Bajentåget dundrar vidare och det verkar ostoppbart. Malmö FF går däremot igenom sin tyngsta period på mycket längre och känns redan smått avhängt ifrån guldstriden. Tror du på fortsatt kräftgång för regerande mästarna så bör du kika på dagens galna klipp: vår spelpartner för kvällen erbjuder nämligen hela tio gånger pengarna på att serieledande Hammarby tar hem mötet!

Senast hade Hammarby inledningsvis problem med ett formstarkt Örebro men en omdiskuterad ÖSK-utvisning satte sin prägel på mötet. Hammarby vände 0-1-underläget till seger och även om det var tacksamt med utvisningen så visade laget återigen upp härlig energi. Hemma på Tele 2 har ”Bajen” full pott efter fyra försök och hela 13 gjorda mål på dessa matcher imponerar stort.

Ifjol tog Malmö FF otroliga 26(!) poäng mer än hemmalaget men nu är man redan 11 poäng efter – trots en match mer spelad… Med tanke på lagets stora favoritskap inför säsongen måste man kalla våren för ett fiasko så här långt. Nu har också tränaren Magnus Pehrsson fått sparken och sportchefen Daniel Andersson tar över. Det kan leda till en nytändning men som laget har uppträtt på slutet – även på ett individuellt plan – så bör vändningen vara en bit bort.

Det är bara nykomlingen BP som har släppt in fler mål än Malmö på resande fot. Det kan bli ännu en kämpig match för gästerna och Hammarbyvinst ligger nära tillhands ikväll. Om du håller med så finns ett grymt odds på ettan hos Betfair. Man bjuder på hela 10.00 i odds på att Hammarby vinner!

Erbjudandet gäller enbart nya kunder – till Betfair.com nu!

Tror du snarare på Malmö FF-vinst för kvällen – då får du 13.00 i odds på gästerna!