti var avstängd mot Osasuna (seger 3-0).

André Österholm, Coruxo 4/1
Spelade från start men blev utbytt efter en dryg timmes spel i 2-1-segern mot Izarra.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 21/0
Benfica vann med 1-0 borta mot Braga. Nilsson-Lindelöf spelade som brukligt hela matchen och hjälpte laget hålla nollan.

Robert Åhman Persson, Belenenses 2/0
Såg ut att bli kvar på avbytarbänken under hela matchen mot Vitoria Guimaraes (oavgjort 1-1) men fick göra ett inhopp i den allra sista matchminuten.

ITALIEN

Filip Helander, Bologna 5/1
Tillbaka i matchtruppen efter sin skadekänning men fick tillbringa hela matchen mot Inter (förlust 0-2) på avbytarbänken.

Emil Krafth, Bologna 13/0
På avbytarbänken från start mot Inter (förlust 0-2). Byttes in under matchens sista 25 minuter.

Marcus Rohdén, Crotone 21/0
Inget spel för Rohdén för tillfället på grund av skadekänning.

Oscar Hiljemark, Genoa 4/1 (utlånad från Palermo 15/0)
Spelade från start men utgick redan efter en halvtimmes spel mot Pescara (0-2)

Stefan Silva, Palermo 1/0
Ingen Silva synlig i matchtruppen mot Juventus (förlust 1-4).

Samuel Gustafson, Torino 1/0
Inhoppet senast lovade mer men när Torino mötte Roma och förlorade med 1-4 blev Gustafson kvar på avbytarbänken.

Mathias Ranégie, Udinese 0/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Sassuolo (förlust 1-2).

SCHWEIZ

Alexander Fransson, Basel 12/0
Bänkad från start också mot Lausanne (seger 4-3) utan att få hoppa in.

Emil Bergström, Grasshoppers 3/0 (Utlånad från Rubin Kazan 4/0)
Spelade från start och hela matchen när Grasshoppers förlorade med 0-1 hemma mot Sion.

Alexander Gerndt, Young Boys 5/0
Skadekänning stoppade Gerndt från spel mot St Gallen (oavgjort 2-2).

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 14/4
Utanför matchtruppen mot Mattersburg (förlust 1-2)

BULGARIEN

Simon Sandberg, Levski Sofia 5/0
Fanns med i startelvan mot OFK Pirin (förlust 0-1) och spelade hela matchen när bulgariska ligan startade om. Fick titta på domarens gula kort i den 54:e minuten.

CYPERN

Christer Youssef, Aris 14/1
Spelade från start också mot jumbon Anagennisi Deryneia (seger 4-0). Byttes ut i den 68:e minuten.

Rasmus Sjöstedt, Aris 6/0
Sjöstedt fortsätter spela 90 minutersmatcher. I helgen blev det ytterligare en sådan mot Anagennisi Deryneia (seger 4-0)

*GREKLAND

Astrit Ajdarevic, AEK Aten 7/1
Första målet i sjunde matchen för sitt nya lag och hans mål mot serieledande Olympiakos till 1-0 i den 34:e minuten skulle visa sig bli matchens enda. Precis före målet blev han varnad. Spelade hela matchen.

Jakob Johansson, AEK Aten 19/0
Bänkad från start men fick hoppa in redan tio minuter in på den andra halvleken.

Marcus Berg, Panathinaikos 19/11

Fortsätter leverera bra saker för Panathinaikos. Gjorde ett av lagets fem mål när Asteras Tripolis slogs tillbaka med 5-0.

Niklas Hult, Panathinaikos 16/0
Spelade hela matchen mot Asteras Tripolis (seger 5-0).

Guillermo Molins, Panathiniakos 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Asteras Tripolis (seger 5-0).

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 7/0
Inte synlig i matchtruppen i 1-3-förlusten mot Besiktas.

Daniel Larsson, Akhisar Belediyespor 1/0
Fanns inte med i truppen mot Besiktas (förlust 1-3).

Johannes Hopf, Genclerbirligi 20/0, 9 hållna nollor
Bara en match ifrån tvåsiffrigt antal nollor efter att han hållit säsongens nionde nolla när Konyaspor besegrades med 2-0.

Abdulrahman Khalili, Genclerbirligi 16/0
Spelade från start men inte hela matchen mot Konyaspor (seger 2-0). Byttes nämligen ut i den 82:a minuten.

Jonathan Ring, Genclerbirligi 3/0
Skadekänning stoppade Ring från medverkan mot Konyaspor (seger 2-0).

Samuel Holmén, Istanbul Basaksehir 11/0
Tillbaka i matchtruppen men fick tillbringa hela matchen mot jumbon Gaziantepspor (oavgjort 0-0) på avbytarbänken.

Mahmut Özen, Adana Demirspor 0/0
Får vänta på debuten hos Adana.

Felix Michel, Eskisehirspor 3/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Elazigspor (oavgjort 0-0).

Erkan Zengin, Eskisehirspor 19/7
Såg ut att få spela hela matchen mot Elazigspor (oavgjort 0-0) men byttes ut i fjärde tilläggsminuten.

Panajotis Dimitriadis, Giresunspor 17/2
Giresunspor vann med 2-0 borta mot Manisaspor. Dimitriadis spelade hela matchen.

MALTA

Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows 20/9
Inget ligaspel på Malta den senaste helgen.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 15/0
Uppehåll i ryska Premier League till 3 mars 2017.

Andreas Granqvist, Krasnodar 16/0

Viktor Claesson, Krasnodar 0/0

Admir Catovic, FK Khimki 0/0

Samuel Holmén, Dynamo Moskva 19/0
Uppehåll i den ryska andraligan, FNL, till 8 mars 2017.

FÖRENADE ARABEMIRATEN
Osman Sow, Emirates Club 4/0
Helt utanför matchtruppen förra onsdagen mot Al Jazira (förlust 0-5).

SYDKOREA
Marcus Nilsson, Pohang Steelers 0/0

Sydkoreanska K-League har säsongsstart 3 mars 2017.

NYA ZEELAND

Armin Pasagic, Eastern Suburbs 14/5
Femte målet för säsongen för Pasagic när han utjämnade till 1-1 i den 63:e minuten i 1-2-förlusten mot Tasman United. Pasagic spelade hela matchen.

Ermal Hajdari, Tasman United 15/4
Var den som gjorde Tasman Uniteds segermål i förra helgens match i 1-0-segern mot Hamilton Wanderers. Hajdari spelade hela matchen. Det gjorde han också i helgens 2-1-seger mot Eastern Suburbs men höll sig då utanför målprotokollet.