Halva gruppspelet är avklarat och hittills är det bara ett lag som står med full pott. Vilket? FC Zenit!

Med andra ord känns det fortfarande rejält öppet i många grupper vilket öppnar för riktigt bra fotbollsunderhållning. Exempelvis måste både Arsenal och Chelsea verkligen rycka upp sig om de ska kunna avancera till nästa omgång.

Champions League är en av alla ligor som du kan välja mellan i Oddspal appen.

Shakhtar borta för Malmö är såklart i fokus med svenska ögon, men topplagsmässigt är det ju Real Madrid – PSG och Bayern Munchen – Arsenal som sticker ut.

Jag spelar ju helst på matcher som jag ska kolla på för att tävla med mitt kompisgäng så här kommer CL tipset för den här veckan:

Champions-League

Malmö kommer nog göra en lika heroisk insats som senast, men Shakhtar har nog gjort sin läxa sedan dess. Utan den skånska hemmaklacken så blir det en annan matchbild och Shakhtar kommer trycka på från start.

Real har fortfarande en gedigen skadelista och PSG har haft stigande form i ligan på sistone. ”Los Blancos” på hemmaplan är dock något helt annat än senast i Paris och Ronaldo slår Zlatan alla dagar i veckan.

Bayern är nog riktigt revanschsugna och hemma i München så förlorar man helt enkelt inte. Arsenal kan möjligen kontra in något mål i den tyska pressen så 3-1 känns som ett rimligt resultat. Lätta poäng i ”3 picks” utmaningen dessutom!

Sugen på att testa Oddspal? Ladda hem appen gratis här och tävla mot andra!