Allsvenskan har börjat på allra bästa sätt för Hammarby som har vunnit båda sina matcher – nu siktar man på tredje raka. Derbymotståndaren BP skrällde mot Häcken senast men nykomlingen får finna sig i att slå ur underläge på Tele2 ikväll. Unibet erbjuder kampanjoddset sex gånger pengarna på Hammarbyvinst!

Till Unibets kampanjsida här!

Det är som vanligt bra drag kring Hammarby och nu kanske framgångarna även är på gång nere på planen? Klubben bytte tränare inför säsongen och nye Stefan Billborn har fått bästa tänkbara start. Hammarby var det enda laget som tog full pott under de två första allsvenska omgångarna. Först besegrades Sirius hemma på Tele2 Arena och därefter tog ”Bajen” en tung seger nere i Göteborg där normalt svårslagna hemmalaget IFK krigades ner. Den store spelaren så här långt har Jiloan Hamad varit. Den offensiva mittfältaren har svarat för fyra av Hammarbys fem mål och där har motståndarna en spelare att verkligen se upp med framöver.

För Brommapojkarna började återkomsten till Allsvenskan med förlust. Det var inget att skämmas för mot ett piggt IFK Norrköping men visst skiljde det en klass. Därefter skrällde BP hemma mot favorittippade Häcken och det innebar klubbens första allsvenska poäng sedan 2014. Då låg Hammarby i Superettan så det är faktiskt hela sex år sedan lagen möttes i seriesammanhang. Nykomlingen BP hoppas att nya tränaren Pimenta ska utveckla laget som tappade flera viktiga kuggar inför säsongen. Med flera till synes svaga konkurrenter i serien har BP chansen att hänga kvar men nu väntar en stenhård uppgift.

Vid seger rycker Hammarby åt sig två poängs försprång i tabelltoppen. Hamad & Co blir svårstoppade i derbyt och nu erbjuder Unibet hela 6.00 i odds på Hammarbyvinst!

* Skapa konto hos Unibet, lägg ett spel för max 50 kronor – vinner Hammarby får du 230 kronor i freebets.