• Publicerat 16 mars, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 8 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Nu på onsdagen blev det klart att Hammarbys semifinal mot Häcken i svenska cupen spelas på Tele2 Arena på söndag klockan 19. Ett beslut som Häckenfansen rasar mot.
– Jag är så arg att jag håller på att explodera, säger supportergruppen Getingarnas ordförande Robin Carlander till Göteborgs-Posten.

På lördag spelas bandyfinalen på Tele2 Arena, vilket såg ut att göra att Hammarby var tvungna att flytta sin semifinal mot Häcken till en annan spelplats för att kunna genomföra den i helgen.

Men Hammarby lyckades lösa arenafrågan genom att lägga matchen söndag kväll klockan 19:00, vilket kommunicerades tidigare i dag. Det finns dock de som är mindre glada över matchtiden.

– Jag är så arg att jag håller på att explodera, säger Robin Carlander, som är ordförande för Häckens supportergrupp Getingarna, till Göteborgs-Posten.

Matchtiden gör att Häckensupportrarna nu ställer in sin planerade bussresa till Stockholm.

– Peter (Gerhardsson, Häckens tränare) är ju arg för att det inte tagits någon hänsyn till hans lag, men det har ju tagits ännu mindre hänsyn till oss. Det finns ingen normal människa som kan komma hem klockan tre på natten innan måndag, säger Carlander.

Carlander tror inte att en större klubb hade behandlats på samma sätt.

– Tänk dig motsatsen, att det var Hammarbys supportrar som inte kunde komma. Eller AIK, eller Blåvitt. Det skulle bli ett jävla liv. Det känns verkligen skittråkigt, för allt annat känns så bra med cupen, det är ju en jättehajp. Hur svårt ska det vara att ha fasta speldagar?

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll