England ska ”tyvärr” spela semifinal på onsdagen – och mot ett slitet Kroatien säger vi bra chans för engelsmännen att äntligen nå en smällfet framgång! Vår spelpartner ger oss häftiga 10 gånger pengarna på att det engelska partyt växlar upp ytterligare.

Till erbjudandet nu!

Ja, England var ju helt enkelt något för bra för Sverige i kvartsfinalen. Sverige förmådde inte att hota och när Maguire ganska enkelt fick nicka in 1-0 fick England ett lugn som aldrig riktigt kom i gungning. 2-0-segern var logisk och visst blev det en behaglig kvartsfinal för England. Förbundskapten Southgate har verkligen fått ihop den engelska truppen till ett LAG, vilket många av hans företrädare på jobbet har misslyckats med, och redan inför VM var det bättre vibbar än vanligt kring England.

Nu står Kroatien för motståndet, ett Kroatien som har hyllats och som kanske imponerade mest av samtliga lag i gruppspelet. I slutspelet har dock kroaterna verkligen levt farligt: mot både Danmark och Ryssland krävdes ju straffar. Två rejäla urladdningar, inte minst kvarten mot Ryssland där flera kroater slet ont. Det var mest bara Modric som sprang i 120 minuter – men nu, mot Henderson och Dele Alli, blir det tuffare för superstjärnan att styra och ställa. Respekten för Kroatien är utan tvekan skyhög men som slutspelet har utvecklats har vi svårt att se kroaterna vara som bäst här.

Man kan snacka om klassisk engelsk ”hybris” om man vill men på planen visar man inga sådana tendenser och mot ett slitet Kroatien har England nu en gyllene chans att fixa en finalplats, den första sedan 1966. Vi räknar med att den engelska festen når nästa nivå – och när Leo Vegas betalar 10 gånger pengarna på England är det förstås bara att haka på partyt!