I dag inleder FotbollDirekt en ny satsning på internationell fotboll. Detta som ett led i att möta en allt större läsarkrets.

Gensvaret har varit stort, vi har haft rekordartad läsning och vi uppskattar ert engagemang. Vi har fått en del reaktioner av negativ art, och det har vi inga problem med – tvärtom, vi ser gärna att ni hör av er med kritik, positiv som negativ.

Det många upplever, är att vi nu säljer oss och att vår tydligt allsvenska prägel går förlorad. Vi kan lova att så inte är fallet – vi kommer inte vika en tum från vårt fokus på och vår bevakning av svensk fotboll.
Produktionen av svenska nyheter kommer inte går ner för att vi breddar upp med internationellt.

Däremot kommer det en tid framöver se ut som idag: en artikel om Neymar bredvid en om MFF:s jakt på anfallare i vår slajd högst upp på sidan. Just det har många reagerat på, att det blir ett sammelsurium av internationellt/svenskt, om vartannat.

Men bara för en period – vi har en helt ny förstasida på gång där den internationella delen får en tydlig separat sektion, medan den svenska kommer vara huvudfokus på sidan. Den som inte bryr sig om den internationella delen kommer lätt kunna styra undan för den och vice versa med den svenska delen. Det här är på gång inom den närmaste framtiden.

Än en gång, tack för alla reaktioner, vi gillar ert engagemang!