Jag visste inte riktigt vart jag skulle klämma in detta, men det förtjänas att skrivas om så det fick bli en blogg. AIK vann mot Oddevold med 2-1. Det va vad det va. Men den stora behållningen var inte det som skedde på planen, utan AIK-supportrarnas fina hyllningar till Nils-Eric Johansson.

”Johansson, Johansson, Nisse Johansson, När han träffar bollen blir det mål, Nisse Johansson!” ekade om och om under matchens första 20 minuter (och till och från under resterande delar av matchen). Kommentatorn Patrik Westberg informerade att supportrarna hade börjat med ramsat ungefär en halvtimme innan matchstart. ”Sen 30 minuter innan matchen är det bara Nisse Johansson” sa Westberg.

Dessutom höll de upp en stor banderoll med texten ”Du har gett allt 371 matcher, nu ger vi allt i kommande 30, i höst lyfter vi Lennart tillsammans”.

Blir alldeles varm i hjärtat av detta, så jag kan bara tänka mig vad Nisse känner. Och jag kan absolut inte ens föreställa mig hur det kommer se ut när AIK tar emot Dalkurd i den allsvenska premiär den 2:a april.