Speltjänst har kollat läget med Oskar Block, som i lördags fick 13 rätt på Stryktipset och nära 1 miljon kronor i vinst, inkl. utdelningen på 12, 11 och 10 rätt. Glädjande nog är Oskar trogen användare av Speltjänsts reduceringsverktyg och därför ville vi förstås gratulera lite extra och även ställa ett par frågor om vinnarsystemet.

Hej Oskar och stort grattis till vinsten! Första frågan är given – hur känns det?

Tjena! Stort tack! Det är en oerhört skön känsla. Det känns som man snubblat på mållinjen ett dussin gånger, så det var riktigt fint att få till en storklonk.

Var du ensam, eller var ni flera som delade? 

Vi var fem stycken där en hade en lite mindre andel än övriga.

Hur stort var systemet?

9 984 rader, där vi reducerade ned från ursprungliga 15 552 rader. Som vanligt använde vi oss av Speltjänsts reduceringsverktyg.

Vad var din ”taktik” på det vinnande systemet? 

Det fanns rätt gott om fina värde-tecken på kupongen, men i huvudsak var dessa på skrällar eller på lite högre oddssatta favoriter. Att plocka ut spikarna gav således lite huvudbry. Relativt tidigt bestämde vi/jag oss iallafall för att spika ett understreckat Landskrona, som presterat klart mycket bättre än de senaste resultaten visar. Sedan siktade vi in oss på Tvååker då Eskilsminne kom till matchstart med en rejält skadefylld trupp samtidigt som Tvååker imponerat i flera matcher. Vi valde dock 2:an som utgång (X2 i grundraden) framför att spika och körde istället ogarderat i sista matchen, Sundsvall-AFC.

Ja precis, jag noterade att du lämnat krysset ogarderat i den sena nattmatchen, Sundsvall-AFC. Hur gick tankarna där?

Av en rad olika anledningar (försvagat “Giffarna” m.m.) kändes Sundsvall-AFC väldig målsnål på förhand och då ettan var väldigt överstreckad, så beslöt vi oss för att spika krysset och köra en s.k. “hedgehog”. Det innebär att man väljer att spika något av utfallen i en eventuellt ensamt kvarstående sista match, för att sedan kunna gardera upp de andra utfallen med oddsspel.

Blev det så, säkrade du upp något med oddsspel på 1:an och/eller 2:an?

Jag säkrade upp lite på 1:an och lite mindre på 2:an, men satt fortsatt med överlägset störst vinning på krysset.

Hur följde du systemet?

Det var ju enbart svenska matcher på kupongen, så det blev en rad diverse liverapporteringssidor. Det plingade till riktigt trevligt inledningsvis med mål av både Tvååker och Landskrona, vilket satte prägel på dagen. Som alltid blev det ju dock en skräckblandad förtjusning när man – åtminstone i en vass omgång – närmade sig slutet av matcherna och när Oskarshamn lyckades ta ledningen i den 84:e minuten var det dystert. Där hade vi nämligen 1X och enligt vissas utsago ska OAIK-målvakten stått för en del svettiga räddningar. I 95:e minuten tryckte dock Torns in 2-2-målet och då var vi tillbaka på banan igen. Det var då två matcher kvar och knappa 4 miljoner i värde på 13 rätt vid dubbla kryss i det avslutande två…

Hur firade du?

Haha om jag ska vara helt ärlig var det mer än lättnad än glädje när 0-0 i avslutande matchen höll hela vägen ut. Blev ett rätt lugnt firande på hemmaplan, där jag njöt av kvällen/natten med ett par polare. Sedan bara upp på hästen och fortsätta grinda dagen efter, haha.

Är du nybörjare, medeltippare eller inbiten spelare? 

Inbiten spelare. Kanske inte den som varit med längst i gamet kring just poolspel, men följer ohälsosamt mycket fotboll och har rätt bra pejl på värderingar och spelteori.

Hur länge har du använt dig av Speltjänsts reduceringsverktyg och hur fick du upp ögonen för det?

Blir väl ungefär ett år sedan nu efter sommaren och det är förmodligen via Twitter jag fick syn på det.

Använder du Speltjänst även till andra poolspel, såsom Topptipset och Powerplay?

Powerplay spelar jag sällan men när det kommer till Topptipset, Europatipset och Stryktipset är det givet att använda Speltjänst!

Vad är det bästa med Speltjänst och att spela reducerat?

Att man kan täcka mycket och sedan – genom diverse krav – minska kostnaden på systemet. Du kan styra allt själv och skräddarsy ditt system. På det här sättet kan du se till att skapa system som kan ge riktigt hög avkastning och undvika de fyrsiffriga utdelningarna på 13 rätt.

Det bästa med Speltjänst är flera saker, där det först och främst är fruktansvärt enkelt att komma igång. Allting är väldigt lätt att överskåda och det hela blir väldigt tydligt. Dessutom försöker de ständigt att utveckla sitt verktyg, där de för inte alltför länge sedan bl.a. införde möjlighet att kunna utdelningsreducera.

Till sist, vad är ditt bästa tips för att kunna lyckas bra på Stryktipset och andra poolspel?

Använd Speltjänst, det är inte svårare än så! Nä, skämt å sido, men att reducera smart ger verkligen en fördel. Sedan gäller det förstås att vara påläst på lag- och spelarinfo, oddsrörelser, streckfördelningen etc.

Stort tack för pratstunden och ännu en gång, grattis till storvinsten!

Tack själva!
Här kan du testa Speltjänst själv för både trav och poolspel på sport! 


Åldersgräns 18 år för spel online. Spelar du för mycket – ring Stödlinjen på 020-81 91 00.