• Publicerat 5 juni, 2014
  • Skrivet av Redaktionen
  • 360 Kommentarer

Du följer väl FotbollDirekt på Instagram?

Allt det senaste på Instagram.

Sedan några veckor tillbaka har FotbollDirekt funnaits på Instagram. Här följer du som supporter med bakom kulisserna och bjuds på unika bilder som inte dyker upp någon annanstans.

Häng med på ditt lags träningar och matcher via Instagram. Ta del av erbjudanden och medverka i tävlingar. Här har du som supporter även möjlighet att önska frågor som vi sedan ställer till spelare och tränare. Du har alltså en helt annan möjlighet att påverka innehållet än på FotbollDirekt.se.

För att följa FotbollDirekt på Instagram, klicka på den här länken.

Ps! Du vet väl att vår systersajt Hockeysverige.se också har Instagram? Ds.

360 thoughts on “FD INSTAGRAM: Backar upp AIK:s beslut

  1. I’m still learning from you, as I’m improving myself. I certainly love reading everything that is written on your site.Keep the tips coming. I enjoyed it!

  2. There are certainly quite a lot of details like that to take into consideration. That may be a great level to carry up. I provide the thoughts above as common inspiration but clearly there are questions like the one you convey up the place a very powerful thing might be working in honest good faith. I don?t know if finest practices have emerged around things like that, however I’m positive that your job is clearly identified as a good game. Both girls and boys feel the impact of only a moment’s pleasure, for the remainder of their lives.

  3. Hiya, I’m really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish only about gossips and internet and this is really frustrating. A good blog with exciting content, this is what I need. Thanks for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *