• Publicerat 7 februari, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Efter att det blivit klart för några dagar sedan presenterades Jiloan Hamad i dag för Hammarby. På plats på presskonferensen var även Hammarbys VD Henrik Kindlund – som öppnade för något som skulle kunna vara en till värvningsbomb.
– Vi har utrymme för att göra något mer spännande under vintern, säger Kindlund.

När det stod klart att Hammarby IF gjort klart med Hoffenheim-mittfältaren Jiloan Hamad kom det som en överraskning för många. Mittfältaren hade tidigare framför allt kopplats ihop med AIK och sin förra klubb Malmö FF. Under presskonferensen berättade tränaren Jakob Michelsen att han vill ha in fler spelare.

– Alla vill alltid ha fler spelare i laget. Jag har sagt till ledningen, men allt sånt tar vi internt, säger Michelsen.

– Målet är att bli starkare varje halvår, värvningen av Hamad är förhoppningsvis ett steg i rätt riktning

Michelsen fick ett snabbt svar från VD:n Henrik Kindlund. Som öppnade för att det kan hända fler saker på värvningsfronten innan fönstret stänger.

– Vi har utrymme för att göra något mer spännande under vintern. Hammarby har bra ekonomi och går bra på sponsorsidan. Sedan måste det vara rätt spelare till rätt pris, säger han.

Förutom Hamad har den ghananske mittfältaren Gershon Koffie och den danske mittbacken Björn Paulsen tidigare anslutit till klubben.

– Vi är jättenöjda med de värvningar som vi har gjort. Vi känner också att vi nu har en bra åldersstruktur i klubben, säger Kindlund.

NIKLAS SVENSSON