• Publicerat 24 juli, 2015
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Joseph Baffo ser ut att lämna Halmstad. Mittbacken är just nu i Tyskland för att slutförhandla med Eintracht Braunschweig och genomgå en läkarundersökning, skriver SportExpressen. 

Han har efter sommarens EM-guld med det svenska U21-landslaget ryktas till ett flertal europeiska klubbar. Nu ser det emellertid ut som Joseph Baffo gjort sitt val.

Halmstads mittback befinner sig just nu i Tyskland för att genomgå en läkarundersökning och slutförhandla med Eintracht Braunschweig i Zweite Bundesliga, skriver SportExpressen.
– Vi är nere i Tyskland nu och gör klart det sista detaljerna. Det som återstår är att förhandla klart de sista bitarna, säger Baffos agent, Nima Modyr till tidningen.

FotbollDirekt kunde redan för ett par veckor sedan avslöja att Baffo varit och träffat klubben. Och nu verkar affären gått i lås.

Baffo har ett halvår kvar på sitt kontrakt med Halmstad och kan således lämna som Bosman efter säsongen. Men enligt SportExpressen är det mest troligt att tyskarna väljer köpa loss honom redan nu.