– De flesta lag kämpar med att hitta en identitet under försäsongen. Vi började bra men det går aldrig spikrakt uppåt hela tiden. Folk förväntar sig att det ska gå på räls men man måste förstå att det kommer gå upp och ned. Speciellt när det kommit in så många nya spelare. Jag är övertygad om att vi kommer gå vidare och göra det här till någonting bra, säger Henrik Castegren till NT

Mittbacken upplever just nu sin livs form:

– I min hjärna är det ju självklart så men varje träning kommer bli en kamp för att vinna förtroendet. Vi kommer att ta fram det bästa ur varandra och det är ju vad det ska handla om. Jag är starkare och mer redo än vad jag någonsin varit för vad som komma skall, säger Castegren.

En stor ledargestalt i laget har de senaste åren varit Andreas Johansson som inför i år lämnat för spel i Halmstad.

– Alla vi som konkurrerar håller en hög nivå, sedan är det väldigt viktigt att sätta relationer. Vi har satt tydliga ståndpunkter för hur vi ska agera tillsammans. Jag tror alla vi som är där bak har tagit åt oss till det bra och jag tror och hoppas vi kommer motbevisa de flesta. Det har varit väldigt mycket: ”Hur ska backlinjen gå utan Ante” men jag tror inte vi hade varit där vi är idag om vi inte varit så bra.