Varje dag sedan 1994 har Svenska Spel haft en given motståndare: SPORTTJÄNSTEN. Med flaggskeppet SPORTSPELET i spetsen synas dagligen Lången-utbudet i sömmarna av sylvassa spelexperter – och så kommer det att fortsätta.

Utspridda över hela landet sitter det Sportjänsten-medarbetare redo att hugga tag i den senaste Lången-listan. Kompetensen är bred och det finns ingen sport som vi inte behärskar till fullo. Det kryllar av rutinerade ”rävar” som har stenkoll och inside information på just ”sitt” lag men även unga och pigga förmågor som lägger ned sin själ och hjärta i att skaffa den senaste informationen om det lag eller den liga som personen följer. Intressesfären är enorm och täcker allt från storfotboll på Nou Camp och Old Trafford till Olympia i Anundsjö i den lokala division 2-fotbollen och ishockey en fredagkväll i Björknäshallen i Boden till Charlotte Kallas möjligheter att knäppa norskorna på näsan på 10 km i ett mästerskapslopp… Friidrott, tennis, handboll, innebandy, alpint, längdskidor, speedway, skidskytte, golf… Teamet behärskar rubbet!

Vår absoluta ”USP” är ändå den svenska fotbollen. Allsvenskan och Superettan bevakar vi förstås slaviskt – och i Division 1 och inte minst Division 2 har vi ett rungande försprång. Våra samtal till klubbarna ger varje helg ruskigt viktig information som leder till vinnande spel!

Att slå Svenska Spel är inte lätt – men vi gör jobbet åt dig och sätter dig i förarsätet. SPORTTJÄNSTEN ökar dina chanser varje dag: in på sporttjansten.se och plocka enkelt hem dagens bästa vinnare!