Vi nosade på stora pengar igår men föll på målsnöret kan man lugnt säga…Tenerife var sista matchen som behövdes, sista plinget kom dock på bortalaget i stället och det blev ridå. Synd då många av våra utgångstips var väldigt starka och det var små marginaler som avgjorde till slut… Häftig kupong idag men tidigare spelstopp då finska matcherna är med (17:29) – värt att notera!

Toppfinfo i flera av matcherna och det gäller att försöka få bort en av de stora favoriterna för att få hög utdelning –
Rygga Topptipset här

Vi ger dig rejäla texter till de åtta matcherna, två ordinarie system och dessutom ett tredje system utan extra kostnad. För normalpriset 49 kr ingår nya tredjeförslaget, ”reducerade skrällsystemet”.

Sporttjänstens erfarna experter har levererat tips sedan mitten av 90-talet. De spelade in över 300.000 kr på Stryktipset nyligen och det finns ett antal fina storvinster att skryta med på Topptipset också. Surfa in på sporttjansten.se och ta del av kvällens spelrekommendation på Topptipset för bara 49 kr!

Ni kan också följa Sporttjänsten på Facebook numera och adressen dit är www.facebook.com/sporttjansten och vi finns även på twitter www.twitter.com/sporttjansten