Varje dag sedan 1994 har Svenska Spel haft en given motståndare: SPORTTJÄNSTEN. Med flaggskeppet SPORTSPELET i spetsen synas dagligen Lången-utbudet i sömmarna av sylvassa spelexperter – och så kommer det att fortsätta.

Utspridda över hela landet sitter vi på bred och fet kompetens. Vi har såväl rutinerade ”rävar” som unga, pigga förmågor i teamet och det vimlar av erfarenhet, kunskap och inte minst väldigt nyttiga kontakter. Storfotboll, hockey ända från Madision Square Garden i New York till Niphallen i Sollefteå, friidrott, tennis, skidor, speedway, golf… Teamet behärskar rubbet!

Vår absoluta ”USP” är ändå den svenska fotbollen. Allsvenskan och Superettan bevakar vi förstås slaviskt – och i Division 1 och inte minst Division 2 har vi ett rungande försprång. Våra samtal till klubbarna ger varje helg ruskigt viktig information som leder till vinnande spel!

Att slå Svenska Spel är inte lätt – men vi gör jobbet åt dig och sätter dig i förarsätet. SPORTTJÄNSTEN ökar dina chanser varje dag: in på sporttjansten.se och plocka enkelt hem dagens bästa vinnare!