Fsport

Gillar du att plocka ut ett eget drömlag och tävla mot andra? Självklart. Är du dessutom riktigt duktig på det? Då finns det en hel del pengar att vinna hos nystartade Fsport.net, som bland andra blågula hjältarna Patrik Andersson och Henrik Larsson ligger bakom.

Till skillnad från andra fantasyligor spelar du inte långa säsonger för att få veta om du vunnit, utan det är nya tävlingar varje dag det spelas högkvalitativ fotboll (och golf). Ibland tre matcher från Serie A, ibland enbart en Europa League-match med Östersund, varje dag har du nya roliga spelformer. Plocka bara ut det lag (7 spelare per omgång) du tror mest på och tävla mot andra coacher runtom i världen.

Spela både stort och smått
Grunden i FSport är att du spelar med en liten peng som insats. Vinsten beror sen på hur många spelare som deltar, hur mycket insatsen kostade och om det eventuellt är med en jackpott i potten. Om du bara vill testspela är många omgångar helt gratis och bara för skojs skull, det är även bra träning för när du ska ge dig in i spelet på allvar.

Just nu har FSport en kampanj där du som ny medlem får 15 Euro helt kostnadsfritt när du registrerar dig, så vill du testa spelet finns det inget att tveka på – registrera dig här. Efter du registrerat dig kan du även bjuda in en kompis att spela mot, då delar ni på 30 Euro extra att spela för!