Foto: Bildbyrån

Precis som FotbollDirekt avslöjade tidigare i veckan lämnar Liridion Silka Jönköpings Södra. Under torsdagen presenterades han av sin nya klubb Värnamo.
– Det jag har lärt mig i Jönköpings Södra kommer jag ta med mig till min kommande klubb Värnamo. 

Den 26-årige mittfältaren kom till J-Södra från division 1-klubben Motala och spenderade tre år i klubben. Han var bland annat med och spelade upp klubben i allsvenskan under 2015. När han lämnar får han fina vitsord från J-Södras tränare.
– Liridon är en förebild i att leva som en professionell spelare. Som människa är han en naturlig ledare, han har bidragit till formandet av vår ansträngningskultur, han ger alltid sitt yttersta för laget och för att förbättra sig. Vi önskar honom lycka till och tackar för tiden hos oss, säger Jimmy Thelin.

”Kommer slåss om en plats i startelvan”
– I Jönköpings Södra har jag fått spela fotboll på ett annorlunda sätt och det har utvecklat mig som spelare väldigt mycket. Jag är tacksam för alla i laget som jag lärt känna och vill tacka föreningen för 2 fantastiska år. Det jag har lärt mig i Jönköpings Södra kommer jag ta med mig till min kommande klubb Värnamo och även till framtida klubbar, säger Liridon.

Efter ett tyngre år spelmässigt kommer mittfältaren nu försöka ta en plats i IFK Värnamo som även passade på att presentera målvakten Pilip Vaitsiakhovic, som kommer från FC Trollhättan.
– Det är två mycket duktiga och meriterade fotbollsspelare som direkt kommer att slåss om en plats i startelvan, säger Värnamos sportchef Tomas Lundqvist till klubbens hemsida.