Ena målvakten säkrad – då lämnar den andra

  • Publicerat 31 oktober, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 5 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping säkrade nyligen upp målvakten David Mitov Nilsson med ett förlängt kontrakt. Michael Langer har även han ett kontrakt som sträcker sig över nästa år. Unge Andreas Vaikla ser däremot ut att lämna klubben.
–  Han har själv aviserat att han inte ser sin framtid i IFK Norrköping, säger Pekings manager Jens Gustafsson till nt.se.

Peking har säkrat upp flertalet spelare på senare tid. Senast i turen var målvakten David Mitov Nilsson som skrivit på ett kontrakt som sträcker över 2019. Diskussioner har även förts med 19-årige Andreas Vaikla, men estländaren har meddelat Peking-tränaren att en fortsättning i klubben inte är aktuell.

– Han har själv aviserat att han inte han ser sin framtid i IFK Norrköping. Då får vi acceptera det. Det är inget dramatiskt i det, även om det alltid är tråkigt när spelare vill lämna oss. Men vi kommer inte övertala någon som inte vill vara här att vara här, säger Jens Gustafsson.

19-åringen har i år stått mellan stolparna vid 13 tillfällen. Vart han tar vägen efter säsongen är ännu oklart.

DANIEL FORSBERG

20 mars

2019 - Jordans år? Nya leveransen för Peking

Jordan Larsson hade ett jobbigt förstaår i IFK Norrköping. Men i vinter har det lossnat för Larsson. I dag två nya mål när Norrköping slog Sarpsborg - nio totalt under vintern. Blir 2019 Jordans år?  Jordan Larsson till IFK Norrköping v

19 mars

FD:s krönikör: "Kan absolut utmana AIK och MFF om guldet"

PATRICK EKWALL FÖLJER HÄR UPP SITT ALLSVENSKA TIPS: Tippa allsvenskan? En gång i tiden handlade det om att analysera det lag, de spelare, den tränare, den sportchefen och möjligen den form som lagen hade när det var dags för premiär. Nu hand

15 mars

Thern inte imponerad av MFF: "De springer sig trötta"

IFK Norrköping besegrade Malmö FF med 4-1 under fredagen i en träningsmatch. Simon Thern inte imponerad av skåningarna. - Vi håller i bollen på ett bra sätt och de springer sig trötta, säger han till Sydsvenskan. Den tidigare MFF-spelar

15 mars

Malmös nya fiasko - överkörda i kväll

Malmö FF åkte nyligen ut Svenska cupens gruppspel. Nu nästa smäll då skåningarna kördes över borta mot Norrköping och föll med 4-1. Sedan Malmö FF förlorade mot Chelsea i Europa Leagues sextondelsfinal har det gått tungt för skåning