Hur många trötta fotbollsmatcher har man inte suttit med sina polare och halvslumrat till genom åren? Hur många gånger har man inte spelat stryktipset och varit tvungen att slumpa mellan två okända engelska League Two lag för att få ihop sin rad? Alldeles för många och det är anledningen till att vi skapade Oddspal.

För det finns ju ändå något med att tävla och tippa fotboll som gör att spänningen höjs. Att kunna snacka om nästa CL runda på jobbet, Chelseas usla form eller hur många mål Lewandowski kommer göra nästa match. Men det måste kunna vara roligare och mer intressant än vad som funnits hittills.

Oddspal är som ett stryktips där du själv väljer matcher och spelar mot kompisar istället för mot ett vanlig spelbolag. Med appen kan du enkelt spela på flera unika och annorlunda sätt för att sedan följa spänningen i realtid. Så oavsett om du och dina kompisar ser en match på varsitt håll hemma framför TVn, eller tillsammans på arenan eller puben kan alla vara med och spela. Om ni följer ett lag kan ni spela på deras matcher varje vecka och om ni vill spela en hel säsong av Premier League eller tippa VM kan ni göra det på era villkor. Eller så drar ni ihop en snabb utmaning på helgens bästa match och låter förlorarna tar notan. Allt handlar om att ha kul tillsammans och få en mer spännande upplevelse!

Under de kommande veckorna kommer vi bjuda på en inblick i vad man kan göra och ge tips inför matcher. Det kommer även dyka upp en del tävlingar och annat intressant så följ oss här så att ni inte missar något.

Lycka till nu så kör vi!

PS. Här kan ni ladda hem Oddspal och testa att spela!