Letar du efter ett sätt som du kan tjäna lite extra pengar på? Eller kanske har du fått upp ögonen för en ny bil men som du helt enkelt inte har råd med… OddstoIncome.se  lär dig ett smart sätt att omvandla spelbolagens bonusar till riktiga pengar med hjälp av enkel matematik och mjukvara.

OddstoIncome.se har allt du behöver för att tjäna pengar på spelbolagens bonusar, inklusive detaljerade steg-för-steg guider.

Spelbolagen ger ut välkomstbonusar för att uppmuntra nya spelare att registrera sig och spela hos dem. Men du behöver oftast sätta in dina egna pengar först, utan någon garanti att du får dem tillbaka. Du riskerar till och med att förlora dina pengar.

Men OddstoIncome.se kan visa dig hur du kan tjäna pengar och låsa upp spelbolagens bonusar utan att riskera några av dina egna pengar. Genom att använda dig av odds-matchnings mjukvara, en särskild räknare, och en metod som kallas matched betting, kommer du kunna omvandla dina välkomstbonusar till riktiga pengar som du faktiskt får behålla.

Matched betting tar bort risken som vanligen associeras med spelande och det innebär att du kan vinna, även om laget du spelar på inte gör det. Besök OddstoIncome.se för mer information, träningsguider och för de senaste bonusarna.

Åldersgräns 18 år för spel online. Spelar du för mycket – ring Stödlinjen på 020-81 91 00.