Det finns alltid experter som har åsikter om allt inom fotboll, kalenderbitarna som minns alla resultat och har koll på varenda spelare i alla lag. Men vem kan egentligen mest? Vilka är de riktiga experterna?

Vi kör därför en 5 veckor lång turnering där några av de vassaste skribenterna på FotbollDirekt utmanas av sina kollegor på att tippa Premier League i Oddspal. Varje vecka väljer man 3 vinnare bland omgångens matcher som man sedan får poäng för baserat på odds.

Första veckan bjöd på en försiktig öppning där alla spelare gick för att säkra upp med storlagen. Peter var den som lyckades bäst med att pricka både Arsenal och krysset mellan Crystal Palace och Manchester United.  Chelsea vara annars en favorit bland de flesta men Mourinhos kräftgång innebär att alla utom Mats kammade noll på den.

Premier-League-Standings

Bland skribenterna var det annars Anton Zetterman som med sin delade andra plats visat en viss fingertoppskänsla. Precis som Johan Ejermark hade han valt Arsenal och Everton som totalt gav 3.2 poäng, medan förhoppningen att Crystal Palace skulle slå Manchester United inte gick hem.

Bland helgens matcher hittar vi höjdpunkter i Londonderbyt mellan Arsenal och Tottenham, Manchester City i potentiell överkörning mot Aston Villa och formtoppade lagen West Ham som ställs mot Everton. Chelsea är fortsatt pressat och ger i helgens möte mot Stoke 2 poäng för vinst! 4 omgångar kvar av utmaningen så fortsatt helt öppet.

Vilka väljer du? Skapa en egen utmaning för att se om du kan slå experterna på FotbollDirekt!