IFK Göteborg Blåvitt Foto: Bildbyrån

Klubbdirektören Martin Kurzwelly fick lämna IFK Göteborg i början på december. Någon ny på posten har det inte blivit. Nu annonserar på Blåvitt på sin egen hemsida.
”Vi söker nu en klubbdirektör som kan leda föreningen mot visionen att bli ‘Nordens mest framgångsrika fotbollsförening – både på och utanför plan'”, skriver IFK på hemsidan.

Den 4 december stod det klart att Martin Kurzwelly fick lämna IFK Göteborg. Efter närmare tre år som klubbdirektör för Blåvitt så sparkades Kurzwelly, och ingen efterträdare har ännu utsetts.

Nu väljer Blåvitt att annonsera ut tjänsten på sin egen hemsida. Klubben formulerar sin vision tidigt i annonsen: Att bli ”Nordens mest framgångsrika fotbollsförening – både på och utanför plan”.

En lämplig kandidat ska ha följande egenskaper:

”Du skall med ett stort engagemang och affärsmässighet leda din personal i det dagliga arbetet. Du är en god kollega, ett bollplank som motiverar och stöttar med stor entusiasm. Samtidigt ser du till att effektivisera verksamheten och individerna i organisationen, och på så sätt bidra till att varje individ och enhet levererar utifrån sin fulla potential”, skriver Blåvitt på hemsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *