Det blev ett långt segerfirande efter Sverigematchen och man lever fortfarande i lite av en glädjebubbla såhär på fredagen. Men med EM kvalet avklarat så kommer ligafotbollen tillbaka och rivstartar med 3 riktigt tunga matcher under lördagskvällen!

Det finns flera andra goa matcher och ligor att utmana dina kompisar på så ladda hem oddspal nu!

Först har vi spanska ligan och El Clasico mellan Real Madrid och Barcelona som spelas imorgon lördag 18:15. Barca leder just nu ligan med 27 poäng, 3 poäng före Real så viktigt möte som vanligt.

Båda lagen har ju haft sina skadeproblem under senare tiden, men det kommer nog bli en högklassig match även utan Messi, Rakitic, Benzema och Marcelo. Mitt tips? Real löser det.

En kvart efter att El Clasico sparkar igång så börjar Manchester Citys möte med Liverpool. Premier League har ju varit riktigt jämt och ovisst i år, men nu har ju City tagit visst tag om ledningen tillsammans med Arsenal, Leicester och United.

Liverpool har ju fortfarande viss känning, 9 poäng bakom toppen, men man måste nog ändå börja ta vinster istället för oavgjorda poäng om det ska bli någon bättre vår. En skalp mot City hade nog gjort sitt för laget och Klopp! Med hjärtat blir det med andra ord Liverpool som jag tippar vinner.

För att runda av lördagskvällen så kommer sedan Juventus mot Milan kl 20:45. För min del har italienska ligan lite hamnat i skymundan under senare år och både Juventus och Milan har gjort en Chelsea i år och ligger just nu på 7 respektive 8 plats i tabellen. Med andra ord superviktig match för båda lagen om man inte vill att exempelvis Sassuolo ska ligga framför även i fortsättningen.

Pogba är lite av en favorit, och med Mandzukic borta hoppas jag han får ännu mer av en offensiv roll. Alltid svårtippat, så kör på ett kryss!

ladda-ned
Oavsett vilken match du väljer att spela på så kan du utmana dina kompisar på vem som kan mest! Klicka här för att ladda hem appen.