Det blir kort idag. Det lär komma mer under veckan.. Och ja, det här tog lite musten ur mig på slutet..

Det var inte den bäst spelade matchen i år. Eller den bäst brottade. Men att vinna mot AIK är alltid vackert. Och ja, vi var det bättre laget. Laget som var värda att vinna. Om någon annan än Alm och Goitom nu tvivlade.
Ja, 1-0-målet var offside. Det var väl vår tur att få den där marginalen med oss nu. Lerjéus kanske var skyldiga oss den efter Öster borta.
Jag tror vi hade vunnit även utan det målet, men det får vi aldrig veta nu.

*****

Fortfarande förvånad över att AIK kunde gå till paus utan några gula prickar i protokollet. Kändes… fel…

*****

2-0-målet var ju en skönhet i all sin enkelhet. Inkasten hade inte funkat alls i modellen ”kasta långt mot Haglunds huvud”, men mot Robins fötter var det en annan historia.. Skönt också för C More att de fick ännu en chans att zooma in unge här Söders son på läktaren…

*****

”Den där jävla pisshörnan”. En klockren analys av Stahre gällande reduceringen, och ännu ett bevis på att vi faktiskt behöver återge exakta citat med svordomar inom all form av journalistik. Känslorna i det uttalandet hade inte gått att fånga på något annat sätt.
Det var en pisshörna, en bjudhörna, och ett bjudmål. Att öppna en redan stängd match där var bara.. så jävla onödigt!

*****

Hade vi behövt se Nisse J skjuta i ribban med bara 2-1 på tavlan finns risken att hjärtat hade stannat. Så Haglunds säkerhet från elva meter var nog ändå dagens höjdare. Skönt också att det blir en straff så tydlig att inte ens en svensk domare kan missa den.

*****

Med risk för att slå in en öppen dörr, decibelmätaren i tv-sändningen. Varför? Dummaste på länge.

*****

Niopoängsveckan har börjat. Än håller vi budget!

Vi är Blåvitt, det är inte ni!
/F