Ena målvakten säkrad – då lämnar den andra

  • Publicerat 31 oktober, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 5 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping säkrade nyligen upp målvakten David Mitov Nilsson med ett förlängt kontrakt. Michael Langer har även han ett kontrakt som sträcker sig över nästa år. Unge Andreas Vaikla ser däremot ut att lämna klubben.
–  Han har själv aviserat att han inte ser sin framtid i IFK Norrköping, säger Pekings manager Jens Gustafsson till nt.se.

Peking har säkrat upp flertalet spelare på senare tid. Senast i turen var målvakten David Mitov Nilsson som skrivit på ett kontrakt som sträcker över 2019. Diskussioner har även förts med 19-årige Andreas Vaikla, men estländaren har meddelat Peking-tränaren att en fortsättning i klubben inte är aktuell.

– Han har själv aviserat att han inte han ser sin framtid i IFK Norrköping. Då får vi acceptera det. Det är inget dramatiskt i det, även om det alltid är tråkigt när spelare vill lämna oss. Men vi kommer inte övertala någon som inte vill vara här att vara här, säger Jens Gustafsson.

19-åringen har i år stått mellan stolparna vid 13 tillfällen. Vart han tar vägen efter säsongen är ännu oklart.

DANIEL FORSBERG

21 januari

U21-serien spikad - AIK och Bajen nobbar

U21-serien är nu spikad - 23 lag deltar, men flera allsvenska lag säger nej till spel i årets serie. Elva av 16 allsvenska lag deltar. Sef meddelar på sin hemsida att U21-serien nu är spikad. Precis som i fjol så kommer serien spelas som en

19 januari

Bakom allsvenska rubrikerna - bäst? och vilken svider mest?

SILLYSPECIAL PÅ FOTBOLLDIREKT. Halva januari har gått och det börjar bli allt mer intressant vad gäller de allsvenska klubbarnas silly. Med våra läsares hjälp vill vi veta vilken spelare som är det bästa nyförvärvet, vem som är den tyngs

17 januari

PÅ FD: "En av allsvenskans mest spännande värvningar"

Tidigare under torsdagen stod det klart att Sead Haksabanovic ansluter på lån från West Ham till IFK Norrköping. En som imponeras av "Pekings" aktion är FD:s krönikör Magnus Österberg. - Det är en av allsvenskans mest spännande värvningar

17 januari

Peking presenterar tung värvning - Haksabanovic klar

IFK Norrköping visar musklerna - under torsdagen så hintade Peking om att ett tungt nyförvärv skulle presenteras klockan 13. Nu har Sead Haksabanovic presenterats som Norrköpingsspelare. – Jag valde IFK Norrköping för att jag tycker att Nor