Sök
Allsvenskan

Ulvestad: "Jag har alltid haft tron på guld"

STOCKHOLM. Fredrik Ulvestad, 27, har spelat samtliga allsvenska matcher för Djurgården. Nu måste han och hans lagkamrater se till att få stopp på Vladimir Rodic och Bajens alla anfallshot. Då ligger guldet framför deras fötter.  
– När jag kom så sa jag själv att jag är här för att slåss om titlar, berättar norrmannen för FotbollDirekt.se. 

På planen är Fredrik Ulvestad en spelare som märks och vill ta plats. Som vill ta ansvar.

Utanför planen håller han gärna en lägre profil. 

Marcus Danielson bär kaptensbindeln men vem är det som styr ute på planen, hörs mest och pratar mest?

– Ingen speciell skulle jag säga utan vi är flera som är ledare i laget tycker jag. Speciellt i centrallinjen, jag tycker vi är flera som tar ansvar, säger han till FotbollDirekt.se. 

Pratar du mycket på planen?

– Ja, det tycker jag. Jag pratar så mycket jag kan. Mycket för att hjälpa mina lagkamrater att hitta sin plats. 

Är du en karaktär utanför planen och en annan innanför linjerna?

– Helt klart. Jag är mycket lugnare utanför planen. När vi kliver in så gäller det att vinna matcherna och göra det som är bäst för laget så då måste man delegera varandra och så där. Jag spelar mitt på planen så jag ser ganska mycket. Jag känner att jag har lite erfarenhet från innan också så det blir lite av min skyldighet att använda den till att hjälpa mina lagkamrater. 

Hur ser du på avslutningen med fyra matcher kvar?

– Ja, visst är det dramatiskt men vi ser fram emot uppgiften. Vi har mycket självförtroende inför avslutningen. 

Handen på hjärtat. Trodde du att ni skulle kunna slåss om guldet när ni drog igång försäsongen i januari?

– Jag har alltid tron på guld. Annars hade jag inte hållit på med det här. 

När du valde att komma till klubben. Sålde de in att ni skulle vara en guldkandidat?

– Exakt. När jag kom så sa jag själv att jag är här för att slåss om titlar. Jag hade kunnat gå till andra klubbar i andra ligor men jag ville få igång karriären igen efter att inte ha spelat så mycket i Burnley. I fjol vann vi cupen och förhoppningsvis kan vi ta ett guld i år. Men det är mycket jobb kvar.

Utöver er så är det ett par lag till som fortfarande har chansen. Hur många lag tror du kan ta det, är AIK borta?

– Nej, det är fortfarande fyra lag som kan ta det tycker jag. Några ska möta varandra så det är inget som är klart. Det är tuffa matcher som är kvar men vi ser fram emot det. 

Är du mer spänd mot slutet av säsongen. Mot Östersund när det står och väger och ni hamnar i underläge, hinner du tänka; shit nu är guldet illa ute? 

– Man måste vara lugn och som jag säger så har vi tron på oss själva. Uppe i Östersund gör vi ingen jättematch men slår tillbaka och är det bättre laget i matchen. Det var skönt att få vinsten till slut för varje poäng är av stor vikt nu. Men man måste hålla lugnet. 

Vad är det som gör att ni har den styrkan ändå. Ni förlorade mot AIK men innan dess var det flera månader sen? 

– Alltså, vi har en bra spelartrupp med bra sammanhållning. Sen känns det som att vi är fysiskt starka och kan hålla hela matcherna ut. Vi bara maler på och till slut får vi målet. Just nu är vi starka och står upp för varandra på planen. 

Ganska tur med skador på hösten också?

– Det är väl Erik (Berg) som har varit borta men annars har vi klarat oss ganska väl. 

Du själv har spelat varje match så här långt. 

– Ja, säger han och knackar i träbordet. 

– Det har känts stabilt hela året. Jag hade lite problem innan säsongen så i början tog det ett tag innan jag kom igång. Sen dess har kroppen känts riktigt bra och formen är god. 

Hur viktig är du för laget?

– Nej, men jag är en viktig spelare om jag får säga det själv. Det hoppas jag att de andra spelarna också tycker. Jag ska försöka göra allt för att hjälpa laget in i slutet till att ta guld. 

Många som håller på Dif tycker att du är en väldigt viktig spelare men som inte får de stora rubrikerna. 

– Det är skönt att höra. Smickrande så klart. 

Din roll på planen, vad är den?

– Kim och Tolle vill att jag hittar balansen mellan försvar och anfall. Vanligtvis spelar jag med Jesper så jobbet blir att styra spelet och fånga upp mycket andrabollar. Styra bolltempot och hålla bollen inom laget. 

Har du utvecklats sen du kom?

– Ja, det tycker jag. Jag försöker utveckla mig själv hela tiden. Självklart har det varit lättare att spela i år också när vi haft lite mer flyt. Man spelar för att utvecklas. 

Finns det något speciellt sen Kim och Tolle kom som du känner har utvecklat dig?

– Vi har ju fått ett bättre grundspel egentligen. Vi är bättre på att hålla i bollen, vi har bytt formation också så vi är lite fler centralt som kan hålla bollen inom laget. Det är lättare än när vi spelade 4-4-2. Vi har väl haft mer bollinnehav än de flesta? Så ja, jag har utvecklats i takt med laget och är tacksam för det. 

Ni har släppt in lite mål. Beror det på att ni har mycket boll?

– Anfall sägs ju vara bästa försvar. Det är väl lite det att vi har bollen mycket men jag tycker att vi har en bra balans när vi åker på omställningar också. Sen har vi bra försvarsspelare över hela banan, från anfallare till målvakt, jag tycker att vi har hittat en bra balans. 

Ni har mött Hammarby två gånger den här säsongen. Hur bra koll känner du att du har på motståndarna på söndag?

– Jag har inte sett jättemycket men en del. Jag vet att det är ett lag som gör väldigt mycket mål men som också släpper in en hel del. Ett bra lag med vasst anfall. Vi ska analysera dem lite mer imorgon (igår fredag) men det är ingen tvekan om att det är ett bra lag. 

Hammarby har en spelare som gjort sex mål tre matcher. Tror du att ni kommer bevaka Vladimir Rodic lite extra med tanke på hans formtopp?

– De har många skickliga spelare men vi måste försöka göra det som vi är vana vid. Hittills har det inte lett till att vi släppt in så mycket mål och vi får pröva att stoppa Hammarby på vårt vanliga sätt. Främst ska vi stoppa det kollektiva spelet. Hammarby är bättre framåt än bakåt så det blir viktigt för oss att kunna äga bollen.  Sen får vi se om det finns någon spelare som vi måste ta extra hänsyn till.

Vad blir viktigt i början på matchen med tanke på att de lär sätta hög press från början?

– Det blir väl ofta så i ett derby att det blir mycket kamp på mitten och i försvaret. Så det gäller väl att vara klar i skallen från sekunden när domaren blåser i pipan. För det kommer säkert bli väldigt intensivt i duellerna från början till slut. Men speciellt första 15 minuterna där de kanske vill kliva högt och vi också vill göra det. Vi får se, säger han.

Hur laddar du för en sån här match?

– Jag gör som inför vilken match som helst. Tar det lugnt, slappnar av hemma med familjen. Så att jag känner mig så klar i huvudet det bara går när jag kommer till arenan. 

Har du några matchrutiner?

– Jag äter samma frukost och samma mat inför matchen när vi spelar hemma. Vi äter inte tillsammans inför hemmamatcherna. Då blir det alltid äggröra inför matchen, som matchmat. För mig fungerar det och därför byter jag inte den rutinen oavsett resultat. 

Är du nöjd med din säsong?

– Det är jag. Både min och lagets men vi har fyra matcher kvar så vi får se efter det om jag fortfarande kan säga att jag nöjd efter 30 omgångar. Jag tänker inte betygsätta något innan dess att vi står där, förhoppningsvis med guldet i vår hand. 

Dif-fansen har inte fått vinna på ett tag. Hur vore det att vinna derby och avsluta säsongen som mästare?

– Självklart jättekul. Men som sagt, det är mycket hårt jobb kvar att göra. 

Du är ett kort från att bli avstängd. Hur påverkar det dig inför avslutningen?

– Möter man Hammarby i ett derby så går det inte att gå runt och tänka på det. Däremot så kanske man tänkte till senast mot Östersund, jag tänkte att jag inte skulle göra någon idiotgrej och missa derbyt. Man får inte vara helt dum i huvudet i ett sånt läge. 

Avslutningen med IFK Göteborg borta, Örebro hemma och Norrköping borta. Hur ser du på den? 

– Allt är i våra egna händer. Men nu fokuserar vi på Hammarby och ska ha tre poäng mot dem. Vi har mycket självförtroende men måste fortsätta ta en match i taget.

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
lördag 12 oktober
13:45 Piteå - Kopparberg Göteborg FC Sverige Allsvenskan Damer
15:00 Georgien - Irland EM-kval
15:45 Sverige U21 - Island U21 U21 EM-kval
16:00 Swindon - Plymouth England Premier League 2
18:00 Bosnien-Herzegovina - Finland EM-kval
18:00 Danmark - Schweiz EM-kval
18:00 Färöarna - Rumänien EM-kval
20:45 Italien - Grekland EM-kval
20:45 Norge - Spanien EM-kval
20:45 Liechtenstein - Armenien EM-kval
20:45 Malta - Sverige EM-kval
söndag 13 oktober
13:30 Tottenham Damer - Manchester United D Women’s Super League
14:00 Potsdam D - Freiburg Damer Bundesliga Damer
14:45 Bordeaux D - Guingamp Damer Frankrike Division 1 Damer
15:00 Kazakstan - Belgien EM-kval
16:00 FC Rosengård Dam - Linköpings FC Sverige Allsvenskan Damer
18:00 Vitryssland - Nederländerna EM-kval
18:00 Cypern - Ryssland EM-kval
20:45 Slovakien - Paraguay Landskamp
20:45 Polen - Nordmakedonien EM-kval
20:45 Slovenien - Österrike EM-kval
20:45 Estland - Tyskland EM-kval
måndag 14 oktober
19:00 Tjeckien - Nordirland Landskamp
20:45 Bulgarien - England EM-kval
20:45 Kosovo - Montenegro EM-kval
20:45 Frankrike - Turkiet EM-kval
tisdag 15 oktober
19:00 Danmark - Luxemburg Landskamp
20:45 Rumänien - Norge EM-kval
20:45 Israel - Lettland EM-kval
20:45 Färöarna - Malta EM-kval
20:45 Sverige - Spanien EM-kval
20:45 Gibraltar - Georgien EM-kval
20:45 Schweiz - Irland EM-kval
20:45 Liechtenstein - Italien EM-kval
fredag 18 oktober
19:00 Ålborg - Odense Superligaen
19:00 Frej Täby - Halmstad Superettan
19:15 Bayer Leverkusen - Hoffenheim Bundesliga Damer
20:00 Caen - Valenciennes Frankrike Ligue 2
20:30 Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen Bundesliga
20:30 Mouscron - Club Brügge Belgien Jupiler League
20:45 Nice - Paris SG Ligue 1
20:45 Cardiff - Sheffield Wednesday Championship
21:00 Granada - Osasuna La Liga
lördag 19 oktober
13:00 Eibar - Barcelona La Liga
13:00 St Pauli - Darmstadt Tyskland 2. Bundesliga
13:00 Wehen SV - Heidenheim Tyskland 2. Bundesliga
13:00 Regensburg - Sandhausen Tyskland 2. Bundesliga
13:30 Helsingborg - BK Häcken Allsvenskan
13:30 Everton - West Ham Premier League
13:30 Blackburn - Huddersfield Championship
15:00 Lazio - Atalanta Serie A
15:30 Union Berlin - SC Freiburg Bundesliga
15:30 RB Leipzig - Wolfsburg Bundesliga
15:30 Werder Bremen - Hertha Berlin Bundesliga
15:30 Fortuna Düsseldorf - Mainz Bundesliga
16:00 Tottenham - Watford Premier League
16:00 Brommapojkarna - Dalkurd FF Superettan
16:00 Västerås SK - Mjällby AIF Superettan
16:00 Östersund - Sirius Allsvenskan
16:00 Atletico Madrid - Valencia La Liga
17:30 Lyon - Dijon Ligue 1
18:00 Napoli - Verona Serie A
18:30 Crystal Palace - Manchester City Premier League
18:30 Getafe - Leganes La Liga
18:30 Borussia Dortmund - Borussia M'gladbach Bundesliga
20:00 Angers - Brest Ligue 1
20:00 Toulouse - Lille Ligue 1
20:45 Juventus - Bologna Serie A
20:45 PSG D - Paris FC D Frankrike Division 1 Damer
20:45 Utrecht - PSV Eindhoven Eredivisie
21:00 Mallorca - Real Madrid La Liga
21:30 Seattle Sounders FC - FC Dallas MLS
00:00 Toronto FC - DC United MLS
söndag 20 oktober
04:00 Real Salt Lake - Portland Timbers MLS
12:00 Alaves - Celta Vigo La Liga
13:00 Djurgården Damer - Piteå Sverige Allsvenskan Damer
13:15 Hearts - Rangers Skottland Premiership
14:00 SönderjyskE - FC Nordsjälland Superligaen
14:00 Real Sociedad - Real Betis La Liga
15:00 Udinese - Torino Serie A
15:00 Cagliari - SPAL Serie A
15:00 Hammarby - Malmö FF Allsvenskan
15:00 IK Brage - Jönköpings Södra Superettan
15:00 Sampdoria - Roma Serie A
15:00 Falkenberg - AIK Allsvenskan
15:00 Wigan - Nottingham Forest Championship
16:00 Espanyol - Villarreal La Liga
17:00 Monaco - Rennes Ligue 1
17:30 IFK Norrköping - Kalmar FF Allsvenskan
17:30 Norrby IF - Trelleborgs FF Superettan
17:30 Manchester U - Liverpool Premier League
18:00 Hoffenheim - Schalke Bundesliga
18:00 Lyngby - Bröndby Superligaen
18:00 Parma - Genoa Serie A
18:30 Athletic Bilbao - Valladolid La Liga
20:45 Milan - Lecce Serie A
21:00 Marseille - Strasbourg Ligue 1
21:00 Philadelphia Union - New York Red Bulls MLS
21:00 Sevilla - Levante La Liga
måndag 21 oktober
02:30 Minnesota United FC - LA Galaxy MLS
Allsvenskan 2019 / 2019
# LAG M V O F GA P
1 Malmö FF 27 17 8 2 35 59
2 Djurgårdens IF 27 18 5 4 30 59
3 Hammarby IF 27 17 5 5 31 56
4 AIK 27 17 5 5 20 56
5 IFK Norrköping 27 14 8 5 26 50
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 BK Häcken 27 13 7 7 17 46
7 IFK Göteborg 27 12 9 6 12 45
8 IF Elfsborg 27 9 9 9 -4 36
9 Örebro SK 27 9 5 13 -8 32
10 Helsingborgs IF 27 7 6 14 -18 27
11 IK Sirius FK 27 7 4 16 -18 25
12 Kalmar FF 27 4 11 12 -20 23
13 Östersunds FK 27 4 10 13 -20 22
14 GIF Sundsvall 27 4 8 15 -16 20
15 Falkenbergs FF 27 4 7 16 -35 19
16 AFC Eskilstuna 27 3 7 17 -32 16

Laddar...
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till XXXOm du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via XXXPå Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via XXX

×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten