Det var allt det handlade om idag, att se till att det inte tog slut helt. Tre poäng eller flytta pytten längst in i frysen igen. Och det började inte bra.
Visst såg det misstänkt ut när El Kabir kom helt fri. Men reprisen visade att han var onside (jag vet inte om det gör det hela bättre, någonstans hoppas man ju att om man får de felaktiga mot sig i ena matchen så ska man få något felaktigt med sig också, men så inte idag).
Och historien verkade upprepa sig både vad gällde tveksamma offsidelägen och tveksamma handssituationer. En trippelchans för Blåvitt i den 35:e minuten och bollen på en Häckenhand. Ingen straff, och återigen är jag beredd att säga att domaren gjorde rätt. Där tar bollen på handen, men det är högst ofrivilligt och försvararen drar inte så stor nytta av handen som Sadiku gjorde senast. Men återigen, det är surt när båda de korrekta och de felaktiga bedömningarna går emot en…

*****

Sen jävlar, smällde det på riktigt.
Söders framspelning till Tobbe e vacker. Hans styrning till 2-1 lika så. Mål i sex raka matcher nu, jag vill inte jinxa något men just nu har vi en riktigt farlig anfallare där framme… Alltid något att finna lite tröst i såhär när serietoppen ser så avlägsen ut.

*****

Skönt att se Kjetil tillbaka i mittbackslåset… så länge det nu varade…

*****

Bojanic fick fem minuter. Misstänkte nästan att så skulle bli fallet, även om vi idag inte behövde någon injektion av ungdomlig ambition eller någon plan B.
Sen kan vi väl inte säga att han hann göra något större intryck på det lilla han fick. To be continued…

… och ja, så även för mig, vi fick tre pinnar och överlevde dagen, det får vara bra nog för idag.…
Må väl!
/Fredrik