Sök
Öster

Allsvenskans yngsta spelare – här är framtiden

FD WEEKEND

Allsvenskan kryllar av unga, hungriga spelare som ligger på rulle för genombrott. FD lyfter fram några av allsvenskans allra yngsta spelare.

Allt fler allsvenska talanger börjar ta för sig och spela nyckelroller i sina klubbar. Spelare som Måns Söderqvist, Mikael Dyrestam, Robin Quaison och Simon Tibbling är redan viktiga spelare för sina respektive lag. Men vilka – ännu yngre talanger – finns därbakom?

Häng med i vårt bildsvep av allsvenskans yngsta och mest spännande spelare – alla med möjligheter att få speltid redan den här säsongen – så får ni se.

Där ryms både spelare som redan har lyckats ta en ordinarie tröja i sitt lag, men också mer anonyma namn som ännu inte har fått chansen på den allsvenska scenen.

Alla har de gemensamt att de tillhör seriens yngsta spelare och att de är tillräckligt talangfulla för att få vara en del av en allsvensk a-trupp.

 

Som nybliven 16-åring blev Christian Kouakou AIK:s yngste debutant någonsin 2011. Nu är den talangfulle anfallaren utlånad till Mjällby fram till sommaren och känslan är att 17-åringen inte är långt ifrån ett allsvenskt genombrott under rätt förutsättningar.

Som nybliven 16-åring blev Christian Kouakou AIK:s yngste debutant någonsin 2011. Nu är den talangfulle anfallaren utlånad till Mjällby fram till sommaren och känslan är att 17-åringen inte är långt ifrån ett allsvenskt genombrott under rätt förutsättningar.

 

16 år var även Kalmar FF:s Melker Hallberg när han debuterade i allsvenskan för ett år sedan. Sedan fick han allt fler chanser och idag är 17-åringen startspelare i Nanne Bergstrands elva. Hand i hand med läromästaren Henrik Rydström i något år till kan Hallberg snart dundra igenom allsvenskan mot större mål utomlands. Nu är han allsvenskans yngste.

16 år var även Kalmar FF:s Melker Hallberg när han debuterade i allsvenskan för ett år sedan. Sedan fick han allt fler chanser och idag är 17-åringen startspelare i Nanne Bergstrands elva. Hand i hand med läromästaren Henrik Rydström i något år till kan Hallberg snart dundra igenom allsvenskan mot större mål utomlands. Just nu är han allsvenskans yngste.

 

I vintras plockade Häcken in tvillingarna Gustafsson, födda i januari 1995, som båda spelade nyckelroller i Fässbergs Gothia Cup-vinnande U18-lag förra sommaren. Av Simon (vänster i bild) och Samuel har den förstnämnde fått störst förtroende under försäsongen och säsongsinledningen. Vi behöver inte sätta någon press på de båda mittfältarna, men är det så att vi inom några år har ett nytt tvillingpar i landslaget?

I vintras plockade Häcken in tvillingarna Gustafsson, födda i januari 1995, som båda spelade nyckelroller i Fässbergs Gothia Cup-vinnande U18-lag förra sommaren. Av Simon (vänster i bild) och Samuel har den förstnämnde fått störst förtroende under försäsongen och säsongsinledningen. Vi behöver inte sätta någon press på de båda mittfältarna, men är det så att vi inom några år har ett nytt tvillingpar i landslaget?

 

Den defensive mittfältaren, född i december 1994, har fått speltid i båda Kalmars inledande matcher, och dessutom imponerat under försäsongen och Svenska cupen.

Den defensive mittfältaren Ismael Silva Lima, född i december 1994, har fått speltid i båda Kalmars inledande matcher, och dessutom imponerat under försäsongen och Svenska cupen. “Potentialen är väldigt stor på den spelaren”, har Nanne sagt om brassen i en intervju med FD.

 

Av sex a-lagsspelare födda 1994 i Djurgården är decemberfödde Daniel Amartey den allra yngsta. Förmodligen är han också – tillsammans med fjolårets genombrottsman Simon Tibbling – den med störst potential. Redan är den hårde mittfältaren från Ghana som gjuten i Magnus Pehrssons elva.

Av sex a-lagsspelare födda 1994 i Djurgården är decemberfödde Daniel Amartey den allra yngsta. Förmodligen är han också – tillsammans med fjolårets genombrottsman Simon Tibbling – den med störst potential. Redan är den hårdföre mittfältaren från Ghana som gjuten i Magnus Pehrssons elva.

 

Mer Häcken. För Hisingsklubben har nämligen värvat en 17-årig anfallsback-up med allsvenskans häftigaste mellannamn. Abdel Kolawole Bouraima är född i Benin i maj 1995 och är hämtad från

Mer Häcken. För Hisingsklubben har nämligen värvat en 17-årig anfallsback-up med allsvenskans häftigaste mellannamn. Abdel Kolawole Bouraima är född i Benin i maj 1995 och är hämtad från “Waris Majeed-akademin” Right to Dream.

 

Han är inte en av de yngsta eller mest uppmärksammade 94:orna (född i april), men av det vi har sett i säsongsinledningen en av de intressantaste. Norrköping-mittfältaren Alexander Fransson har norpat åt sig en startplats i IFK och imponerade bland annat stort i premiären mot Mjällby.

Han är inte en av de yngsta eller mest uppmärksammade 94:orna (född i april), men av det vi har sett i säsongsinledningen en av de intressantaste. Norrköping-mittfältaren Alexander Fransson har norpat åt sig en startplats i IFK och imponerade bland annat stort i premiären mot Mjällby.

 

Malmö FF:s 18-årige Benjamin Fadi (1995) hämtades från Ghana i vintras och anses vara en stor anfallstalang. Ännu har han inte fått göra allsvensk debut (förutom två matcher på bänken), men inför säsongen har han visat positiva tendenser. Han kan bli en offensiv joker för MFF redan i år.

Malmö FF:s 18-årige Benjamin Fadi (1995) hämtades från Ghana i vintras och anses vara en stor anfallstalang. Ännu har han inte fått göra allsvensk debut (förutom två matcher på bänken), men inför säsongen har han visat positiva tendenser. Han kan bli en offensiv joker för MFF redan i år.

 

Östers främsta framtidsman heter Darijan Bojanic och är född i december 1994. Den tekniske mittfältstalangen fick en hel del speltid i Superettan förra säsongen och debuterade året dessförinnan. I år har han fått hoppa in i båda Östers inledande allsvenska matcher. På bilden från i måndags bevakas Bojanic av HIF-tränaren Roar Hansen – mannen som släppte fram honom i Öster.

Östers främsta framtidsman heter Darijan Bojanic och är född i december 1994. Den tekniske mittfältstalangen fick en hel del speltid i Superettan förra säsongen och debuterade året dessförinnan. I år har han fått hoppa in i båda Östers inledande allsvenska matcher. På bilden från i måndags bevakas Bojanic av HIF-tränaren Roar Hansen – mannen som släppte fram honom i Öster.

 

Ännu mer Häcken. En del av klubbens a-trupp är numera den kvicke högeryttern Hosam Aiesh (1995). Tidigare har Aiesh provtränat med Olympique Lyon och Werder Bremen, och så sent som i januari testades han av Twente. Under Häckens försäsong fick han flera chanser och en allsvensk debut är inte långt borta. På bilden gosar han med en numera flyktad Häcken-produkt, Tom Söderberg.

Ännu mer Häcken. En del av klubbens a-trupp är numera den kvicke högeryttern Hosam Aiesh (1995). Tidigare har Aiesh provtränat med Olympique Lyon och Werder Bremen, och så sent som i januari testades han av Twente. Under Häckens försäsong fick han flera chanser och en allsvensk debut är inte långt borta. På bilden gosar han med en numera flyktad Häcken-produkt, Tom Söderberg.

 

Två spelare födda 1994 som sätter tidiga avtryck i allsvenskan 2013 möttes förra helgen. Här ser BP-mittbacken Jacob Une Larsson till att på mållinjen hindra kompisen David Moberg Karlsson, IFK Göteborg, från sitt första allsvenska mål. Det kom istället en knapp halvtimme senare.

Två spelare födda 1994 som sätter tidiga avtryck i allsvenskan 2013 möttes förra helgen. Här ser BP-mittbacken Jacob Une Larsson till att på mållinjen hindra kompisen David Moberg Karlsson, IFK Göteborg, från sitt första allsvenska mål. Det kom istället en knapp halvtimme senare.

 

Fler trupper innehåller formellt spelare födda 1995, men i vissa fall var det tillgängliga bildmaterialet inte tillräckligt. De spelarna är IFK Norrköpings målvakt Edvard Setterberg, Syrianska-talangen Kevin Bisse, Åtvidabergs försvarare Pontus Nordenberg samt Öster-mittbacken Johan Andersson.

Ett par av de allsvenska klubbarna har dessutom spelare födda 1995 som tillhör a-truppen men som för tillfället är utlånade till lägre divisionslag, såsom Malmö FF:s Petter Thelin.

Alla bilder: Bildbyrån.
Statistik: Elitefootball.com.

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
söndag 17 november
13:30 Manchester City - West Ham Damer Women’s Super League
15:00 Luxemburg - Portugal EM-kval
15:00 Serbien - Ukraina EM-kval
15:00 Chelsea Damer - Manchester United Women’s Super League
15:00 Litauen - Nya Zeeland Landskamp
16:00 Liverpool - Everton Damer Women’s Super League
16:00 Tottenham Damer - Arsenal Damer Women’s Super League
18:00 Bulgarien - Tjeckien EM-kval
18:00 Kosovo - England EM-kval
20:45 Andorra - Turkiet EM-kval
20:45 Moldavien - Island EM-kval
måndag 18 november
02:00 Honduras - Trinidad & Tobago CONCACAF Nations League - League A
20:45 Irland - Danmark EM-kval
20:45 Sverige - Färöarna EM-kval
20:45 Spanien - Rumänien EM-kval
20:45 Gibraltar - Schweiz EM-kval
20:45 Grekland - Finland EM-kval
20:45 Liechtenstein - Bosnien-Herzegovina EM-kval
20:45 Italien - Armenien EM-kval
20:45 Malta - Norge EM-kval
tisdag 19 november
20:45 Polen - Slovenien EM-kval
20:45 Tyskland - Nordirland EM-kval
20:45 Skottland - Kazakstan EM-kval
20:45 Nordmakedonien - Israel EM-kval
20:45 Wales - Ungern EM-kval
20:45 Lettland - Österrike EM-kval
20:45 San Marino - Ryssland EM-kval
20:45 Slovakien - Azerbajdzjan EM-kval
20:45 Nederländerna - Estland EM-kval
20:45 Belgien - Cypern EM-kval
torsdag 21 november
20:30 Antwerpen - Gent Belgien Jupiler League
fredag 22 november
19:00 FC Nordsjälland - Randers FC Superligaen
19:15 Frankfurt - Hoffenheim Bundesliga Damer
20:00 Chateauroux - Lorient Frankrike Ligue 2
20:30 Club Brügge - KV Oostende Belgien Jupiler League
20:30 Borussia Dortmund - Paderborn Bundesliga
20:45 Paris SG - Lille Ligue 1
20:45 Fulham - Queens PR Championship
21:00 Levante - Mallorca La Liga
lördag 23 november
13:00 Leganes - Barcelona La Liga
13:00 Hamburg - Dynamo Dresden Tyskland 2. Bundesliga
13:30 Charlton - Cardiff Championship
13:30 West Ham - Tottenham Premier League
15:00 Atalanta - Juventus Serie A
15:30 Bayer Leverkusen - SC Freiburg Bundesliga
15:30 Werder Bremen - Schalke Bundesliga
15:30 Fortuna Düsseldorf - Bayern München Bundesliga
15:30 Eintracht Frankfurt - Wolfsburg Bundesliga
15:30 Union Berlin - Borussia M'gladbach Bundesliga
16:00 Everton - Norwich Premier League
16:00 Arsenal - Southampton Premier League
16:00 Crystal Palace - Liverpool Premier League
16:00 Brighton - Leicester Premier League
16:00 Real Betis - Valencia La Liga
16:00 Bournemouth - Wolverhampton Premier League
16:00 Watford - Burnley Premier League
17:30 Lyon - Nice Ligue 1
18:00 Milan - Napoli Serie A
18:30 Manchester City - Chelsea Premier League
18:30 Granada - Atletico Madrid La Liga
18:30 RB Leipzig - FC Köln Bundesliga
19:45 Ajax - Heracles Eredivisie
20:00 Metz - Reims Ligue 1
20:00 Brest - Nantes Ligue 1
20:00 Angers - Nimes Ligue 1
20:00 Dijon - Rennes Ligue 1
20:00 Amiens - Strasbourg Ligue 1
20:45 Torino - Inter Serie A
21:00 Real Madrid - Real Sociedad La Liga
söndag 24 november
12:00 SönderjyskE - Lyngby Superligaen
12:00 Espanyol - Getafe La Liga
12:15 Groningen - Feyenoord Eredivisie
12:30 Bologna - Parma Serie A
13:00 Manchester United - Brighton Damer Women’s Super League
13:00 Middlesbrough - Hull Championship
13:30 Everton Damer - Tottenham Damer Women’s Super League
13:30 Bristol City Women - Manchester City Women’s Super League
14:00 Ålborg - AC Horsens Superligaen
14:00 Osasuna - Athletic Bilbao La Liga
15:00 Sassuolo - Lazio Serie A
15:00 Verona - Fiorentina Serie A
15:00 Arsenal Damer - Liverpool Women’s Super League
15:00 Roma - Brescia Serie A
15:00 Bordeaux - Monaco Ligue 1
15:30 Augsburg - Hertha Berlin Bundesliga
15:45 Birmingham Damer - Chelsea Damer Women’s Super League
16:00 West Ham Damer - Reading D Women’s Super League
16:00 Eibar - Alaves La Liga
17:00 St Etienne - Montpellier Ligue 1
17:30 Sheffield United - Manchester U Premier League
18:00 AGF Århus - Bröndby Superligaen
18:00 Sampdoria - Udinese Serie A
18:00 Hoffenheim - Mainz Bundesliga
18:30 Villarreal - Celta Vigo La Liga
20:45 Lecce - Cagliari Serie A
21:00 Valladolid - Sevilla La Liga
21:00 Toulouse - Marseille Ligue 1
måndag 25 november
19:00 Odense - FC Midtjylland Superligaen
20:45 SPAL - Genoa Serie A
21:00 Aston Villa - Newcastle Premier League
Allsvenskan 2019 / 2019
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 30 20 6 4 34 66
2 Malmö FF 30 19 8 3 40 65
3 Hammarby IF 30 20 5 5 37 65
4 AIK 30 19 5 6 23 62
5 IFK Norrköping 30 16 9 5 28 57
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 BK Häcken 30 14 7 9 15 49
7 IFK Göteborg 30 13 9 8 15 48
8 IF Elfsborg 30 11 10 9 -1 43
9 Örebro SK 30 9 6 15 -16 33
10 Helsingborgs IF 30 8 6 16 -20 30
11 IK Sirius FK 30 8 5 17 -17 29
12 Östersunds FK 30 5 10 15 -25 25
13 Falkenbergs FF 30 6 7 17 -37 25
14 Kalmar FF 30 4 11 15 -25 23
15 GIF Sundsvall 30 4 8 18 -19 20
16 AFC Eskilstuna 30 4 8 18 -32 20

Laddar...
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till XXXOm du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via XXXPå Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via XXX

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten