Helgens omgång på Oddspal bjöd på flera skrällar och svårtippade matcher. I tabellen hände flera stora förändringar som kan vara avgörande inför den sista omgången.

I omgången  som gick  var  det flera storpoängare som trillade in.  Man United hade problem mot West Ham och kryssade. Chelsea förlorade hemma mot Bournemouth med 0-1 (8 poäng för den!) och Newcastle segrade över Liverpool. Totalt 4 stycken matcher slutade lika, resultat som ofta ställer till det för en.

I tabellen lyckades förra veckans ledare inget vidare utan halkade ned 2 placeringar. I toppen hittar vi nu istället Sven-Arne på 11.5 poäng, tätt följd av Håkan på 10.1. Därefter Marcus på 8.2 poäng med en hel drös jagande bakom runt 6.5 – 8 poäng.

omgang2

I helgen är den sista omgången och  ännu finns alla möjligheter om man bara träffar rätt. En genomgång av helgens matcher och tips kommer senare under veckan.

Redan ikväll och imorgon är det dock Champions League, så ladda hem appen och utmana ett gäng kompisar nu!