Foto: Bildbyrån

Tidigare Malmö FF-mittfältaren Omid Nazari har klart med ny klubb. I Filippinerna.
– Fotbollen växer i Asien och det gör den även i Filippinerna. Utveckligen i landet har gått snabbt och jag hoppas att det fortsätter så, säger Nazari till Alltid Fullsatt

Omid Nazari kom fram i Malmö FF 2011, och fick göra allsvensk debut det året. Därefter har han flera säsonger i Ängelholms FF bakom sig, men senaste klubbadress var FC Rosengård i division 2.

Nu har Nazari skrivit på ett 1+1-årskontrakt med FC Global som spelar i högstaligan i Filippinerna.

– Laget jag kommer till brukar slåss om titlar och var med i AFC Champions League förra säsongen. Det är ingen liten turnering i Asien, och jag vill vara med och spela sådana matcher då de bästa lagen i Asien är med, säger han till Alltid Fullsatt.

– Jag ser fram emot att visa upp mina kvalitéer, för jag vet vad jag kan. Äntligen känns kroppen bra, tack och lov, och jag känner mig jättehungrig för fotbollen igen. Året i Rosengård gav mig mycket speltid som jag behövde och jag fick tillbaka glädjen för fotbollen, vilket jag tackar för.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll