• Publicerat 18 juli, 2015
  • Skrivet av Max Richnau
  • 9 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

KAKNÄS. I måndagens match mot Helsingborg blev Tim Björkström utbytt på grund av problem med ryggen. Dif-backen menar nu att det bara är en mindre skavank, och att matchen mot Åtvidaberg på måndag inte är i farozonen.
– Det ska vara lugnt. Nu bygger jag upp lite och kör lite rehab, så det ska inte vara några problem, säger han till FotbollDirekt.se.

I den andra halvleken av måndagens möte med Helsingborg på Olympia blev Djurgårdens högerback Tim Björkström utbytt på grund av problem med ryggen. Under torsdagens Djurgårdsträning på Kaknäs gick han av träningen i förtid, och var inte med på alla övningar.

– Det var bara för att vara på den säkra sidan. Det känns bra idag. Nu ska jag upp och köra lite stabliliseringsövningar, säger han till FotbollDirekt.se.

Björkström tog träningsledigt under gårdagen, och tanken är att han ska träna för fullt igen idag. Matchen mot Åtvidaberg på måndag är inte i farozonen, enligt 24-åringen.

– Nej, abslout inte, det ska vara lugnt. Nu bygger jag upp lite och kör lite rehab, så det ska inte vara några problem.

Har du haft problem med ryggen tidigare?
– Det har varit lite till och från bara, men inget speciellt. Nu fick jag lite ryck i ryggen under matchen mot Helsingborg, det gjorde jävligt ont. Men som sagt, nu ska det inte vara några problem.

– Det har kanske något med konstgräs och gräsplaner att göra, att man skiftar titt som tätt. Men det känns bra nu, så det ska inte vara några problem att spela på måndag, fortsätter han.

Hur pass störande är det att en sådan skavank kommer nu, när det går såpass bra för dig och laget?
– Det är klart att det är ett litet vägbump, men det är bara en liten småskavank, så det är inget allvarligt. Sedan får man bita ihop också, man kan inte ligga på latsidan alltför mycket, avslutar Björkström och skrattar.

MISSA INTE!
Allt om Djurgården – Gå till FotbollDirekts Dif-sida
– Difs nye sydkorean rankas högt: ”Ännu större än Accam”
– Skralt med speltid – men ingen utlåning för Dif-strikern

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll