Imad Khalili Hammarby Foto: Bildbyrån

SALOU. Dagens Bajen-träning på finfina Salou Futbol Complex inför matchen mot Östersunds FK var en kort och rent matchförberedande träning. Här nedan följer en kort lägesrapport.

Var?

Salou Futbol Complex, Salou, Barcelona

Hur var vädret?

14 grader, en sol som till slut brände bort slöj-molnen och tidvis en vind som hade glatt en seglare. En relativt kylig vind dessutom.

Vilka saknades?

Amadayia Rennie var på plats men iförd endast joggingskor, gårdagens lilla vridning i knät anledningen till hans frånvaro. Oliver Silverholt försökte, men fick kliva av efter den inledande övningen. Känning i baksida lår anledningen till det. De isländska landslagsmännen spelar idag landskamp i Los Angeles mot USA, de ansluter under morgondagen.

Vad tränade man på?

En kort löpuppvärmning som var gemensam, sedan delades truppen upp på två håll. Det ena laget jobbade enbart med fasta situationer, de andra fortsatte på gårdagens tema, det vill säga avslut.

Vilka såg hetast ut?

Imad Khalili dundrade in flera vackra avslut och såg skarp ut. Brassen Alex fortsätter att visa kvaliteter i avsluten.

Comeback

Lars Saetra var tillbaka från sjuksängen och rörde på sig igen.

Citatet?

”I will f**king kill you”. Mats Solheim under ”kvadraten”. Oklart mot vem, men han ville inte bli kvar i mitten så länge.

Publiken?

Ett fåtal supportrar och folk från TV-bolaget som ska sända eftermiddagens match. Till matchen lär skaran växa betydligt.

Media på plats?

Fotbolldirekt och som ovan nämnt, TV-bolag som jobbade runt matcharenan.

Dagens garv?

Stefan Batan ropade ”Messi, Messi” och gjorde målgest ut mot bänken där några satt och böt om. Efter träningen. Bra skratt följde..

Kommentar: 

Det var precis så lugnt som man kan förvänta sig när det väntar match i eftermiddag men samtidigt höll avslutsövningen riktigt bra klass. Det vilar en känsla över att det idag väntar en bra värdemätare och då vill alla vara sitt allra bästa jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *