Vi var ett mål ifrån fullträff i måndags. Igår tisdag kom revanschen med alla åtta rätt och några hundralappar i utdelning. Redaktionen är i stark form med 15 av 16 rätt på två dagar. Läge att söka tusenlappar i vinst ikväll. Kvällens kupong har matcher från Champions League-kvalet, Brasilien och MLS.

Vår Brasilien-expert briljerar med detaljerad sakkunskap kring truppläge, tränarbyten och transfernyheter. Vi kan berätta om ett lag som saknar poängkungen – givet att gå emot. Ett annat lag har stort manfall med flera avstängda, sålda spelare och ny skada. Motståndarstrecken är fantastiskt lockande – klockrent spikläge till förmånlig procentsats!

Maximera din vinstchans genom ett klick. Se viktig information och avgörande streckdrag från vår mycket pålästa redaktion genom att…
Rygga Topptipset här

Sporttjänstens erfarna experter har levererat tips sedan mitten av 90-talet. De spelade in över 300.000 kr på Stryktipset nyligen och det finns ett antal fina storvinster att skryta med på Topptipset också. Surfa in på sporttjansten.se och ta del av kvällens spelrekommendation på Topptipset för bara 49 kr!

Ni kan också följa Sporttjänsten på Facebook numera och adressen dit är www.facebook.com/sporttjansten och vi finns även på twitter www.twitter.com/sporttjansten