På lördags fortsätter festen i Oddspal-tävlingen med omgång nummer 2 med Premier League. Med flera matcher med klara favoriter är det upplagt för att hitta skrällarna!

Gör som andra FotbollDirekt läsare – Ladda hem appen här!

Leicester lyckades spela lika mot Manchester United och har radat upp segrar innan det. Trots det är man inte ens favorit i bortamatchen mot Swansea! Swansea ligger för närvarande på en 15 plats och har haft det motigt i några omgångar och förlorade senast mot Liverpool med 1-0. Ska det då vända mot höstens formstarkaste lag som är inne i ett otroligt vinnarflow? Kanske, men det känns ändå värt att testa när 2.7 poäng står på spel.

United lyckades ju som sagt med 1-1 mot Leicester och det defensiva arbetet har ju varit ett signum för laget så här långt. Offensivt har ju varit mer blandat och om det inte lossnar snart så kommer man få svårt att haka på de andra topplagen. Matchen med West Ham nu i helgen blir kanske det första steget i rätt riktning? West Ham började ju säsongen strålande, men formen har varit riktigt kass sedan man fått några skador på nyckelspelare. Kanske kan man få med ett poäng och samtidigt ge mig 4.4 poäng? Jag chansar nu när jag behöver jobba ikapp ledningen, men det är ett långskott.

Som sista val tvekar jag mellan det säkra alternativet Liverpool eller om man ska gå hårt in och satsa på att Crystal Palace kan köra vidare på 5-1 krossen från helgen… Det får helt enkelt blir Crystal P i bortamötet mot Everton till 3.6 poäng. I en stor utmaning som den här är det go big or go home som gäller helt enkelt 🙂

Foto-2015-12-03-17-02-05

Totalt finns det chans att plocka hem 10.7 poäng vilket skulle ge en hyfsad position inför sista omgången. Lycka till och glöm inte att lägga era tipp senast på lördag kl 13:45!