Svajig hemmadebut för tidigare AIK-försvararen

PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan.  Läs mer i veckans proffskoll.

Skadeproblem stoppade Myrestam från medverkan i 3-4-förlusten mot Rosenborg.

Skadeproblem stoppar Andersson från spel just nu.

Andreas Linde, Molde 2/0, 0 hållna nollor
Helt utanför matchtruppen när Molde vann med 4-1 mot Viking.

Mattias Moström, Molde 18/2
Tillbaka i startelvan och passade då på att göra sitta andra mål för säsongen när han redan i den första matchminuten gjorde 1-0 mot Viking. Byttes dock ut redan i halvtid i matchen som slutade med seger, 4-1.

Mikael Dorsin, Rosenborg 20/1
På nytt en målrik match för Rosenborg. Denna gång seger med 4-3 mot Haugesund. Dorsin satt hela matchen på avbytarbänken.

William Kurtovic, Sandefjord 12/0
Fanns med från start i 1-2-förlusten mot serietvåan Strömsgodset. Byttes ut under slutkvarten.

Samuel Dirscher, Start 0/0
Är tredjemålvakt och målvaktstränare i klubbens reservlag.

Benny Lekström, Tromsö 8/0, 1 hållen nolla
Lekström får chansen såhär i säsongens slutskede och släppte in ett mål när Tromsö tog en viktig seger med 3-1 mot Bodö och säkrade därmed fortsatt spel i Tippeligaen också nästa säsong. Lekström har dock aviserat att han gärna flyttar hem till Sverige till nästa år.

Marcus Hansson, Tromsö 25/1
Skadekänning stoppade Hansson från spel mot Bodö (seger 3-1).

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 23/3
Spelade från start mot Odd (oavgjort 2-2) men utgick efter en dryg halvtimmes spel på grund av skada.

Robert Lundström, Vålerengen 9/0
Skadekänning gjorde att Lundsröm inte fanns med i 2-2-matchen mot Odd.

Melker Hallberg, Vålerengen 9/1 (Utlånad från Udinese 0/0)
Fick förtroendet från start och tackade för den chansen genom att göra mål, hans första i norska ligan, redan i den första matchminuten. Spelade hela matchen.

Carl Björk, Ålesund 14/1
Utanför matchtruppen mot Mjöndalen (seger 2-1).

Mikael Dyrestam, Ålesund 26/0
Spelade från start och hela matchen i 2-1-segern borta mot nästjumbon Mjöndalen.

Mattias Pedersen, Bärum 22/2
Redan nedflyttningsklara Bärum avslutade säsongen med en 1-2-förlust mot Bryne. Pedersen spelade hela matchen.

Johan Hammar, Fredrikstad 23/1
Tillbaka i startelvan när Fredrikstad avslutade med att spela 1-1 mot Nest-Sotra och klarade sig därmed från nedflyttning med bara två poängs marginal. Hammar spelade hela matchen.

Sulayman Jobarteh, Fredrikstad 7/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen på avbytarbänken mot Nest Sotra (oavgjort 1-1).

Amin Nazari, Fredrikstad 26/3
Spelade från start men utbytt under slutkvarten mot Nest Sotra (oavgjort 1-1).

Admir Bajrovic, Follo 6/1
Follo spelade 2-2 borta mot Jerv men det räckte inte för att hålla sig kvar i norska motsvarigheten till superettan. Bajrovic fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken.

Joakim Wrele, Hödd 26/2
Hödd vann med 2-1 mot Brann på bortaplan. Wrele spelade hela matchen. Hödd får i och med det resultatet spela playoff till kval till Tippeligaen.

Liridon Kalludra, Kristiansund 11/0
Kristiansund fick ge sig med 0-1 borta mot Strömmen. Kalludra från start och spelade hela matchen.

Conny Månsson, Kristiansund 28/0, 8 hållna nollor
Avslutade grundserien med att släppa in ett mål borta mot Strömmen. Kristiansunds 0-1-förlust i den matchen räcker dock ändå till playoff till kval till Tippeligaen.

Tobias Luvenberg, Levanger 6/0
Utanför matchtruppen mot Sogndal (seger 4-1).

Rikard Nilsson, Levanger 27/0
Levanger avslutade med en fin 4-1-seger mot Sogndal. Nilsson från start och spelade hela matchen.
Andreas Peterson, Levanger 21/0
Spelade också från start mot Sogndal (seger 4-1) men byttes ut i den sista matchminuten.

Petrit Zhubi, Nest Stora 8/2
Nest Sotra grejade 1-1 borta mot Fredrikstad genom ett kvitteringsmål på tilläggstid. Men det räckte ändå inte – laget åker ur den näst högsta ligan. Zhubi fanns med från start men byttes ut i den 68:e minuten.

Andreas Lindberg, Ranheim 5/0, 2 hållna nollor
Helt utanför matchtruppen för tillfället.

Pontus Engblom, Sandnes Ulf 25/17
Sandnes Ulf vann med 1-0 mot Ranheim. Engblom från start men höll sig utanför målprotokollet. ”Uffe” missade playoff till kvalet till Tippeligaen med tre måls marginal

DANMARK

Johan Elmander, Bröndby 12/5
Trots riktigt knapert med speltid och mest sporadiska inhopp är nu Elmander synlig på tio i topp-listan över målskyttar i Superligaen. Han är med det via dom två mål han gjorde i 5-2-segern borta mot Odense. Och han gjorde dom båda efter att ha fått hoppa in i den 84:e (!) minuten.

Johan Larsson, Bröndby 14/1
90 nya minuter för Larsson när Bröndby vann med 5-2 mot Odense.

Magnus Eriksson, Bröndby 12/1
För andra matchen i följd fick Eriksson sitta 90 minuter på avbytarbänken hos Bröndby. Med tanke på att laget gjorde fem mål framåt lär det bli svårt för Eriksson att omgående ta tillbaka sin plats.

Michael Almebäck, Esbjerg 10/0 (Utlånad från Bröndby 0/0)
Tillbaka i matchtruppen men fick sitta hela matchen på avbytarbänen mot Nordsjälland (seger 2-1)

Robin Söder, Esbjerg 7/3
Tillbaka i startelvan när Esbjerg mötte Nordsjälland hemma och vann med 2-1. Utbytt i den 68:e minuten.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 7/0
FCK vann med hela 4-0 mot Randers. Antonsson förpassad till avbytarbänken från start men fick hoppa in redan tio minuter in på den andra halvleken.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 14/1
Augustinsson fortsätter rada upp 90 minutersmatcher för FCK. 90 nya i helgen när FCK vann med 4-0 mot Randers.

Per Nilsson, FC Köpenhamn 3/0
Alltjämt skadad och får vänta på sin comeback hos FCK.

Johan Dahlin, Midtjylland 4/0, 3 hållna nollor
Blir borta en tid på grund av en knäskada.

Petter Andersson, Midtjylland 4/0
Skadeproblem stoppar Andersson just nu.

Kristoffer Olsson, Midtjylland 10/0
Tillbaka i matchtruppen och gick rakt in i startelvan mot Viborg (förlust 2-4)

David Moberg Karlsson, Nordsjälland 7/0
Skadeproblem stoppar Moberg Karlsson från spel just nu.

Joel Allansson, Randers 2/0
Lårskada stoppar Allansson alltjämt från spel.

Mikael Ishak, Randers 11/2
Spelade från start och hela matchen när Randers förlorade med 0-4 mot FCK. Drog på sig ett gult kort i den 17:e minuten.

Karl-Johan Johnsson, Randers 14/0, 4 hållna nollor
Fick släppa in hela fyra mål när Randers förlorade med 0-4 mot FC Köpenhamn.

Viktor Lundberg, Randers 13/7
Har drabbats av en rejäl måltorka och har nu fått släppa ledningen i skytteligan. Spelade hela matchen utan att göra mål i 0-4-förlusten mot FCK.

Andreas Blomqvist, Ålborg 0/0
Har svårt att ta en plats hos Ålborg för tillfället och var utanför matchtruppen mot Hobro (seger 6-0).

Rasmus Jönsson, Ålborg 15/2
Bänkad från start mot Hobro men var den som fick lösa av tvåmålsskytten och skytteligaledaren Lukas Spalvis i den 77:e minuten.

Mikael Rynell, Fredericia 1/0
Fredericia förlorade med 1-2 mot Vendsyssel. Rynell utanför matchtruppen.

Admir Catovic, Fredericia 8/1
För tredje matchen i följd fick Catovic sitta hela matchen på avbytarbänken utan att få hoppa in. Denna gång i 1-2-förlusten mot Vendsyssel.

Viktor Noring, Lyngby 6/0, 1 hållen nolla
Målvaktsreserv i helgens 2-1-seger mot Silkeborg.

Niklas Uddenäs, Silkeborg 0/0, 0 hållna nollor
Förra helgen vann Silkeborg 3-2 borta mot Roskilde. Uddenäs resermålvakt på avbytarbänken och det var han också i helgens 1-2-förlust mot Lyngby.

ESTLAND

Ermal Hajdari, FC Infonet 25/6
Fanns inte med i matchtruppen mot Trans Narva på bortaplan (seger 1-0)

BELGIEN

Erik Johansson, Gent 7/0
I helgen blev det seger med 2-0 mot OH Leuven. Johansson utanför matchtruppen för andra matchen i följd. Har dock inte fått några uppgifter på om han är skadad eller bara ställd utanför truppen.

Erdin Demir, Waasland-Beweren 14/0
Waasland-Beweren förlorade med 0-1 mot Charleroi i onsdags. Demir spelade hela den matchen. Även i helgens 0-2-förlust mot Mechelen blev det 90 minuter för Demir.

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 8/0
AZ förlorade med 2-4 hemma mot NEC. Johansson från start och spelade hela matchen.

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 9/1
Bänkad från start mot NEC. Fick hoppa in under matchens sista 20 minuter i mötet som slutade med en 2-4-förlust.

Valmir Berisha, Cambuur 4/0
Borttagen från lagets skadelista nu men fanns ändå inte med i matchen mot Heerenveen (förlust 0-2).

Simon Gustafson, Feyenoord 5/1
På nytt med i startelvan hos Feyenoord. Denna gång när laget förlorade med 0-1 mot Ado den Haag. Gustafson fick titta på domarens gula kort i den 66:e minuten och byttes sedan ut i den 84:e minuten.

Dino Islamovic, Groningen 0/0
Tillbaka så pass mycket från den skada som hållit honom borta från inledningen av säsongen att han kunde sitta på bänken i 2-0-segern mot Zwolle.

Rasmus Lindgren, Groningen 4/0
Ankelskada fortsätter stoppa Lindgren från spel.

Simon Tibbling, Groningen 11/0
Spelade från start och hela matchen när Groningen vann med 2-0 mot Zwolle.

Simon Thern, Heerenveen 10/3
Har inte övertygat på samma sätt som efter den fina starten på säsongen och mot Cambuur (seger 2-0) var han på avbytarbänken från start. Han fick sedan göra ett inhopp i den 81:a minuten.

Sam Larsson, Heerenveen 11/1
Spelade från start i 2-0-segern mot Cambuur. Byttes ut med knappt tio minuter kvar och ersattes då av Simon Thern.

Sam Lundholm, NEC Nijmegen 4/0
För andra matchen i följd blev det 90 minuter på avbytarbänken för Lundholm.

Kristoffer Peterson, Utrecht 4/0
Utrecht vann med 4-2 mot Twente. Peterson satt hela matchen på avbytarbänken.

Marko Mitrovic, FC Eindhoven 0/0
Inte synlig i matchtruppen när Eindhoven vann med 2-1 mot Volendam.

ENGLAND

Martin Olsson, Norwich 4/0
Norwich fick ge sig med 1-2 mot Manchester City. Martin Olsson spelade hela matchen.

Sebastian Larsson, Sunderland 9/0
Bänkad på nytt från start hos Sunderland och fick hoppa in under matchens sista 25 minuter mot Everton (förlust 2-6).

Ola Toivonen, Sunderland 6/0 (Utlånad från Rennes 1/0)
Ljumskskada stoppade Toivonen från spel mot Everton.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Fortsätter nöta bänk som reservmålvakt hos Swansea.

Jonas Olsson, West Bromwich 6/0
För tredje matchen i följd blev det 90 minuter på avbytarbänken för Olsson när WBA förlorade med 2-3 mot Leicester.

Joel Ekstrand, Watford 0/0
En knäskada stoppar svensken från spel för tillfället.

Marcus Olsson, Blackburn 11/0
Blackburn vann med 2-0 borta mot Leeds i torsdags. Olsson spelade från start och hela matchen. På tisdagskvällen blev det 0-0 mot Birmingham. Olsson spelade hela matchen även då.

Isak Ssewankambo, Derby 0/0
Får vänta ett tag till på debuten hos Derby.

Alexander Kacaniklic, Fulham 7/1
Trots målet förra helgen fick Kacaniklic finna sig i att vara bänkad från start mot Bristol City (seger 4-1) i helgen och blev kvar på avbytarbänken matchtiden ut. På tisdagskvällen blev det en 1-3-förlust mot Burnley. Kacaniklic på bänken på nytt men fick denna gång göra ett inhopp i den 59:e minuten.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 7/1
Efter två raka matcher på bänken var han tillbaka i startelvan mot Aberdeen (seger 3-1). Lustig spelade hela matchen.

Osman Sow, Hearts 13/5
Sow har kommit igång ordentligt och den svenske doldisen gjorde två av Hearts fyra mål när laget vann med 4-2 borta mot Partick Thistle. Ett av målen var på straffspark och svensken som spelade 90 minuter har nu gjort tre mål på två matcher.

FRANKRIKE

Niklas Hult, Nice 0/0
Tillbaka på avbytarbänken efter lårskadan men fick inte hoppa in i 0-0-matchen mot Lille.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux 5/0
Helt utanför matchtruppen också mot Gazélec Ajaccio (förlust 0-2)

Zlatan Ibrahimovic, Paris SG 7/7
En ”Ibra” med förkylningssymptom tillbringade hela 1-0-segern borta mot Rennes på avbytarbänken.

TYSKLAND

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 11/1
Wendt var den som inledde målgörandet i 4-1-segern borta mot Hertha Berlin genom ett 1-0-mål i den 26:e minuten. Wendt spelade hela matchen.

Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach 3/0
Såg återigen ut att få sitta hela matchen på avbytarbänken men fick hoppa in i den sista matchminuten när M’gladbach slog tillbaka Hertha med 4-1 på bortaplan.

Albin Ekdal, Hamburger SV 8/0
Skadad och väntas inte vara tillbaka förrän i februari 2016.

Jiloan Hamad, Hoffenheim 0/0
Saknas alltjämt hos Hoffenheim, då han jobbar sig tillbaka från en korsbandsskada.

Pierre Bengtsson, Mainz 9/0
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen Mainz spelade 3-3 mot Augsburg.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 11/0
EB spelade 2-2 borta mot Freiburg. Baffo från start och spelade hela matchen.

Emil Forsberg, RB Leipzig 11/5
Missade 2-1-segern mot Sandhausen. Tysk media uppger att han gjorde det på grund av tandproblem (!)

Amin Affane, Arminia Bielefeld 7/0
Bielefeld vann med 2-0 borta mot klassiska Kaiserslautern. Affane bänkad från start men fick göra ett inhopp i den 84:e minuten.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 9/1
Fortsätter skrapa ihop speltid här och där och med åtta minuter mot Real Sociedad har han nu skrapat ihop totalt 128 spelminuter.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 0/0, Benfica II 4/0
Spelade från start och hela matchen för B-laget i andraligan när laget förlorade med 0-1 mot Farense på bortaplan.

ITALIEN

Emil Krafth, Bologna 1/0
Fick ju kliva av i den 41:a minuten senast och fanns inte med mot Atalanta (seger 3-0).

Oscar Hiljemark, Palermo 10/3
Fanns med i startelvan mot Empoli (förlust 0-1) men blev utbytt i den 68:e minuten.

Robin Quaison, Palermo 9/0
Får alltjämt agera mest inhoppare och har svårt att ta en ordinarie plats i startelvan. Fick dock göra ett tidigt inhopp, redan tio minuter in på den andra halvleken i 3-0-segern mot Atalanta.

Alexander Farnerud, Torino 0/0
På väg tillbaka från sin korsbandsskada.

Pontus Jansson, Torino 1/0
Knäskada stoppar Jansson från spel för tillfället.

Filip Helander, Verona 6/1
Bänkad från start mot Carpi men fick hoppa in under matchens sista halvtimme i matchen som slutade 0-0.

SCHWEIZ

Behrang Safari, Basel 5/0
90 nya minuter för Safari när Basel vann med 1-0 mot Young Boys. Drog på sig ett gult kort i den 59:e minuten.

Kim Källström, Grasshoppers 14/0
Ny uddamålsförlust för Grasshoppers när laget förlorade med 1-2 mot Thun. Källström spelade från start och hela matchen och drog på sig ett gult kort i den 34:e minuten.

Alexander Gerndt, Young Boys 8/2
Spelade 90 minuter och höll sig utanför målprotokollet när YB spelade 1-1 mot Zürich.

Andres Vasquez, Wil 8/1
Skadekänning stoppade Vasquez från spel mot Wohlen (seger 3-1).

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 6/0
Skadeproblem stoppar Hellquist från spel för tillfället.

MALTA

Billy Berntsson, Qormi 8/0
Qormi förlorade med 1-4 mot Tarxien Rainbows på tisdagskvällen. I skrivande stund har vi inte fått något matchfakta från matchen. Vi hoppas kunna redovisa Berntssons förehavanden i nästa veckas proffskoll.

Alexander Nilsson, Qormi 8/3
Qormi förlorade med 1-4 mot Tarxien Rainbows på tisdagskvällen. I skrivande stund har vi inte fått något matchfakta från matchen. Vi hoppas kunna redovisa Nilssons förehavanden i nästa veckas proffskoll.

GREKLAND

Jakob Johansson, AEK Aten 9/0
AEK spelade 0-0 mot Panathinaikos. Johansson spelade hela matchen.

Robin Olsen, PAOK 7/0, 2 hållna nollor
Reserv för andra matchen i följd när PAOK förlorade med 1-2 mot Asteras Tripolis.

Jimmy Durmaz, Olympiakos 7/4
Durmaz fortsätter leverera hos Olympiakos. Denna gång som inhoppare. Han byttes in i den 72:a minuten och två minuter senare gjorde han 2-0 till Olympiakos i matchen mot Veira. Det blev också slutresultatet.

Marcus Berg, Panathinaikos 9/2
Målskyttet går trögt för Berg så här långt denna säsong. I helgen blev det 90 nya minuter utan tillverkat mål när Panathinaikos spelade 0-0 mot AEK Aten. Berg blev dessutom varnad i den 58:e minuten. Efter matchen fick lagets tränare sparken trots andraplats i den grekiska ligan.

CYPERN

Markus Holgersson, Anorthosis 8/2
Anorthosis besegrade Paphos borta med 2-1. Holgersson spelade hela matchen.

Maic Sema, AEL 7/0
AEL spelade 2-2 mot Enosis. Speciellt mycket speltid blev det dock inte för Sema, då han byttes ut i den 19:e minuten på grund av skadekänning.

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 3/0
Skadekänning stoppar Celik från spel för tillfället.

Alexander Milosevic, Besiktas 1/0
Fick äntligen debutera från start i ligan och gjorde det i en målrik match, där han fick vara med om tre insläppta mål mot Kasimpasa i den match som slutade 3-3. Byttes ut under slutkvarten.

Ferhad Ayaz, Gaziantepspor 2/0
Blev kvar på avbytarbänken under hela matchen mot Trabzonspor (oavgjort 2-2).

Daniel Larsson, Gaziantepspor 8/2
Mål för andra matchen i följd för Larsson när Gaziantepspor spelade 2-2 mot Trabzonspor.

Johannes Hopf, Genclerbirligi 7/0, 4 hållna nollor
Hopf fortsätter rada upp nollor för Genclerbirligi. I helgen kom ytterligare en när laget spelade 0-0 borta mot Konyaspor.

Panajotis Dimitriadis, Genclerbirligi 8/1
Tillbaka i matchtruppen men fick sitta större delen av matchen mot Konyaspor (oavgjort 0-0) på avbytarbänken. Fick hoppa in på två minuters tilläggstid.

Andreas Isaksson, Kasimpasa 10/0, 4 hållna nollor
Släppte in hela tre mål mot Besiktas och drog dessutom på sig ett gult kort på sex minuters tilläggstid.

Samuel Holmén, Konyaspor 8/2
90 minuter blev det för Holmén när Konyaspor spelade 0-0 mot Genclerbirligi.

Abdul Khalili, Mersin 7/0
Ingen Khalili synlig i matchtruppen mot Gaziantepspor (förlust 0-1).

Erkan Zengin, Trabzonspor 8/2
Tillbaka efter avstängning och spelade från start och hela matchen när Trabzonspor vann med 2-0 borta mot Sivasspor.

Nahir Besara, Göztepe 6/1
Bänkad från start och blev kvar på avbytarbänken under hela matchen mot Adana Demirspor (förlust 1-3).

ISRAEL
Joakim Askling, Beitar Jerusalem 0/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Hapoel Ra’anana (seger 1-0).

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 13/2
CSKA vann med 2-0 mot UFA. Wernbloom från start men utbytt i den 86:e minuten. Drog sin vana trogen på sig ett gult kort under matchen. Byttes ut i den 84:e minuten.

Carlos Strandberg, Ural 2/0 (Utlånad från CSKA Moskva 1/0)
Har bytt en avbytarbänk mot en annan. Fick tillbringa hela matchen mot Spartak Moskva (seger 1-0) på nämnda bänk.

Andreas Granqvist, Krasnodar 14/0
Granqvist hjälpte sitt lag hålla nollan när Krasnodar vann med 4-0 borta mot Krylya Sovetov.

AZERBAJDZJAN

Samuel Armenteros, Qarabaq 7/4
Fick chansen från start i matchen mot Revan (seger 1-0) i onsdags. Byttes ut under matchens sista 25 minuter. Även i helgen blev det spel från start när Qarabaq vann med 2-0 mot AZAL. Inget mål då heller från Armenteros som byttes ut i den 80:e minuten.

SAUDIARABIEN

Nabil Bahoui, Al-Ahli 5/0
Al-Ahli vann med 1-0 i fredags borta mot Narjan. Bahoui bänkad från start men fick hoppa in under slutkvarten. På tisdagen spelade Al-Ahli 1-1 mot Al Shabab. Bahoui fick återigen hoppa in under slutkvarten.

KINA

Tobias Hysén, Shanghai SIPG 26/12
Shanghai SIPG avslutade säsongen med en 2-1-seger. Hysén bänkad från start men fick hoppa in i den 67:e minuten men höll sig utanför målprotokollet.

Niklas Backman, Dalian Aerbin 27/2
Förr-förra helgen vann Dalian Aerbin med 3-0 mot Hainiu. Vi har tyvärr ännu inte fått något matchfakta från den matchen. Inte heller från förrahelgens 1-0 seger borta mot HHT Zhongyou och någon matchfakta har heller inte dykt upp från helgens 2-0-seger mot Songjiang.

Mathias Ranégie, Dalian Aerbin 25/9

THAILAND

August Gustafsson Lohaprasert, Army United 0/0
Helt utanför matchtruppen i onsdagens 2-0-seger mot Port FC. I helgen blev det 2-1 mot Muang Thong. Vi hoppas kunna redovisa Gustafsson Lohapraserts eventuella medverkan i nästa veckas proffskoll.

USA

Mohammed Khalid Saeid, Columbus Crew 24/0
Columbus Crew har tagit sig vidare till slutspel, där laget förlorade med 1-2 mot Montreal i den första av två matcher. Khalid Saeid fanns inte med i matchtruppen.

Erik Friberg, Seattle Sounders 12/0
Seattle vann med 2-1 i det första mötet mot Dallas. Friberg från start, utbytt under slutkvarten.