Nyheter

PROFFSKOLLEN: Lallets helsicke direkt i premiären i USA

Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Vi har svaret i veckans proffskoll som innehåller en del oväntade svenska målgörare men också en tidigare Hammarbyspelare som inte platsade i premiären i sitt nya land.

Kolla in nedan hela listan av utlandsproffs nedan.

Proffskollen – i samarbete med Elitefootball

NORGE
Erdin Demir, Brann, 2/0
Första poängen Brann, utan ryggopererade Rikard Norling på tränarbänken, när laget spelade 1-1 borta mot Sandnes Ulf. Demir spelade hela matchen utan att glänsa nämnvärt och tilldelades betyget 4/10 av VG.

Markus Jonsson, Brann, 2/0
Trots den skrala insatsen senast fick Jonsson nytt förtroende mot Sandnes Ulf. Han spelade hela matchen och tilldelades betyget 4/10 av VG.

Jakob Orlov, Brann 3/1
Orlov spelade hela matchen mot Sandnes Ulf. Hade ett par möjligheter att skriva in sig i målprotokollet men tog inte tillvara dessa. Bäst möjlighet hade han i den 57:e minuten när han nickade en frispark precis utanför målet. VG valde att ge svensken 4/10 i betyg.

David Myrestam, Haugesund 3/0
Myrestam fanns med från start och spelade hela matchen mot Vålerengen (oavgjort 1-1). Stabil insats utan att utmärka sig exceptionellt. 5/10 i betyg hos VG.

Maic Sema, Haugesund 1/0
Satt hela matchen mot Vålerengen på avbytarbänken.

Pontus Engblom, Haugesund 2/1
Tvingades avstå matchen mot Vålerengen (oavgjort 1-1) på grund av skadekänning.

Johan Andersson, Lilleström 3/0
0-1-förlust hemma mot Viking blev det i helgen för Lilleström. Andersson spelade från start men byttes ut under slutkvarten. Hade då inte uträttat mycket av värde och det återspeglades också i betyget hos VG som blev 4/10.

Mattias Moström, Molde 3/0
Molde vann med 2-0 borta mot Stabaek. Moström spelade hela matchen och var som vanligt delaktig i mycket av det offensiva spelet. Fick betyget 5/10 av VG för hans kämpande och slitande under dom 90 minuter han spelade.

Daniel Örlund, Rosenborg 0/0
Ännu inte aktuell för comeback efter den knäskada han ådrog sig under semestern i Thailand.

Mikael Dorsin, Rosenborg 3/1
Seger med 2-0 mot Odd för Rosenborg. Dorsin spelade från start och hela matchen och fick för andra matchen i följd titta på domarens gula kort. Tillhörde Rosenborgs bästa spelare och fick fina betyget 6/10 av VG.

Edier Frejd, Sandnes Ulf 3/0
Gjorde åter en fin insats i Sandnes Ulfs försvar mot Brann (oavgjort 1-1). Fick ett nickläge på en hörna i den 50:e minuten men nicken gick utanför. 5/10 blev betyget hos VG.

Emil Johansson, Sandnes Ulf 0/0
Skadade sig i knäet genrepet mot Haugesund och väntas bli spelklar först i mitten eller slutet av maj månad.

Anel Raskaj, Sandnes Ulf 3/0
Sandnes Ulf spelade 1-1 mot Brann. Raskaj spelade hela matchen och gjorde ett solitt intryck. 5/10 valde VG att sätta i betyg.

Erik Dahlin, Sogndal 0/0 0 hållna nollor
Reservmålvakt när Sogndal förlorade med 2-4 mot Bodö/Glimt på bortaplan.

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 3/1
Den tidigare Östersundsspelaren fortsätter att få förtroende hos Vålerengen. Spelade 90 minuter på nytt när laget nådde 1-1 borta mot Haugesund. Lindkvist var nära att göra ett segermål i den näst sista matchminuten men fick inte till avslutet som blev allt för löst för att kunna hota på allvar. 4/10 blev betyget av VG.

Daniel Arnefjord
, Ålesund 3/0
90 nya minuter för Arnefjord när Ålesund förlorade med 0-2 borta mot Strömsgodset. Trots förlusten var han en av dom som fick högst betyg av spelarna i Ålesund av VG. 5/10 valde tidningen att sätta på Arnefjord som dessutom drog på sig ett gult kort under matchen.

Mikael Dyrestam, Ålesund 0/0
Utanför matchtruppen mot Strömsgodset och får vänta på debuten för sin nya klubb.

Samuel Dirscher, Alta 0/0, 0 insläppta
Utanför matchtruppen också mot Tromsö (förlust 0-1)

Viktor Adebahr, Ham-Kam 2/0
Spelade hela matchen mot Nest-Sotra (förlust 1-3)

Liridon Kalludra, Kristiansund 2/0
Fanns med från start och spelade hela matchen mot Ullensaker/Kisa (seger 1-0).

Conny Månsson
, Kristiansund 0/0, 0 hållna nollor
Satt hela matchen mot Ull/Kisa (seger 1-0).

Benny Lekström, Tromsö 2/0, 2 hållna nollor
Tillbaka i målet efter sträckningen i premiären som tvingade honom att utgå. Höll nollan på nytt när Tromsö vann med 1-0 mot Alta.

Marcus Sahlman, Tromsö 0/0
Har genomgått en axeloperation och väntas inte bli tillbaka förrän till efter VM-uppehållet.

DANMARK

Michael Almebäck, Bröndby 16/0
Åter förpassad till avbytarbänken när Bröndby förlorade med 0-2 mot Ålborg.

Johan Wiland, FC Köpenhamn 23/0, 8 hållna nollor
Åttonde nollan för säsongen kom mot AGF Århus när FCK vann med 1-0.

Olof Mellberg, FC Köpenhamn 22/3
En vadskada stoppade Mellberg från spel mot AGF Århus (seger 1-0). Han väntas bli borta i några veckor enligt klubbens hemsida.

Pierre Bengtsson, FC Köpenhamn 24/1
Spelade hela matchen och hjälpte sitt lag att hålla nollan mot AGF Århus.

Petter Andersson, FC Midtjylland 13/2
Midtjylland förlorade med 0-2 mot Odense. Andersson spelade hela matchen på Midtjyllands mittfält.

Joe Sise, FC Nordsjälland 0/0
Ännu inte i matchdugligt skick efter hans skadeproblem. Är med och tränar men med låg intensitet men det finns ljus i tunneln och förhoppning om spel innan säsongen är över, rapporterar klubben.

Dusan Djuric, Odense 2/0
Det blev bara två matcher för Djuric i Odense. En fotskada stoppar honom för spel resten av säsongen skriver Odense på klubbens hemsida.

Rasmus Jönsson, Ålborg 17/6 (utlånad från Wolfsburg 0/0)
Fanns med från start mot Bröndby (seger 2-0) men skadekänning gjorde att han fick utgå redan i den 57:e minuten.

Viktor Lundberg, Randers 24/4
Randers vann med 3-1 mot Viborg. Lundberg spelade hela matchen men höll sig utanför målprotokollet.

Ken Fagerberg, Viborg 1/0
Efter fyra raka 90 minutersmatcher på avbytarbänken blev det äntligen ett inhopp för Fagerberg. Han fick hoppa in i den 67:e minuten mot Randers (förlust 1-3). Viborgs tröstmål gjordes för övrigt i den sista matchminuten av Sverige-bekantingen Wilton Figueiredo.

Fredrik Stoor, Viborg 0/0
Från att ha varit utanför matchtruppen på grund av skadeproblem blev det ett litet steg framåt för Stoor, då han fick sitta med på avbytarbänken mot Randers men han blev kvar på densamma matchtiden ut.

Max Mölder, AB Köpenhamn 3/0
Tredje raka segern för AB Köpenhamn sedan omstarten av säsongen. Mölder spelade hela matchen när Hobro besegrades med 2-1.

Linus R. Olsson, AB Köpenhamn 4/0
Nära att bli målgörare på tilläggstid mot Hobro när han lobbade över Hobros målvakt men bollen slog klockrent i ribban.

Mikael Rynell, FC Fredericia 4/0
Fredericia vann med 1-0 mot Köge. Rynell spelade hela matchen.

Daniel Ahonen, Silkeborg 0/0
Får fortsätta vänta på debuten i A-laget. Fick ingen speltid när Silkeborg förlorade med 1-3 mot Horsens.

FINLAND

David Carlsson, FF Jaro 2/0
Hoppade in 21 minuter i premären mot HJK och hoppade in sista 20 minuterna i lagets andra match mot Inter Åbo (förlust 0-2).

Admir Catovic, KuPs 1/0
Blev i veckan spelklar för KuPS och Catovic kastades in hetluften direkt, då han fick hoppa in i halvtid mot HJK (förlust 1-3).

Simon Nurme, IFK Mariehamn 1/0, 1 hållen nolla
IFK Mariehamn mötte VPS Vasa och vann med 1-0. Nurme höll således nollan i säsongsdebuten.

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 1/0
Spelade hela matchen mot VPS Vasa och hjälpte sitt lag hålla nollan i premiären som slutade med 1-0-seger.

Josef Ibrahim, IFK Mariehamn 1/0
Spelade från start men blev utbytt redan i den 20:e minuten på grund av skadekänning.

Johan Bertilsson, Zaglebie Lubin 5/0
Fick spela från start mot serieledande Legia Warszawa (förlust 1-3) men fick en smäll i början av andra halvlek och byttes ut i den 51:a minuten.

Sebastian Rajalakso, Jagiellonia Biyalstok 7/0
Helt utanför matchtruppen mot Piast Gliwice (oavgjort 1-1).

BELGIEN

Fredrik Stenman, Club Brügge 0/0
Alltjämt utanför Club Brügges matchtrupp.

Pär Ericsson, Mons 7/0
Helt utanför matchtruppen när Mons förlorade med 0-2 borta mot OH Leuven i playoffspelet för hålla sig kvar i högsta ligan. Lagen möts fem gånger totalt och OH Leuven har vunnit sina två hemmamatcher så här långt med 2-0. I Mons hemmamatch blev det oavgjort 1-1.
Tom Pettersson, OH Leuven 19/3
Mål för andra hemmamatchen i följd i playoffspelet för att hålla sig kvar i högstaligan. Han gjorde 1-0 i den 40:e minuten mot Mons. OH Leuven vann till slut med 2-0.

HOLLAND

Tobias Sana, Ajax 4/0, Jong Ajax 24/3
Jong Ajax förlorade med 0-1 mot FC Volendam. Sana spelade från start och hela matchen.

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 25/4
AZ spelade 1-1 mot NEC Nijmegen. Johansson spelade hela matchen som högerback i Alkmaars försvar.

Viktor Elm, AZ Alkmaar 28/3
Spelade från start mot Nijmegen (oavgjort 1-1). Byttes ut i den 68:e minuten.

Denni Avdic, AZ Alkmaar 10/0
Bänkad från start mot Nijmegen men byttes in med drygt 20 minuter kvar av matchen.

Samuel Armenteros, Feyenoord 18/0, (utlånad från Anderlecht 2/0)
Åter utanför Feyenoords matchtrupp. Denna gång när laget vann med 2-0 borta mot PSV.

Rasmus Lindgren, Groningen 19/0
Spel från start men utbytt i den 78:e minuten. Det var verkligheten i helgen för Lindgren när Groningen vann med 2-1 mot NAC Breda.

Kristoffer Nordfeldt, Heerenveen 30/0, 6 hållna nollor
Sjätte nollan för säsongen när Heerenveen vann med 2-0 borta mot Go Ahead Eagles.

Karl-Johan Johnsson, NEC Nijmegen 26/0, 0 hållna nollor
Petad nu för femte matchen i följd hos NEC Nijmegen. Får numera nöja sig med att vara reservkeeper.

Oscar Hiljemark, PSV Eindhoven 25/2
PSV fortsätter rada upp förluster. Denna gång 0-2 mot Feyenoord. Hiljemark från start och spelade hela matchen.

Rasmus Bengtsson, Twente 26/5
Tillbaka från avstängning men fick nöja sig med en plats på bänken från start mot Roda. Inbytt i den 73:e minuten (seger 3-0).

Marcus Nilsson, Utrecht 0/0
Har lånats ut till Kalmar FF för resten av säsongen.

Johan Mårtensson, Utrecht 16/1
Fanns med från start när Utrecht vann med 2-1 mot Heracles. Byttes ut redan fem minuter in på den andra halvleken på grund av skadeproblem.

Patrick Amoah, Fortuna Sittard 25/4
Fortuna Sittard vann med 2-1 mot VVV Venlo. Amoah 90 minuter på avbytarbänken.

ENGLAND

Kim Källström, Arsenal 1/0
Arsenal spelledigt i ligan i helgen. Däremot spelade laget i FA-cupen mot Wigan. Källström fick då hoppa in med sju minuter kvar av förlängningen och slå en av lagets straffsparkar.

Alexander Kacaniklic, Fulham 21/1
Helt utanför matchtruppen mot Norwich (seger 1-0).

Muamer Tankovic, Fulham 3/0
Har inte funnit nåd under nye managern Felix Magath. Har varit utanför matchtruppen sedan tysken tog över Fulham.

John Guidetti, Stoke 6/0, Manchester C 0/0, Manchester C Reserves 3/1
Stoke gjorde två byten mot Newcastle. Inget av dessa involverade Guidetti som fortsätter nöta bänk hos Stoke.

Sebastian Larsson, Sunderland 23/0
Bänkad från start för andra matchen i följd hos Sunderland. Denna gång, mot Everton (förlust 0-1) blev det ett inhopp under matchens sista 20 minuter.

Johan Elmander, Norwich 26/1
Helt utanför matchtruppen mot Fulham (förlust 0-1).

Martin Olsson, Norwich 30/0
Norwich förlorade med 0-1 mot Fulham. Olsson spelade hela matchen i backlinjen.

Jonas Olsson, West Bromwich 27/1
Otursgubbe när West Bromwich spelade 3-3 mot Tottenham. Han gjorde nämligen självmål i den 34:e minuten när West Bromwich ledde med 3-0. I och med målet tog sig Tottenham tillbaka in i matchen på allvar och kunde både reducera och kvittera innan matchen blåstes av för gott. Olsson byttes ut i den 78:e minuten.

Marcus Olsson, Blackburn 5/0
Fortsatt svårt att platsa hos Blackburn. Saknades helt i matchtruppen mot QPR i tisdags (seger 2-0). I helgen fick han tillbringa hela matchen mot Sheffield W (oavgjort 3-3) på avbytarbänken.

Astrit Ajdarevic
, Charlton 14/1
Första målet i England för Ajdarevic när han i tisdags gjorde 1-0 i den tionde minuten i matchen mot Yeovil. Till slut blev det seger med 3-2 och Ajdarevic byttes ut under slutkvarten. I helgen spelade han från start borta mot Brighton men blev utbytt i halvtid.
Joel Ekstrand, Watford 30/0
Watford vann med 3-0 i tisdags mot Leeds. Ekstrand spelade hela matchen. Även i helgen blev det 90 minuter för Ekstrand när Watford spelade 2-2 mot Millwall.

Mathias Ranégie, Watford 5/2
Satt hela matchen i tisdags mot Leeds på avbytarbänken. Även i helgen mot Millwall blev det 90 minuter på avbytarbänken.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 12/0
Uppehåll i den skotska ligan innan slutspelsserien börjar kommande helg.

David Moberg Karlsson, Kilmarnock 4/0 (utlånad från Sunderland 0/0)
Inget ligaspel den senaste helgen. Kilmarnock får spela nedflyttningsserien.

TYSKLAND

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 17/3
Skadad och borta från planen tillsvidare.

Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach 26/2
Fortsätter få speltid och göra inhopp i Bundesliga. Är snart uppe i 30 matcher denna säsong. Hrgota fick hoppa in sista 20 minuterna.

Jiloan Hamad, Hoffenheim 5/0
Den svenske mästaren från förra säsongen fortsätter att få nöta bänk. 90 nya minuter på avbytarbänken mot Augsburg (seger 2-0).

Per Nilsson, Nürnberg 18/3
En muskelskada håller Nilsson borta från spel för tillfället.

Amin Affane, Energie Cottbus 9/2
Har varit utanför Cottbus lag i dom fyra senaste matcherna.

ITALIEN

Mikael Antonsson, Bologna 29/0
Bologna spelade 1-1 mot Parma i helgen. Antonsson spelade hela matchen i lagets försvar.

Erik Friberg, Bologna 3/0
Fick chansen från start mot Parma i matchen som slutade 1-1. Friberg byttes ut med kvarten kvar att spela av ordinarie tid.

Albin Ekdal, Cagliari 21/1
Skadad efter den tuffa tacklingen han fick mot Roma senast.

Sebastian Eriksson, Cagliari 15/0
I Ekdals frånvaro fick Eriksson chansen från start på Cagliaris mittfält mot Sassuolo (oavgjort 1-1).

Alexander Farnerud, Torino 22/4
En korsbandsskada gör att Farnerud har spelat klart för säsongen.

Marko Mitrovic, Brescia 7/1
Skadeproblem håller Mitrovic borta från fotbollsplanen för tillfället.

Mikael Ishak, Crotone 18/4 (utlånad från Parma 0/0)
Crotone spelade 0-0 mot Capri. Ishak inbytt under matchens sista tolv minuter.

Filip Pivkovski
, Novara 1/0
Utanför matchtruppen mot Latina i helgen (förlust 1-4). Uppges jaga ny klubb i Sverige.

FRANKRIKE

Zlatan Ibrahimovic
, Paris SG 30/23
Lyon vann med 1-0 mot ett PSG, där Ibrahimovic återigen var utanför laget på grund av skada.

Ola Toivonen, Rennes 11/6
Rennes förlorade med 0-1 mot Monaco. Toivonen spelade hela matchen.

Dusan Djuric, Valenciennes 0/0
Utlånad till Odense i danska ligan.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica II 31/2
Benficas andralag förlorade med 0-2 mot Feirense. Nilsson-Lindelöf spelade hela matchen.

SPANIEN

Daniel Larsson, Valladolid 22/3
Spelade från start men byttes ut med skadekänning redan i den 52:a minuten när Valladolid mötte Osasuna på bortaplan (oavgjort 0-0).

SCHWEIZ

Linus Hallenius, Aarau 19/5
Aarau förlorade med 0-2 mot FC Thun. Hallenius bänkad från start men inbytt i den 79:e minuten. Då var ställningen redan 0-2.

Behrang Safari, Basel 16/0
Bänkad från start när Basel vann med 1-0 borta mot nästjumbon Sion. Fick hoppa in under matchens sista 15 minuter.

Alexander Gerndt, Young Boys 19/5
En bruten fot gör att säsongen kan vara över.

ÖSTERRIKE

Eddie Gustafsson, Salzburg 0/0, 0 hållna nollor
Återigen reservkeeper på avbytarbänken hos Salzburg. Denna gång när laget förlorade hemma med 1-2 mot Sturm Graz.

KROATIEN

Peter Gitselov, Rudes 11/2
Rudes förlorade i helgen mot Segesta Sisak med 0-2. I skrivande stund har det inte gått att få fram uppgifter om Gitselovs eventuella medverkan i den matchen. Vi hoppas kunna redovisa detta i nästa veckas proffskoll.

RUMÄNIEN

Darko Lukanovic, Rapid Bukarest 11/2
I onsdags mötte vann Rapid Bukarest med klara 5-1 mot Rapid Suceava. Ingen Lukanovic synlig under matchen, varken från start eller som inhoppare. Inte heller synlig mot Dunarea Galati i helgen.

CYPERN

Christer Youssef, Aris 12/4
Aris spelar i ”nedflyttningsgruppen” och vann med 3-1 mot Doxa. Och det var Youssef som tog Aris tillbaka in i matchen via sitt kvitteringsmål till 1-1 i den 26:e minuten. Då hade Doxa tagit ledningen bara fyra minuter dessförinnan. Youssef fick dock inte vara med ända till slutsignalen. Han byttes nämligen ut på nio minuters tilläggstid.

Nino Osmanagic, Ayia Napa 8/2
Andra målet för säsongen för Osmanagic när han som inhoppare satte segermålet till 3-2 mot Nikos&Sokratis i den 88:e minuten. Då hade han varit på planen i drygt 25 minuter, eftersom han hoppade in efter en timmes spel.

GREKLAND

Mikael Dahlberg, Apollon Smyrnis 16/1
Smyrnis förlorade med 0-1 mot Olympiakos. Dahlberg spelade hela matchen.

Tom Söderberg, Apollon Smyrnis 10/1

Tillbaka i startelvan och fick spela hela matchen när Smyrnis förlorade med 0-1 mot Olympiakos.

Emir Bajrami, Panathinaikos 8/0
Skadekänning gör att Bajrami tvingas avstå från medverkan i Panathinaikos trupp för tillfället.
Marcus Berg, Panathinaikos 29/15
Panathinaikos mötte Xanthi i helgen. Berg var utanför lagets matchtrupp när laget förlorade med 1-3.

TURKIET

Erkan Zengin, Eskisehirspor 26/5
Fjärde och femte målet för säsongen av Zengin när han själv såg till att Eskisehirspor grejade poäng hemma mot Trabzonspor. Gästerna hade gått fram till 2-0 när Zengin klev in i handlingen två gånger om – som straffskytt. Byttes sedan ut i den 87:e minuten.

Samuel Holmén, Fenerbahce 5/0
Utlänningskvoten fortsätter stoppa Holmén från medverkan hos Fenerbahce. Utanför matchtruppen också mot nästjumbon Antalyaspor (seger 4-1).

Jimmy Durmaz, Genclerbirligi 27/6
Durmaz spelade från start men byttes ut i den näst sista matchminuten när Genclerbirligi spelade 0-0 mot Kayseri Erciyesspor.

Mervan Celik, Genclerbirligi 18/1
Utanför matchtruppen mot Kayseri Erciyesspor i helgen (oavgjort 0-0).

Johan Dahlin, Genclerbirligi 7/0, 2 hållna nollor
Ny nolla för Dahlin som inte släppte någon boll förbi sig när Genclerbirligi spelade 0-0 mot Kayseri Erciyesspor.

Andreas Isaksson, Kasimpasa 27/0, 10 hållna nollor
Nollan höll inte ens en minut i helgen mot Bursaspor (oavgjort 1-1). Den spräcktes redan i den första matchminuten av Bursaspors brasilianske anfallare Fernando.

Nahir Oyal, Sanliurfaspor 4/0
Är hemma i Sverige för att rehablitera en skada. Uppgifter har gjort gällande att han brutit sitt kontrakt med klubben men dessa har dementerats av Oyal själv.

Mattias Mete, Sanliurfaspor 2/0
Uppges också ha brutit kontraktet med en turkiska klubben som var spelledig i helgen.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 23/1
CSKA vann med 1-0 mot Ural. Wernbloom spelade hela matchen men kunde inte låta bli att dra på sig ett gult kort – hans sjunde för säsongen.

Rasmus Elm, CSKA Moskva 17/0
Byttes senast ut under matchens sista 20 minuter men i helgen blev det 90 nya minuter i karriärboken för Elm när CSKA vann med 1-0 mot Ural.

Kim Källström, Spartak Moskva 9/0
Utlånad till Arsenal för resten av säsongen.

Andreas Granqvist, FK Krasnodar 16/0
FK Krasnodar förlorade med 1-4 mot Zenit. Granqvist spelade hela matchen för Krasnodar och fick dessutom titta på domarens gula kort.

ISRAEL

Rade Prica, Maccabi Tel Aviv 25/11
Tillbaka i matchtruppen men som avbytare när Maccabi Tel Aviv vann med 1-0 mot Maccabi Haifa. Prica byttes in under sista halvtimmen.

SAUDIARABIEN

Imad Khalili, Al Shabab 6/2
Ligaspelet är över för Khalili. Däremot var det kvartsfinal i Champions Cup i helgen. Khalili på avbytarbänken från start mot Al Hilal (seger 1-0). Khalili inbytt i den sjätte minuten.

KINA

Niklas Backman, Dalian Aerbin 6/0
Spelade hela matchen när Shanghai Shenhua blev allt för svårt och det blev förlust med 0-2.

Tobias Hysén, Shanghai East Asia 6/4
För andra matchen i följd höll sig Hysén utanför målprotokollet. Denna gång när Changchun Yatai besegrades med 1-0.

NICARAGUA

Niclas Elving, Walter Ferreti 15/1
Uppehåll för Walter Ferreti tills slutspelet tar sin början 26 april.

USA

Stefan Ishizaki, Los Angeles Galaxy 4/1
Spelade från start men byttes ut i den 78:e minuten när Galaxy vann med 1-0 mot Vancouver Whitecaps.