Foto: Bildbyrån

Malmö FF:s första match för året slutade med förlust. Gästande Helsingör vann överraskande med 1-0 inför 3 000 åskådare på Malmö IP.
– Nu kan det bara bli bättre, konstaterar Anton Tinnerholm för Sydsvenskan. 

De regerande mästarna Malmö FF fick ingen strålande start på matchsäsongen under nya tränaren Magnus Pehrsson. Under lördagen föll MFF överraskande hemma mot danska Helsingör inför storpublik. Hela 3 000 åskådare hade letat sig fram till ett nollgradigt Malmö IP och de fick alltså se MFF gå av planen mållöst.

– Resultatet spelar alltid roll och det är inte bra att förlora första matchen. Nu har vi gjort det. Vi har mycket boll och kommer till en del chanser, men vi är inte tillräckligt distinkta. Nu kan det bara bli bättre, säger Anton Tinnerholm till Sydsvenskan efter matchen.

Den offensive högerbacken ser annars ut att trivas under Magnus Pehrssons ledning då han tillåts ligga högre upp i banan än tidigare.

– Tanken är att vi ska trycka fram högerbacken så det är en väldigt bra roll för mig och en roll som jag kommer trivas bra i. Nu är årets första skitmatch gjord så nu ska det bara bli bättre, avslutar 25-åringen.

MISSA INTE – MER OM MALMÖ FF!

– Gjorde succé i MFF- nu jagas stjärnan av AIK
– Ständig tvåa – nu talar han ut