Bosse Bo Andersson Foto: Bildbyrån

Emil Bergström är nära att lämna Djurgården för Rubin Kazan. Men snabbt kan en ersättare komma in. Kenyanske landslagsförsvararen David Ochieng tränar med Blåränderna.
– Jag har en bra bild av den här spelaren, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till FotbollDirekt.se.

Emil Bergström är på väg bort från Djurgården. Lagkaptenen fanns inte i lördagens träningsmatch mot Örebro SK, och nu står det klart att han är nära en övergång till ryska Rubin Kazan. Djurgården har nu bekräftat på sin hemsida att man är överens med Rubin Kazan och att Bergström läkarundersöks. Små detaljer återstår innan allt är klart.

Snabbt kommer då en ny mittback in till Djurgården. 23-årige kenyanen David Ochieng landade i Stockholm i går och tränade med Djurgården i dag. Han har de senaste tre säsongerna varit i saudiska Al-Taawon, och kommer närmast från ett provspel med danska Ålborg. Han har gjort 15 a-landskamper för Kenya.

– Han har tränat med oss i dag, han landade i går. Vi fick en möjlighet som vi kände att vi snabbt ville ta chansen på. Han ska träna med oss en vecka. Det är ett provspel det handlar om, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till FotbollDirekt.se.

– Jag har en bra bild av den här spelaren. Han har bland annat varit i Ålborg. Gjort starkt intryck där. Det är troligt att han kommer få chansen att spela på lördag (i träningsmatchen mot Gefle). Han ser bra ut, och skulle kunna bli en värdefull spelare för Djurgården.

Anton Zetterman – Ola Gustavsson

Allt om Djurgården – Gå till FotbollDirekts Djurgården-sida
Han är klar för Djurgården: ”En ära att spela för dem”
Tränade med Manchester United – nu aktuell för Djurgården

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *