thompson Foto: Bildbyrån

Kanadensiske försvararen Roger Thompson kan vara på väg att lämna Trelleborg i superettan och ta steget till allsvenskan. Gif Sundsvall uppges vara en av klubbarna som jagar Thompson, men intresse sägs även finns från klubbar i Schweiz och Turkiet:
– Jag har trivts bra i Trelleborg. Men jag vill ta nästa steg i karriären, säger Thompson till Trelleborgs Allehanda.

Roger Thompson kom till Trelleborgs FF i fjol sommar, efter ett flertal säsonger i nyblivna finska mästarklubben IFK Mariehamn.

Thompson var med och spelade upp TFF i superettan, och skrev inför den här säsongen ett ettårskontrakt. Det kontraktet är på väg att löpa ut, och nu kan han vara på väg bort. Enligt Trelleborgs Allehanda så visar allsvenska Gif Sundsvall intresse. Giffarna visade intresse förra vintern, och det intresset ska kvarstå.

Enligt spelarens rådgivare Mattias Eroglu så finns även en annan allsvensk klubb med i bilden, samt två klubbar i Turkiet och en klubb i Schweiz.

– Helst vill jag stanna i Sverige och spela i allsvenskan, säger Thompson till Trelleborgs Allehanda.

Under tiden i IFK Mariehamn så var han landslagsaktuell, och Thompson vill gärna få chansen i Kanadas landslag.

– Då hade det kanadensiska landslaget koll på mig, men nu har intresset svalnat lite när jag inte spelat alla matcher, så jag känner att jag är redo för nästa steg.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *