Det är storfrämmande som inleder onsdagens Topptipset när TV-sända Real Madrid – Atletico Madrid möts. I övrigt märks flera cupmatcher och ett par udda ligamatcher där svenska folket hamnat helsnett i streckningen. Vi funderade ett tag på om det var dags att göra synundersökning. En av kvällens spikar kan vara den mest solklara spiken på över en månad – snacka om fyndprocent!

Skaffa dig en bra möjlighet att pricka 8 rätt
Rygga Topptipset här

Vi ger dig rejäla texter till de åtta matcherna, två ordinarie system och dessutom ett tredje system utan extra kostnad. För normalpriset 49 kr ingår nya tredjeförslaget, ”reducerade skrällsystemet”.

Sporttjänstens erfarna experter har levererat tips sedan mitten av 90-talet. De spelade in över 300.000 kr på Stryktipset nyligen och det finns ett antal fina storvinster att skryta med på Topptipset också. Surfa in på sporttjansten.se och ta del av kvällens spelrekommendation på Topptipset för bara 49 kr!

Ni kan också följa Sporttjänsten på Facebook numera och adressen dit är www.facebook.com/sporttjansten och vi finns även på twitter www.twitter.com/sporttjansten