• Publicerat 13 januari, 2017
  • Skrivet av Mats Jonsson
  • 0 Kommentarer

Häromdagen briserade värvningsbomben att Borlängeklubben i superettan, Dalkurd, skrivit kontrakt med Mohamed Bangura. På fredagen presenterade klubben ytterligare ett intressant namn, Ammar Ahmed från Åtvidaberg men med ett förflutet just i Dalkurd.

Med tio mål på kontot och en av Åtvidabergs mest tongivande spelare den senaste säsongen var Ammar Ahmed intressant på spelarmarknaden. Skulle det bli allsvenskt spel eller en fortsättning i Åtvidaberg? Svaret blev en flytt tillbaka till Dalkurd, klubben han representerade under två säsonger, 2010 och 2011.
– Det känns bra att vara tillbaka i Dalkurd. Sättet klubben spelar sin fotboll på tilltalar mig och jag ser fram emot att starta igång säsongen. Målet kommer självklart vara att överträffa förra årets resultat och avancera till allsvenskan, säger Ahmed till dalkurd.se.

Kontraktet är skrivet på två år med den offensive mittfältaren och tränaren Poya Asbaghi är också tillfreds med att Ahmed är tillbaka hos dom helgröna.
– Efter sin förra sejour i klubben så lämnade Ammar, på alla sätt och vis, ett starkt avtryck efter sig i Dalkurd. Med sin begåvade teknik, spelförståelse och förmåga att pressa livet ur sina motståndare så är det en spelare som på många sätt förkroppsligar sättet Dalkurd vill agera på fotbollsplan. Därför är vi väldigt glada över att han återkommer till klubben, säger Asbaghi till dalkurd.se.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll