PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan.  Läs mer i veckans proffskoll.

Proffskollen – i samarbete med Elitefootball

NORGE

Jakob Orlov, Brann 20/4
Fjärde målet för säsongen för Orlov när han gav Brann ledningen med 2-1 i den 48:e minuten Bodö/Glimt. Matchen slutade 3-1 och Orlov blev utbytt i den 86:e minuten.

David Myrestam, Haugesund 24/1
Haugesund spelade 1-1 mot Vålerengen. Myrestam från start och spelade hela matchen.

Andreas Linde, Molde 7/0, 2 hållna nollor
Tillbaka på avbytarbänken som reservmålvakt när Molde förlorade med 0-1 mot Viking.

Isak Ssewankambo, Molde 8/0
Utanför matchtruppen mot Viking på grund av skadeproblem.

Mattias Moström, Molde 17/1
Fanns inte med i matchtruppen mot Viking.

Jonas Lindberg, Sarpsborg 15/2
Tillbaka i startelvan efter avstängningen senast. Spelade hela matchen mot Sogndal.

Marcus Nilsson, Stabaek 7/0
Hjälpte sitt lag hålla nollan mot Odd (seger 2-0).

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 22/3
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen mot Haugesund (oavgjort 1-1). Var dessutom den som spelade fram till lagets kvitteringsmål i den 75:e minuten.

Robert Lundström, Vålerengen 17/0
Bänkad från start men inbytt i halvtid när Vålerengen spelade 1-1 mot Haugesund.

Marcus Sandberg, Vålerengen 11/0, 2 hållna nollor
Höll nollan i en dryg halvtimme mot Haugesund i matchen som slutade 1-1.

Joakim Wrele, Hödd 23/1
Hödd spelade 1-1 mot Åsane. Wrele spelade hela matchen.

Johan Wennberg, Kongsvinger 22/2
Lite mer speltid för Wennberg, då han fick hoppa in redan tio minuter in på den andra halvleken mot KFUM Oslo (seger 2-1).

Conny Månsson, Kristiansund 25/0, 9 hållna nollor
Får vänta på säsongens tionde nolla, då han släppte in ett mål i 2-1-segern mot Raufoss på bortaplan.

Liridon Kalludra, Kristiansund 23/0
Kalludra tillbaka i startelvan när Raufoss besegrades med 2-1. Byttes ut med knappt tio minuter kvar av ordinarie tid.

Rikard Nilsson, Levanger 18/0
Spelade från start och hela matchen i 0-2-förlusten mot Sandnes Ulf.

Marcus Astvald, Levanger 21/1
Fanns med från start men utbytt efter en timmes spel i 0-2-förlusten mot Sandnes Ulf.

Mathias Carlsson, Levanger 0/0
Får vänta på säsongsdebuten hos Levanger.

Andreas Peterson, Levanger 21/3
90 minuters spel blev det för Peterson när laget förlorade med 0-2 mot Sandnes Ulf.

Mtaka Simba, Levanger 0/0
Helt utanför matchtruppen mot Sandnes Ulf (förlust 0-2).

Andreas Lindberg, Ranheim 0/0, 0 hållna nollor
Alltjämt tredjemålvakt hos Ranheim.

Andreas Wrele, Raufoss 25/0
Ny förlust för Raufoss när laget förlorade med 1-2 mot Kristiansund. Wrele spelade hela matchen och ådrog sig ett gult kort i den 72:a minuten.

Anton Henningsson, Raufoss 11/2
Henningsson spelade från start i 1-2-förlusten mot Krisitansund. Byttes ut i den 82:a minuten.

William Kurtovic, Sandefjord 23/1
Sandefjord spelade 2-2 mot Jerv. Kurtovic spelade hela matchen.

Pontus Engblom, Sandnes Ulf 25/19
Sandnes Ulf vann med 2-0 borta mot Levanger. Engblom spelade hela matchen men höll sig utanför målprotokollet denna gång.

Martin Falkeborn, Ull/Kisa 6/1 (Utlånad från Lilleström 0/0)
Falkeborns första mål för Ull/Kisa gjorde han i början av den andra halvleken mot Bryne (seger 3-0). Byttes ut i den 66:e minuten.

Jesper Andreasson, Ull/Kisa 15/0
Tillbaka i matchtruppen och var det som avbytare mot Bryne (seger 3-0). Fick hoppa in i den 79:e minuten.

DANMARK

Johan Larsson, Bröndby 9/0
Bröndby förlorade med 1-2 mot Viborg och stor syndabock blev just Larsson som gjorde ett självmål i den 81:a minuten som gjorde att Viborg vann matchen och Bröndby tappade tre poäng i toppstriden mot antagonisten FCK.

Gustaf Nilsson, Bröndby 0/0
Har inte återhämtat sig från den skada han ådrog sig i slutet av april.

Robin Söder, Esbjerg 9/0
Söder helt utanför Esbjergs matchtrupp när laget spelade 1-1 mot Randers. Tillbaka i Esbjergs matchtrupp på tisdagskvällen, då han satt på avbytarbänken. Fick hoppa in under matchens sista fem minuter i 0-0-matchen mot Silkeborg.

Robin Olsen, FC Köpenhamn 9/0, 5 hållna nollor
Ny nolla för Olsen när FCK vann med 2-0 mot Horsens.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 3/0
Utanför FCK:s matchtrupp mot Horsens.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 8/1
Hjälpte FCK hålla nollan mot Horsens (seger 2-0).

Erik Johansson, FC Köpenhamn 7/1
Spelade från start och hela matchen när FCK vann med 2-0 mot Horsens.

Per Nilsson, FC Köpenhamn 0/0
Utanför matchtruppen mot Horsens och får således vänta på säsongsdebuten.

Johan Dahlin, Midtjylland 5/0, 3 hållna nollor
Tredje raka nollan för Dahlin när Midtjylland vann med 1-0 mot Odense på bortaplan.

Kristoffer Olsson, Midtjylland 7/1
Första målet för säsongen när han gjorde matchens enda mål mot Odense. Och han gjorde det som inhoppare. Löste av självaste Rafael van der Vaart i den 60:e minuten och i den 75:e gjorde Olsson segermålet.

Rasmus Jönsson, Odense 8/0
Spelade hela matchen i 0-1-förlusten mot Midtjylland.

Joel Allansson, Randers 5/0
Skadekänning stoppade Allansson från medverkan i matchtruppen mot Esbjerg (oavgjort 1-1).

Mikael Ishak, Randers 6/2
Spelade från start mot Esbjerg (oavgjort 1-1). Utbytt i den 87:e minuten.

Viktor Lundberg, Randers 9/3
Lundberg gjorde säsongens tredje mål när han utjämnade till 1-1 i den 78:e minuten mot Esbjerg. Lundberg spelade hela matchen.

Marko Mitrovic, Randers 8/0
Satt på avbytarbänken från start mot Esbjerg (oavgjort 1-1). Byttes in mot Ishak i den 87:e minuten.

Simon Kroon, SönderjyskE 7/2
Kroon fanns med från start men byttes ut i den 71:a minuten när SönderjyskE spelade 3-2 mot Nordsjälland.

Markus Holgersson, Ålborg 8/2
Inte synlig i matchtruppen mot Lyngby (förlust 0-1).

Niklas Backman, Århus 9/1
Århus förlorade med 0-1 mot Silkeborg. Backman spelade hela matchen.

William Kvist, AB Köpenhamn 1/0
AB förlorade med 0-1 mot Köge. Kvist satt hela matchen på avbytarbänken.

Hulusi Dolar, Helsingör 0/0
Får vänta på debuten för Helsingör.

Alexander Fioretos, Helsingör 0/0
90 minuter på avbytarbänken förra helgen mot Fredericia (seger 4-0). I torsdags satt han också hela matchen mot Nyköbing på avbytarbänken (oavgjort 1-1).

FÄRÖARNA

Rasmus Andersson, Skála 6/0
Skála vann med 2-0 borta mot AB Argir. Andersson bänkad från start och såg ut att bli kvar på avbytarbänken matchtiden ut men byttes in i den allra sista minuten av ordinarie tid.

ISLAND

Pontus Nordenberg, Vikingur Olafsvik 19/1
Vikingur Olafsvik spelade 1-1 i torsdags mot Vikingur Reykjavik. Nordenberg spelade hela matchen. På måndagskvällen blev det 1-1 mot Throttur

FINLAND

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 24/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot SJK (förlust 0-1).

Philip Sparrdal-Mantilla, IFK Mariehamn 23/0
Spelade hela matchen mot SJK (förlust 0-1).

Josef Ibrahim, IFK Mariehamn 13/0
Helt utanför matchtruppen mot SJK (förlust 0-1).

Gabriel Petrovic, IFK Mariehamn 25/0
Fortsätter rada upp 90 minutersmatcher för IFK Mariehamn. Spelade hela matchen också i mot SJK (förlust 0-1).

Erik Törnros, PS Kemi 7/5
Efter två raka mållösa matcher dök Törnros namn upp målprotokollet igen. Han gjorde Kemis enda mål i 1-3-förlusten mot Helsingfors IFK.

Felix Gustavsson, KPV 18/1
KPV spelade 0-0 mot Oulu från Uleåborg. Gustavsson spelade hela matchen.

BELGIEN

Jacob Rinne, KAA Gent 6/0, 2 hållna nollor
Nollan var intakt i drygt en timme borta mot Oostende, då Rinne fick släppa in ett mål. Det skulle dock visa sig bli matchens enda.

Emir Kujovic, KAA Gent 1/0
Kujovic uttagen i bruttotruppen mot Oostende men blev en av två spelare som gallrades bort från den till den slutliga matchtruppen.

Erdin Demir, Waasland-Beweren 4/0
Demir fick vara med om en tung 1-4-förlust borta mot Sint-Truiden.

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 5/0
AZ vann med 2-0 för tredje matchen i följd (!). Denna gång mot PEC Zwolle. Johansson från start och spelade hela matchen. Drog på sig ett gult kort i den 61:a minuten.

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 0/0
Helt utanför matchtruppen mot PEC Zwolle.

Simon Gustafson, Feyenoord 1/0
Satt hela matchen på avbytarbänken när PSV besegrades med 1-0.

Pär Hansson, Feyenoord 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt hos Feyenoord för tillfället.

Simon Tibbling, Groningen 2/0
Satt hela matchen mot Utrecht (seger 5-1) på avbytarbänken.

Sam Larsson, Heerenveen 4/3
Mål för tredje matchen i följd för Larsson när han gjorde 1-0 redan i den åttonde minuten i 3-0-segern mot Roda. Utbytt med kvarten kvar av ordinarie tid.

Simon Thern, Heerenveen 2/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Roda (seger 3-0).

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen 3/0
Även mot Sparta Rotterdam fick Dyrestam tillbringa hela matchen på avbytarbänken.

Sam Lundholm, NEC Nijmegen 3/0
Äntligen lite speltid för Lundholm som fick spela en dryg kvart mot Sparta Rotterdam (förlust 0-2).

Ramon-Pascal Lundqvist, PSV Eindhoven 1/0
Satt hela matchen mot Feyenoord (förlust 0-1) på avbytarbänken

Kristoffer Peterson, Utrecht 1/0
Helt utanför matchtruppen mot Groningen (förlust 1-5).

ENGLAND

Zlatan Ibrahimovic, Manchester U 5/4
Tung och oväntad förlust med 1-3 mot Watford. Ibrahimovic spelade hela matchen.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Fortsätter nöta bänk hos Swansea. Reservmålvakt också mot Southampton (förlust 0-1).

Sebastian Larsson, Sunderland 0/0
En skada håller honom borta till efter nyår.

Joel Asoro, Sunderland 1/0
Utanför matchtruppen i 0-1-förlusten mot Tottenham.

Jonas Olsson, West Bromwich 2/0
Tre matcher i följd nu på bänken utan att få hoppa in. Denna gång när WBA vann med 4-2 mot West Ham.

Marcus Olsson, Derby 4/0
Derby spelade 1-1 mot Bristol City. Olsson spelade från start och hela matchen.

Marcus Antonsson, Leeds 8/1
Blev petad till förmån för målgöraren senast, Chris Wood. Fick tillbringa större delen av matchen på avbytarbänken mot Cardiff (seger 2-0). På tilläggstid bytte Antonsson med Ward, som gjorde ett av lagets mål även denna gång,

Pontus Jansson, Leeds 3/0 (Utlånad från Torino 0/0)
Fick chansen från start och hjälpte laget hålla nollan i 2-0-segern mot Cardiff.

Martin Olsson, Norwich 4/0
Tillbaka efter lårskadan och spelade från start och hela matchen mot Nottingham (seger 2-1).

Gustav Engvall, Bristol City 0/0
Med i matchtruppen mot Derby (oavgjort 1-1) men något mer än en plats på avbytarbänken utan att få hoppa in blev det inte denna gång.

Joel Ekstrand, Bristol City 2/0
Spelade från start mot Derby (oavgjort 1-1) men utbytt i halvtid.

IRLAND

Armin Aganovic, Galway 12/1
Första målet för säsongen för Aganovic när han gjorde 1-0 i den 66:e minuten i 2-0-segern mot Bohemians.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 4/0
Celtic tappade en given seger borta mot nästjumbon Inverness och fick nöja sig med 2-2. Lustig spelade hela matchen.

Viktor Noring, Hearts 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken mot St Johnstone (förlust 0-1).

TYSKLAND

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 2/0
Borussia vann mot Werder Bremen med 4-1 på hemmaplan. Wendt som varit ordinarie under lång tid nu var för ovanlighetens skull bänkad och blev kvar på bänken matchtiden ut.

Alexander Milosevic, Darmstadt 4/0 (Utlånad från Besiktas 0/0)
Darmstadt åkte på en rejäl förlust i helgen med 0-6 mot Borussia Dortmund. Milosevic spelade från start och hela matchen. Fick titta på domarens gula kort i den 32:a minuten. 90 minuters spel blev det också på tisdagskvällen när laget spelade 1-1 mot Hoffenheim.

Branimir Hrgota, Eintracht Frankfurt 3/0
Bänkad från start i helgen när EF vann med 2-1 mot Bayer Leverkusen. Fick hoppa in i den 78:e minuten. På tisdagskvällen mot Ingolstadt blev det seger med 2-0. Hrgota på bänken även då. Denna gång utan inhopp.

Albin Ekdal, Hamburger SV 2/0
Var sjuk i veckan och satt hela matchen mot Leipzig (förlust 0-4) på avbytarbänken. Tillbaka i startelvan på tisdagskvällen när laget förlorade med 0-1 mot Freiburg.

Nabil Bahoui, Hamburger SV 0/0
Platsar inte hos Hamburger SV för tillfället. Tre raka matcher helt utanför matchtruppen nu, trots att han uppges vara skadefri och göra bra ifrån sig på träningarna.

Jiloan Hamad, Hoffenheim 0/0
Får alltjämt vänta på säsongsdebuten för Hoffenheim.

Emil Forsberg, RB Leipzig 3/1
Gjorde karriärens bästa match i Bundesliga när Leipzig besegrade Hamburger SV med 4-0. Gjorde själv 1-0 på straffspark i den 66:e minuten. Spelade dessutom fram till 3-0 och 4-0.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 4/0
Satt hela matchen i helgen mot Sandhausen (seger 2-1) på avbytarbänken. På tisdagskvällen var han dock tillbaka i startelvan när laget förlorade med 0-2 borta mot Stuttgart.

Christoffer Nyman, Eintracht Braunschweig 4/2
Andra målet på tre matcher för Nyman när han gjorde 1-0 för EB i 2-1-segern mot Sandhausen. Utbytt i den 79:e minuten. Trots målet i helgen var han bänkad från start mot Stuttgart men fick hoppa in i halvtid.

Simon Hedlund, Union Berlin 0/0
Får vänta på sin debut hos Union Berlin. Fanns inte med i truppen i helgen 2-1-seger borta mot 1860 München.

FRANKRIKE

Pierre Bengtsson, Bastia 2/1
Bastia förlorade med 0-1 mot St Etienne. Bengtsson spelade från start och hela matchen.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux 2/1
Tillbaka i matchtruppen mot Angers (förlust 0-1). Såg ut att bli kvar på avbytarbänken matchtiden ut men byttes in på tre minuters tilläggstid.

Karl-Johan Johnsson, EA Guingamp 5/0, 1 hållna nollor
Höll nollan så länge han fick vakta målet i matchen mot Toulouse. Blev nämligen utvisad i den 39:e minuten.

Alexander Kacaniklic, Nantes 2/0
För andra matchen i följd på avbytarbänken utan att få hoppa in, när Nantes spelade 1-1 mot Nancy.

Ola Toivonen, Toulouse 6/2
Spelade från start och hela matchen mot Guingamp (seger 2-1) i helgen och på tisdagskvällen mot Lille blev det på nytt en seger med 2-1 och båda målen för Toulouse gjordes av Toivonen. Drog dessutom på sig ett gult kort i den 21:a minuten.

Jimmy Durmaz, Toulouse 4/1
Första gången från start när Toulouse vann med 2-1 mot Guingamp i helgen och den segern kom sig av att Durmaz gjorde segermålet i den 65:e minuten. Byttes ut i den 83:e minuten. Från start också i tisdagskvällens match mot Lille (seger 2-1). Byttes då ut efter en timmes spel.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 3/0
Tillbaka i matchtruppen och spelade från start i 0-0-matchen mot Osasuna. Byttes ut efter en dryg timmes spel. Hade då dessutom hunnit med att dra på sig ett gult kort.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 4/0
Benfica vann med 3-1 mot Braga. Nilsson-Lindelöf spelade hela matchen.

ITALIEN

Filip Helander, Bologna 0/0
Satt hela matchen mot Napoli (förlust 1-3) utan att få hoppa in.

Emil Krafth, Bologna 4/0
Spelade från start mot Napoli (förlust 1-3) men fick inte slutföra matchen, då han fick titta på domarens röda kort i den 81:a minuten.

Marcus Rohdén, Crotone 4/0
1-1 blev det mot Palermo för Crotone. Rohdén från start och spelade hela matchen.

Oscar Hiljemark, Palermo 4/0
Spelade hela matchen mot Crotone (oavgjort 1-1).

Robin Quaison, Palermo 2/0
Skadekänning stoppar Quaison från spel för tillfället.

Samuel Gustafson, Torino 0/0
Skadekänning stoppar Gustafson från spel just nu.

Melker Hallberg, Ascoli 2/0
I helgen blev det 1-1 mot Trapani. Hallberg satt hela matchen på avbytarbänken. På tisdagskvällen upprepades det hela när Ascoli vann med 2-0 mot Vicenza.

SCHWEIZ

Alexander Fransson, Basel 3/0
Inget spel i den schweiziska ligan senaste helgen.

Kim Källström, Grasshoppers 7/0

Alexander Gerndt, Young Boys 1/0

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 8/2
Bänkad från start mot St Pölten (oavgjort 1-1). Fick hoppa in under matchens sista 20 minuter.

BULGARIEN

Simon Sandberg, Levski Sofia 2/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen mot OFK Pirin (seger 2-0) på avbytarbänken

GREKLAND

Jakob Johansson, AEK Aten 2/0
AEK vann med 2-0 mot Veria. Johansson spelade hela matchen.

Niklas Hult, Panathinaikos 2/0
Panathinaikos vann med 4-0 borta mot Pas Gianna. Hult spelade från start och hela matchen.

Marcus Berg, Panathinaikos 2/2
Det dröjde till den andra matchen innan Berg och Panathinaikos fick det att lossna på allvar. Berg gjorde två mål och spelade fram till ett tredje när Panathinaikos vann med klara 4-0 mot Pas Gianna.

TURKIET

Daniel Larsson, Gaziantepspor 4/0
Spelade från start när laget förlorade med 0-1 mot Istanbul BB. Larsson byttes ut i den 68:e minuten.

Panajotis Dimitriadis, Genclerbirligi 0/0
Fanns inte med i truppen mot Konyaspor. Har uppgets klar för Giresunspor men har inte presenterats officiellt av den klubben än.

Johannes Hopf, Genclerbirligi 4/0, 2 hållna nollor
Var på god väg mot säsongens tredje nolla men fick kapitulera i den 88:e minuten i matchen mot Konyaspor (oavgjort 1-1).

Abdulrahman Khalili, Genclerbirligi 0/0
Satt hela matchen mot Konyaspor (oavgjort) på avbytarbänken.

Samuel Holmén, Istanbul Basaksehir 4/0
Istanbul vann med 1-0 mot Gaziantepspor. Holmén från start och spelade hela matchen.

Mahmut Özen, Adama Demirspor 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Altinordu (oavgjort 2-2).

Felix Michel, Eskisehirspor 2/0
Debuterade från start och spelade hela matchen mot Elazigspor (seger 3-1).

Erkan Zengin, Eskisehirspor 2/0
Fick precis som Michel spela från start mot Elazigspor (seger 3-1). Byttes ut i den 82:a minuten.

MALTA

Alexander Nilsson, Tarixen Rainbows 4/0
Tarixen vann med 1-0 mot Floriana. Nilsson spelade hela matchen och drog dessutom på sig ett gult kort i den 85:e minuten.

BOSNIEN

Mirza Halvadzic, Zeljeznicar 0/0
Zeljeznicar spelade 0-0 mot Mladost Doboj Kakanj. Inget spel för Halvadzic.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 7/0
CSKA vann med 2-1 mot Krylya Sovetov. Wernbloom spelade som brukligt från start och hela matchen. Drog på sig ett gult kort i den 80:e minuten.

Carlos Strandberg, CSKA Moskva 3/1
Målet senast innebar dock ingen plats i startelvan men lite mer speltid än vad han tidigare fått. En halvtimmes spel blev det mot Krylya Sovetov, då han byttes in efter en timmes spel.

Emil Bergström, Rubin Kazan 3/0
Rubin Kazan förlorade med 1-4 mot Zenit på bortaplan. Bergström än en gång på avbytarbänken utan speltid.

Andreas Granqvist, Krasnodar 6/0
Tillbaka i startelvan mot Rostov (seger 2-1) och spelade hela matchen.

Sebastian Holmén, Dynamo Moskva 10/0
Inget spel för Dynamo Moskva denna helg. Spelar nästa seriematch 26 september.

KINA

Gustav Svensson, Guangzhou R&F 24/0
Svensson spelade hela matchen i 1-3-förlusten mot Changchun Yatai.

Osman Sow, Henan Jianye 25/3
Mål för andra matchen i följd av Sow som gjorde 1-1 i den 81:a minuten. Började matchen som avbytare men fick hoppa in redan i den 20:e minuten. Matchen mot Shandong Luneng slutade med en 2-1-seger.

Guillermo Molins, Beijing Rehne 10/0
Inget spel för Molins när Beijing mötte Guizhou Zhicheng.

David Fällman, Dalian Transcendence 27/0
Spelade från start och hela matchen mot Xinjiang Tianshan (seger 3-0)

Erton Fejzullahu, Dalian Transcendence 7/1
Har alltjämt inte spelat någon match sedan 2 maj och är hemma i Stockholm, efter att han genomgått en operation.

JAPAN

Robin Simovic, Nagoya Grampus 8 24/9
Tillbaka i startelvan och passade då på att spela fram till lagets kvitteringsmål till 1-1 i den 41:a minuten mot Gamba Osaka. Till slut blev det dock förlust med 1-3.

Ludvig Öhman, Nagoya Grampus 8 9/0
Helt utanför matchtruppen mot Gamba Osaka (förlust 1-3).

USA

Axel Sjöberg, Colorado Rapids 25/2
Hjälpte sitt lag hålla nollan mot San Jose Earthquakes. Fick titta på domarens gula kort i den 38:e minuten.

Mohammed Khalid Saeid, Columbus Crew 20/0
Columbus vann med 4-1 mot Orlando på bortaplan. Saeid spelade från start och hela matchen.

Erik Friberg, Seattle Sounders 19/0
1-0 mot Vancouver för Seattle. Friberg bänkad från start men fick hoppa in i den 72:a minuten.

Nicklas Maripuu, Jacksonville 8/0
Fick göra en tur ut i den karibiska övärlden för ett möte med Puerto Rico (oavgjort 3-3). Maripuu spelade hela matchen.

Alexander Andersson, Jacksonville 4/0
Ingen ”Nutt” synlig i matchtruppen mot Puerto Rico.

Linus R. Olsson, OKC Energy 7/1
OKC förlorade med 0-3 mot Swope Park Rangers. Olsson från start men utbytt i halvtid.

*NYA ZEELAND

Armin Pasagic, Eastern Suburbs 12/5
Eastern Suburbs mötte Bay Hill och förlorade med 0-3. I skrivande stund inga uppgifter kring Pasagic medverkan i den matchen.