Men för att det ska bli verklighet så måste man först klara av att gå igenom tre kvalomgångar. Den 18 juni så vet vi vad det inledningsvis kommer att handla om för Andreas Alm och Sonny Karlsson och kompani.
– Vi har gjort en bra cupresa. Vi har spelat bra cupfotboll rakt igenom. Gjort många mål. I dag är vi ett klart bättre lag än AFC, sade Andreas Alm till Cmore efter guldyran.
– Vi gör det bra totalt sett. Det är en stark match av oss.

Vad betyder cupguldet för dig?
– Ser det mer som att jag får lära mig Häcken. Jag kommer ju inte att vara här i evigheter. Att få vara en del av att vinna med Häcken det lär jag mig av. Det är en ynnest att få med. Jag fick ju vara med i AIK några gånger.

Hur ska du fira?
– Jag har inte riktigt bestämt. Vet inte vad som händer. Men jag har svårt att …jag är inte bra på att dansa och inte bra på att dricka alkohol. Jag kommer att leva genom de andras glädje.

Nu PATRICK EKWALL som här får flera frågor efter Häckens andra cupguld någonsin.