Speltjänst reduceringsverktyg hjälpte några glada killar till mångmiljonvinst på Stryktipset i mellandagarna. Här är en intervju med en av de glada vinnarna.

Hej och stort grattis till vinsten! Första frågan är given och välkänd – hur känns det?
– Hej och massa tack för det! Det är en riktigt fin känsla, blandning mellan att inte fatta vad som hänt och ”ÄNTLIGEN”! Extra skoj med delad glädje då vårt lilla team gjorde detta tillsammans!

Hur många var det som investerat i systemet?
– Vi var 4 stycken

Hur firade du/ni?
– Eftersom att vi finns spridda över landet, vi har våra kopplingar via Twitter, så firade vi väldigt lugnt på varsitt håll. För egen del firade jag hemma med familjen, tog en liten stänkare och svarade på massa grattishälsningar!

Är ni nybörjare, medeltippare eller inbitna Stryktipset-grinders?
– Vi är inbitna spelare, har alla fyra hållit på ett bra tag med tips och sportsbetting. Tror att många på Twitter känner till mina lagkompisar i vart fall: ”DagensBästaSpel”, ”Michel” och ”NHL Plus (som tillkommit som medinvesterare ganska nyligen)”. Min egen profil ”Det Jämnar Ut Sig” är mer anonym! Vår styrka som jag ser det är vår gemensamma syn på ”Spelteori”, ingen av oss är särskilt kunnig när det gäller lagen eller engelsk fotboll, utan vi har andra sätt för att bygga systemen. Vi är nog rätt envisa också, fortsätter att tugga på fast att vi tycker att vi jobbat i uppförsbacke länge!

Hur länge har du/ni använt er av Speltjänsts reduceringsverktyg och hur fick du/ni upp ögonen för det?
– Oj, svår fråga! Det är länge, gissar på några år men minns ej helt. Har även svårt för att minnas hur jag/vi kom i kontakt med det. Eventuellt var det via sporttjänsten.se som jag för egen del såg verktyget först, annars via den outtröttliga källan Twitter!

Hur löd ”taktiken” på det vinnande systemet? Hur, vad och hur mycket hade ni reducerat?
– Då det var en speciell omgång med dubbla jackpottar (25 mille totalt) så bestämde vi tidigt att vi skulle köra ett lite större system än vi vanligen gör. Vi har en avslappnad stämning i gruppen där den som är sugen att bygga systemet ofta får göra det och de övriga roar sig med att retas i efterhand ”höhö, denna veckan hade jag satt 13 om jag fått spaka” osv. Oftast är det ”Michel” eller ”DBS” som styr skutan. Denna gång var det ”Michel” som tog ut ramen och var den som lämnade in systemet. Men för ovanlighetens skull hade vi rejält tugg i gruppen om utformningen av systemet. Vi började med att bolla lite spikalternativ och hade väl egentligen fyra tänkbara. Till slut landade vi i att spika två av dem och sedan med hjälp av verktyget Speltjänst har reducera ganska tufft mot våra andra favoriter men ändå ha med kryssen där. Det visade sig vara ett vinnande koncept då en av de tänkta spikarna just spelade oavgjort! Totalt reducerade vi ner systemet med 57 %. Vi hade två separata villkor där ”minst 2 av 3 matcher” skulle uppfylla kraven vi satt i båda villkoren.

Använder du Speltjänst även till andra poolspel, såsom Topptipset och Powerplay?
– Ja, Stryktipset och Europatipset lämnas alltid in via Speltjänst och det händer att Topptipset eller Powerplay också utformas med hjälp av verktyget!

Vad är det bästa med Speltjänst? På en skala 1 till 10, där 10 är bäst, hur mycket skulle du rekommendera andra att använda verktyget?
– Det bästa? Hmm, det finns många fina fördelar. Användarvänligt och enkelt verktyg, gratis, smidigt att använda när vi är ett team – lätt att dela systemen med varandra. Ja, helt enkelt ett komplett och helt fantastiskt verktyg! Solklar 10/10 poäng!

Stort tack för pratstunden och ännu en gång, grattis till storvinsten!
– Tack, det var så lite!

Här kan du själv testa och använda speltjänst eget reduceringsverktyg som fungerar lika bra till de stora streckspelen inom sport som inom trav.